Thursday, July 22, 2010

Bila pakai baju kurung pun dah macam bertelanjang.

www.tips-fb.com

aigoooo,



aku ingatkan pakai bikini, pakai singlet, pakai tube mahupon sleeveless tu dah kire paling SEKSI arr.. tapi rupenya.. dengan berbaju kurung pon boleh seksi??


adoih. padanlah orang kata berbaju tapi berbogel.


pakai baju tapi bertelanjang.


aku pon tak perfect.


tapi aku takdelah sampai macam ni.


macam mana?



adoihh malu lah nak tunjuk.






 suasana macam majlis orang kahwin. tapi napelah tak sopan sangat.



kawan aku kata,

agaknya dia ni terlupa pakai tube kot. 
tak pasan baju jarang sangat kot
takpon budak kecik je ni. badan je besar, takde malu lagi..


aku no komen,


dia yang pakai dia je tahu kenapa.


adoihhhh kalau pandang dari belakang dah nampak lomak bergayut. kalau dari depan pula???
PITAMMMMMM...muahahaha.yang perempuanlah.


yang laki aku jamin pandang tak berkelip walau lomak penuh berkrim.


 adoih macam terseksa je aku tengok minah ni pakai jeans ni.



hmm papepon nak pakai pape kene pikir-pikir seploh doploh kali ok. jangan main tibai je pakai..kesian woo orang lelaki.. diorang nak kena jaga mata.. tapi tak boleh. orang kata pandang sekali rezeki. pandang 2 kali dosa.. payah lah pula kalau diorang pandang tak berkelip kan?masuk habuk nanti.


camna nak jaga mata, pandang kiri nampak alurrrr, pandang kanan nampak lurah dendam. pandang depan nampak bukit bukau, pandang bawah.. mampoiii tersembam langgar orang pulakkan.




actually aku terbaca entri ni di ISU HANGAT.NET


patutlah isu dan kes rogol tak pernah surut.


orang lain punya salah orang lain juga yang menjadi mangsa nanti.


pikir-pikirkahlah. kan dah besar.. pelik aku lah.


aku si perempuan pon dah tersembol mata tengok... hooiiii kalau lelaki ni. mahu terkeluar pastu masukkan balik mata tu.. pastu tersembol lagi.. sebab tak nak kelip2 mata.. nama pon sekali pandang rezeki kan.



p/s: oklah, tepuklah dada tanyalah IMAN. peringatan untuk diri aku juga.

56 si gojes suke membebel:

nina said... [Reply]

ya ALLAH kak..memang ramai betul orang pakai baju fesyen macam tu sekarang kan..memang hairan jugak lah..mcm tak pakai bju pon ada gak.

-telordibasuh- said... [Reply]

hehe wa..pink tu hehee..

[[iidyLL_iceneSS]] said... [Reply]

ak pkai gak bju jrg cm2....jeng3x...


Tai,ak pkai inner lar...giler pe cm2 jer...serupa xyah pkai lgsg...

Ak busy...........waaaa.....:(

nursarah said... [Reply]

hahahaha!

sengal gilak ah gambar 1st tu, kalau ada org datang kenduri umah sedara mara aku cam gitu mmg aku nak halau dia. boleh?.

dasat.dasat

hudhud said... [Reply]

acik dia la pakai baju kurung cmtu haha.

i lagi tk faham girls yang gemuk tapi pakai baju tkde lengan takpun baju ketat yang habis nampak dia punya lemak2 tu. sexy ke lemak tu? ewww. i yg gemok tgk pun malu

ahfat said... [Reply]

fuhyoooo...
dasat woo.. haha

Anonymous said... [Reply]

su,aku xpernah bace blog ktawa macam org gile!best gle entri ko kali ni!pmpuan yg pkai jeans wt aku nk menangis ktawa!hahaha!gud job!aku da jd pgikut setia da ni! Fara omar

AINNZ ABIGGAILL said... [Reply]

tak dapat nak bayangkan kalau dari depan camna plak rupenyer for the first pict tue =]

LiFe KaMi said... [Reply]

fuh, tak senonoh betol..

