Monday, November 03, 2014

Fasa hidup berubah yang bagaikan bullet train.

www.tips-fb.com

As Salam Readers,


Pheww what a long. super long time tak menaip tak mengarang. Tumpul dah kepala hotak ni. huuu. Kali terakhir update bergelar tunangan orang. Alhamdulillah kini aku dah bergelar isteri kepada si bam2. Bonda kepada baby comel #dhiazarakamilia dan insyaALLAH #dhiazarakamilia juga bakal mendapat adik tahun depan. fewwwitttt. 


Haha nampak tak betapa lajunya bullet train kehidupan aku yang berubah fasa tanpa sempat aku menarik nafas. Bukan senang nak sesuaikan diri dari hidup bujang ke hidup berpasangan. Baru berdua kejap bertiga dan kini bakal berempat. Alhamdulillah sekali lagi. 


Memandangkan niat di hati nak membersihkan balik sawang di blog ni, nak berbakti balik kepada readers sambil berkongsi asam garam hidup beranak pinak ni maka aku pun akan cuba untuk mengaktifkan balik diri ini dan menajamkan balik hotak yang dah lama tumpul. 


Perubahan hidup yang positif menjadikan aku bertambah sibuk. YaALLAH tak tersangka woiiii sesibuk ini jadik mak orang. huuuu. nak pakai make up pon tak sempat. Kalau dapat pergi berak pun dah syukur wehhh. Maka dengan itu, janganlah marah sekiranya blog aku banyak spam gambar anak guwe yang comel tu ye. Iye aku tahu tak secomel anak che ta tapi cukup comel di mata aku dan bam2. Haha mungkinkah bam2 akan tenggelam timbul dalam kisah di blog ini. Mana mungkin kan. Kadang-kadang aku terfikir, adakah doa aku atau doa korang yang asik dok panggil bam2 menjadikannya kenyataan???? kih2. Maafkan dinda wahai kanda bam2. I still lap u!


Okay for today. Nanti aku post yang berilmiah sikit ye. Ini sekadar intro kepada my COMEBACK gitu. InsyaALLAH. 


Gambar kahwin yang setahun lepas. Time ni we all slim and cun melecun gitu.


Reception di Putrajaya


Dhia zara Kamilia fresh from oven!


Dhia zara baru je 44 hari. First time travel back to Putrajaya





Anak bonda cepatnya membesar. Bonda dan papa love u baby!!!


p/s: Rindu zaman belajar di India. huuu tetiba kan???

7 si gojes suke membebel:

Eifa Farhan said... [Reply]

Alhamdulillah...suke sngt baca celoteh doc sorng nie...hehe...

Ibu Dilah said... [Reply]

Wah intan, zara dah dapat adik ye.. congrats..dah bape weeks dah skrg? mmg betul2 bullet train ni.. hahaha..

BbS.H said... [Reply]

hihi. mcm x sangka da nk b4. follow post2 awk ms zmn kt india lg. tahniah3!

Intanberlian said... [Reply]

@Eifa Farhan


huuu tak sangkanya dah berzaman tak menaip pun ada orang baca llagi. *lap air mata*

Intanberlian said... [Reply]

@Ibu Dilah

kih3 kak. dah 17 weeks alhamdulillah. sekaliguslah kasi membesar sesama kan. hik.

Intanberlian said... [Reply]

@BbS.H


iye sangatkan. see how time flies. cepatnye lah kan!!

aziz hazard said... [Reply]

Salam.

Nak tumpang promote blog, boleh ? Bagi anda yang berminat dengan barangan elektronik & gajet2/aksesori telefon, boleh singgah ke blog saye http://lelonggadget.blogspot.com

Related Posts with Thumbnails