Sunday, December 26, 2010

Fesyen Red Carpet Anugerah Skrin 2010 yang agak pelik.

www.tips-fb.com

As salam readers,


hmm, walaupun aku tak dapat nak menonton Anugerah Skrin 2010, tapi aku masih ambil tahu jugalah ok. ada yang cakap suram gila anugerah kali ini, orang umumkan nama pemenang macam umumkan kematian. eh? ada juga yang kata gabungan MC yang kurang mantap.. walaupun Awal Ashaari dan Vanida Imran bukan calang-calang orang namun gabungan mereka belum mampu memeriahkan suasana majlis.



jom kita layan gambar-gambar yang aku rasa pelik gila baju diorang ni. tak ada fesyen lagi best ke? kau rasa macam mana? pelik tak?



tak berkenan betul aku dengan bunga-bunga kat tangan tU.



hmm bahagian dada tu sangat weird.




sayap?



yang tengah-tengah tu agak pelik




sedikit kepelikkan di situ.




sari?



menutup kepala sekadar fesyen? sangat tak sesuai dengan pakaian
yang agak seksi tu..




ok. no komen.



ok weird.
LADY GAGAP?
kasut sebelah lain-lain?





PALING BEST!!
ouh yeah. my beloved FARID KAMIL. hehe. BAM2 don't worry darling i heart you more. =P










dan semestinya si gorgeous ERRA FAZIRA dari dulu sampai sekarang.







dan juga si comel loteh LISA SURIHANI dan adik MIA SARA.







 apa-apa pun tahniah kepada pemenang! and Shaheizy Sam two thumbs up! u deserved it!



credit photos: BEAUTIFULNARA


p/s: setiap orang ada citarasa tersendiri. tetapi jangan sampai jadi mangsa fesyen.

22 si gojes suke membebel:

cik elina said... [Reply]

haha .
terserlah kepelikan mereka .

:D

mia 2 ,
sgtlah comel .
hehe

yanalililala said... [Reply]

comelnye mia.. x tgk pn anugrah skrin

eiysya zasya's said... [Reply]

nak jadi unik, sampai jadi pelik amat.. isk3~ mia comel bangat.. sepadan ngan lisa..


p/s: nak jadi Barbie..

amy syifa said... [Reply]

sy tambah lagi two thumb's up utk sam..

nina suhaina said... [Reply]

mia ngan lisa surihani memang comel sangat2 :)

adrinaqamarina said... [Reply]

tu tak masuk kemban mengemban ag

tapi mmg rina suke giler baju FK dengan awal!

yang caption no komen tu macam FT tapi bila tgk jari, oke perempuan! haha

fara feroza said... [Reply]

diorg ni sehat ke tak time pilih baju tu..??haha... era yg ratu cantik tu pun lebey manis n sopan malam tu..isk2..pelik2..

THE LEKAT LEKIT STORY said... [Reply]

wah.. fesyen artis.. setuju yg buruk tu tetap buruk. kagum dgn erra fazira yg tampak simple & cantik sgt

anda di tag

http://duniamelekitku.blogspot.com/2010/12/cindai-boutique-1st-giveaway.html

Suzanne said... [Reply]

pelik sangat... bg saya, yg merah je cantik :)

mie said... [Reply]

baru ku perasan...
kita ada lady gagap...
sebelah kasut lain ek

fikaryna said... [Reply]

pelik dan kelakar..:)

Kujie said... [Reply]

ramai puji erra cantik sgt..manis

Qaseh said... [Reply]

nak pakai yg lain dari yg lain tp xjadik pasal tu jadik pelik semcm tu..

erra fazira u're mmg marveles,
lisa n adik mia mmg so sweet.

IntanBerlian said... [Reply]

cik elina~ huhu mia comel sgt. sepadan je dgn lisa tu. yg pelik2 tu nak center of attention kot.

IntanBerlian said... [Reply]

yanalililala~ samalah kita. huhu india tak tayang anugerah skrin =P

IntanBerlian said... [Reply]

eiysya zasya~ pelik tp tak ke nampak macam agak bodoh gayanya.

IntanBerlian said... [Reply]

amy syifa~ huhu suke kan ngn sam? best tgk dia berlakon.

IntanBerlian said... [Reply]

nina~ setuju sangat2.heee

IntanBerlian said... [Reply]

adrinaqamarina~ haha tu la dik muka dah macam FT. tap siapakah gerangan dia tu? akak pon xtau.

IntanBerlian said... [Reply]

fara feroza~ haha suka statement tu la.. statement diorang ni sihat ke tak time pilih baju.haha. yep erra memang terbaik! hehe

IntanBerlian said... [Reply]

the lekat lekit story~ yang buruk kalau kena gaya sedaplah mata memandangkan.huhu

IntanBerlian said... [Reply]

suzanne~ i like merah toooo!


mie~ huhu gagak ke gagap


kak jie~ memang erra sangat sweeettt dari dulu sampai sekrang kan.



Qaseh~ huhu setuju!

Related Posts with Thumbnails