Thursday, January 05, 2012

Baby Bridger bijak menggunakan iPad!

www.tips-fb.com

Si kecil zaman sekarang,


Mesti rasa pelik kenapa dalam ni ada baby macam dia.



Menggunakan ke jalan yang betul.


Huish umur berapa ni dik.



Tengok kartun!



Ipad menggantikan bedtime story book.



Dari kecik terdedah dengan radiation macam ni, memanglah dah besar pakai spek tebal.hee.




Tergelak si kecil ni.



Baby down syndrome.




 Apple untuk dimakan!


hehe, tapi kalau digunakan ke arah kebaikkan ia boleh menjana minda si kecil. Asalkan tak diajar menggunakan ke jalan yang salah. Penuhkan aplikasi yang boleh meningkatkan intelek si kecil. hehe, contoh macam adik Bridger ni, birthday dia yang ke-2, ayah dah bagi iPad sebijik. NICE!

Bijak betul budak kecik ni, esh geram!! Suara dia pun comel je.

Lepas ni, Apple boleh ambil Bridger jadi icon Apple ek? =P




p/s: Budak kecil ni ibarat lembaran putih, kitalah yang bakal mencorakkannya.

3 si gojes suke membebel:

Picoz Shupalula. said... [Reply]

Hamboooooooi, maju bebudak skang. huk

nina suhaina said... [Reply]

perghhh..bestnya kecik2 dah ada ipad..nak sebijikk jugak. haha.

nina suhaina said... [Reply]

perghhh..bestnya kecik2 dah ada ipad..nak sebijikk jugak. haha.

Related Posts with Thumbnails