Friday, January 27, 2012

Haih Nervous!

www.tips-fb.com

Haih Nervous!


Bila dengar nervous je mulalah orang dok pikir nak tunanglah, nak nikahlah. kan? kan? kan? betul tak? hehe.


Tetttttttt salah!




Setelah 2 bulan jadi suri rumah, akhirnya dah dapat panggilan dari Kementerian Kesihatan Malaysia. Nama je sudah ada lesen Pegawai Pergigian tapi dah 2 bulan tak cabut gigi orang hehe. Jadi dengan itu, perkhidmatan aku sebagai Pegawai Pergigian UG 41 akan bermula selepas pada 30/1/2012.


Alhamdulillah.


Walaupun tak tahu lagi ditempatkan di mana, tapi insyaALLAH selepas Program Transformasi Minda (PTM) selama 5 hari di Hospital Tumpat, Kelantan mereka akan inform kat mana dapat posting. Haih nervousnya! Manalah den dapat posting ni. huhu.


Semoga semuanya berjalan lancar, Amin.


p/s: Rasa tak sabar nak mulakan perkhidmatan.
p/s/s: Pada yang bertanyakan soalan pada email dan formspring, maaf sangat-sangat belum dapat nak balas secepat mungkin. InsyaALLAH aku akan balas juga nanti ye. 

15 si gojes suke membebel:

ayu said... [Reply]

Tahniah Dr. Intan... saya jumpa blog ni masa google nak dapatkan info tentang whitening process..memang membantu.

salam perkenalan ye..

puteri rimba said... [Reply]

tumpat?...kampung saya tu?...kepok lekor sedap2,mee celup/sup yang marveles...heee...tahniah dr. intan....

Mohammad Abu Bakar Kamal said... [Reply]

wah...tahniah doktor!

Ahn said... [Reply]

slmt bkrj tan!!!
igt, nnti aku hntr ank2 aku kat kau je.cek betul2.aha

fatinshah said... [Reply]

congrats!

Che Sue said... [Reply]

alhamdullilahh..dah bley memberi khidmat kepada rakyat malaysia dah..tahniah by d way! esok2 kalo dh bukak klinik sendri, roger2 aa..nak gak merasa khidmat tangan ajaib dr intan from Salem nih..hehhe!

nina suhaina said... [Reply]

selamat berinduksi kakakkk...semoga dapat tempat posting yang best-best gak :)

gEe said... [Reply]

tahniah kak intan ! eh DR.intan. hehe.. bestnye dpt jd dentist. :)

Haura Malina said... [Reply]

Wahh, dah jadi doktor, tahniah dr.Intan ! :D

Affieza said... [Reply]

Tahniah buat Dr.Intan...dpt posting kt mana?

Pondok Usang said... [Reply]

hai doctor.. Salam Maulidur Rasul.. =)

Anonymous said... [Reply]

hello intanberlian87.blogspot.com admin discovered your site via search engine but it was hard to find and I see you could have more visitors because there are not so many comments yet. I have discovered website which offer to dramatically increase traffic to your blog http://xrumerservice.org they claim they managed to get close to 1000 visitors/day using their services you could also get lot more targeted traffic from search engines as you have now. I used their services and got significantly more visitors to my site. Hope this helps :) They offer most cost effective backlink service Take care. Jason

k said... [Reply]

Dr Intan, tolong gigi gua sakit... hehe

dekdaa said... [Reply]

Nampaknya kita di bawah 1bumbung la intan.. opsss kena panggil dr. intan, lupa lak ekekke.

Waaa ada kat Hospital Tumpat ke?
Ada singgah HRPZ tak? heheheh!
Kalu dpt kat HRPZ.. senang la akak nak pi cabut gigi nanti hahaha. Ouchhh!

~rindu india.. lupa laks kat blog intan nih~

Dr Ana said... [Reply]

Haha found it at last

Related Posts with Thumbnails