Monday, September 14, 2009

Happy Anniversary ke-4 syg.....

www.tips-fb.com


sebenarnye 13/8/2009 genaplah 4thn aku dan danial bercinta (hoho cm gedik plak word bercinta)..ok lah..kami berkasih...haha lagi gedik..hmm knl hati budi msg2 lah.. sebenarnye xdelah katam lagi p0n knl dia..
byk lagi yg aku nk belajar psl hati budi dia...aku xpernah k wat surprise kat dia..except diye ckp thn lps tetibe aku call diye ckp nk blik raye last min..haha..
and actually birthday diye ri tu p0n aku berjaya bersekongkol ngn member diye belikan kek..
credit to MR.APAI...hehe,
ok.pendekkan cite.aku pi lah cari cupcake yg de kat kuantan.sebab diye skrg blaja kat uia kuantan..
tup...tup..tup...
aku juumpe link ni plak..
hehe..setelah bermacam2 kerenah aku kak jue lyn.
do kire da stuju lah neh.aku p0n dah suh mak aku
msukkan duit kt acc kak jue..n aku p0n dah bg add danial..
sampai masenye..
kak jue ckp,slh alamat..haha...sori2 sgt2 kak jue..slh type.rabun kot time tuh,hehe.
seb bek aku dah bg nu danial...
papep0n k.jue thx alot..n yg pasti it was really surprising him..
danial ckp sedap!!!

 
 special box with ribbon


  
 hehehe....comelnye.. special dari india..
 

choc moist cake + bc + orange filling
16 pcs
S size
special box + ribbon

nk tau harge ke?? haha..rahsia..


p/s:  “everything happened 4 a good reasons…….when it happened and when it needed to be happened…no one will ever knows”

6 si gojes suke membebel:

iEra said... [Reply]

comel gler...

bellar0ssa said... [Reply]

huhu,sape xie? aku ke??time kaseh..

miszcoolrelax said... [Reply]

c0meynye cupcake tu...~~

bellar0ssa said... [Reply]

huhuhu..aku ske cupcake.shud learn how to make it.

iEra said... [Reply]

cupcake lah.. bkn ko..prasan..

bellar0ssa said... [Reply]

hahaha,ek? ala xbaik xie bohong2 bulan pose neh..

Related Posts with Thumbnails