Aqma eUcaLypTus GurL said... [Reply]

intan~
ibu kite pernah jumpa pompuan pakai cam nih.
blk tuh dia terus membebel dan membebel. ibu trus ckp kalau gitu lebih baik takyah pakai bju nipis tuh. dah ler masa tuh bulan pose. kesian jejaka yg nengoknya. kurang pahala pose nye. kui3.

Dean said... [Reply]

pompuan mcm ni elok kt panggil dye..kt tegur cara baik..mesti dye malu kucing

♥♥ eija ♥♥ said... [Reply]

eiii
ade jugak ker orang macam nie???

baik tak payah pakai baju kalau nak macam tuu....

buat rugi kain je untuk dijadikan baju dia

.sweet-ants. said... [Reply]

sy sbgai perempuan, sy malu~~~~~~~~

iEra said... [Reply]

waaaa... huduh! x beragak nak pakai...

ciK LyndaWawa igUana said... [Reply]

huh..
lemak beb.....
nampak tu...

saya follow kamu ye...

ken said... [Reply]

all these sexy clothings.. only bring trouble =/

ketingting said... [Reply]

malu tengok. tapi yang pakai tu bangga kot. kikiki

skg trend kain jarang, trendddd katanya.

LaYLadaMaTaTakBoOLaT said... [Reply]

kak....sgt tak senonoh kn..tulah...gmbr yg 1st tu..mmg bergayut segala bnda..muahahhahahha....klu solid bdn tu takpe(eh...dosa gak..)ni tak...astagha..huh..tak tau nk kata ape..tp kn kak..ada sekali tu..sy g raya umh nenek sedara saya..time ngh otw tu..sy nmpk ada sorunk betina nie..dok pakai baju sme caranye mcm gmbr 1st tu...muahahhaha..sepupu saya(lelaki) pndg sekali toleh..then pndg lagi skali..coli warna merah..sje je nk mengghairah kn..huh..tak paham..tak pham.....

pastu..gmbr yg ke2..adoi..seksa2...mcm ape jew...budus...pemikiran dia sesempit seluar yg dia pakai...hahahhaha

nughul said... [Reply]

ad0i klu gurl pkai mcm gmbr 1st 2 dtg umah..s0hih bapak gua bg jelingan maut..huhu

Hazzy Ishak said... [Reply]

boleh pulak lupa pakai inner? huwaaaaa. eventhou aku pun ada bju jarang macam ni, tapi tak ada lah sampai lupa pakai inner...haishhh

Entry terbaru dari Hazzy,
Video 'Flying Donkey' di Rusia menarik perhatian ramai.

Farazila said... [Reply]

uisg..geamble nye ppuan tue..
akk pon paki gak baju mcm tu..tp pakai inner la dlm...
malu seyh.....

hazman aka species1980 said... [Reply]

Budak pompuan tue sure jadi perhatian sepanjang majlis kawen tue....miahahaa

Bella said... [Reply]

gambar pertama tu sure la dah kedewasaan.. bukanlah kanak2 ribena.. cuma adoiyaiii nape tak sedar yg lemak terlondeh siap boleh pakai mcm tu.. agak2 buta dia tu..

tp gambar yg kedua tu buat saya tergezut japs.. tu original backside ke? ke implant? mcm tak proportionate langsung.. dah mcm katun pun ada..

LOL! bukankah lebih elok pakai pakaian yg moderate tp classy?

ENVEEUS.COM
Shop@Enveeus

diyana said... [Reply]

tu la pasal,belambak baju kurung type camtu sekarang ni,

nk selamat,pakai jubah lah,tapi maybe jubah pon dah ada style camtu

Anne Boleyn said... [Reply]

ini buka kerja budak kecik ni. budak kecik mana pakai bra. hehe ni kerja org da ckp baligh ni. adeyh kena tegur org2 yg pakai camni. lomak bergayut2...

p/s: ada 'kabel besar' tak? jom tengok enty 'kabel besar' kat blog HLN.:)

sebelas said... [Reply]

perh...kenduri kawin mana ler awek tu pergi tu..hehehee





http://nomborsebelas.blogspot.com/

bellar0ssa said... [Reply]

@nina~

memang tu la dia fesyen skrg. tpi pakailah ngn inner kan.

bellar0ssa said... [Reply]

@telor~

wahhh nampak aje.hee.dah memang terang benderang pon.

bellar0ssa said... [Reply]

@iidyll~


hehe tak lame lagi aku pon busy lah dyl.. hmm kalau sewel tu takdelah pakai inner.hoho

bellar0ssa said... [Reply]

nursarah~

halau je. nanti dia pula dapat perhatian lebih.haha

bellar0ssa said... [Reply]

hudhud~


haha.lomak dia berkrim.bajet seksi gitu.

bellar0ssa said... [Reply]

ahfat~


hoho. dahsat.terseksa.

bellar0ssa said... [Reply]

fara omar~


haha. maceh dea. terharu ni ade pengikut setia..wahaha.. maceh tau.

bellar0ssa said... [Reply]

@ainnz~


kalo depan.pitammm haha.

bellar0ssa said... [Reply]

@life kami~


sangat!

bellar0ssa said... [Reply]

@aqma~

itulah aku cakap. siankan kat kaum lelaki.. hoho.

bellar0ssa said... [Reply]

@dean~


exactly.pendekatan terbaik.perli tegur cara elok.hehe.eh ade ke perli care elok.hehe

bellar0ssa said... [Reply]

kak eja~

tu namanye. taknak pakai baju tapi segan.so pakailah yang jarang.

bellar0ssa said... [Reply]

@sweet.ants~


kalau laki suka plak.hee

bellar0ssa said... [Reply]

@xie~


dia rasa cun.!

bellar0ssa said... [Reply]

cik lyndawawa iguana~


lomak dia berkrim.tapi nak tayang.

bellar0ssa said... [Reply]

@ken~


exactly. dats y the issue regarding rapped always be the main news.

bellar0ssa said... [Reply]

@ketingting~

hmmm yep sekarang mmg trend tapi kenalah kene dgn caranya kan.

bellar0ssa said... [Reply]

@layladamatatakboolat~


huhu, orang laki memang lah akan pandang.. tipuuuu gila lah sape yang tak pandang tu kan.. hoho..

bellar0ssa said... [Reply]

@layladamatatakboolat~


huhu, orang laki memang lah akan pandang.. tipuuuu gila lah sape yang tak pandang tu kan.. hoho..

bellar0ssa said... [Reply]

@nughul~


takot kene halau dari majlis je nanti.hehe

bellar0ssa said... [Reply]

@hazzy~


itu bukan terlupa namanye.sengaja ok.hoho

bellar0ssa said... [Reply]

@farazila~


betol tu kak. memang berani mati punye lah.

bellar0ssa said... [Reply]

@hazman~


memang itu pon yang dia nak.hehe

bellar0ssa said... [Reply]

@ bella~

bila aku tengok2 balik.hmm macam photoshop ke montot dia tu. tak real je.

bellar0ssa said... [Reply]

@diayna~

jubah pon ade macam tu.huhu

bellar0ssa said... [Reply]

@Anne Boleyn~


yep memang kene tegur,wat malu kaum je ni.

bellar0ssa said... [Reply]

@sebelas~

teringin nak tengok ke.haha

Anonymous said... [Reply]

Pompuan...pompuan...!tak de habis nye nak buat maksiat...!

Anonymous said... [Reply]

Q

Anonymous said... [Reply]

Benda free tgk je lah

Related Posts with Thumbnails