Thursday, October 08, 2009

Pertandingan photo raye-open house.."aku si promoter saje"

www.tips-fb.com

aku nk promote satu pertandingan menghantar 
gambar sempena OPEN HOUSE.
aku dah join dah.heh.
semangat2 seh.hahaha.bknnye pe
saje je nk join.sambil rase femes.muahaha.
so sape2 nk join leh join.syaratnya sgt mudah
dan senang....

Pertandingan Photo! Photo! photo! dah bermula! Pemenang akan menerima hadiah barangan bernilai RM40.00!


Syarat-syarat penyertaan: 
1- Pendaftaran adalah percuma
2-Gambar mestilah mengikut tajuk yang diberi- Tajuk minggu ini adalah "Open House"
3-Setiap peserta boleh menghantar sehingga 10 gambar (1 gambar =1 penyertaan dan mengahantar secara berasingan)

4-Setiap penyertaan akan di adili oleh juri khas termasuk admin.



Bagaimana untuk turut serta?

1- Peserta hendaklah mendaftarkan diri dahulu di ruangan pendaftaran percuma disebelah atas bahagian kiri blog ini.( Sila masukkan nama dan alamat email).Sila add admin di facebook juga (zoelhilmi-kepada yang belum add la..)

2- Penyertaan melalui email ke admin (zoelhilmi.blogspot@gmail.com)

3- Sila letak (dibahagian subject) : Photo! Photo! Photo-Open House. Peserta hendaklah menghantar nama ,alamat email, alamat (bagi penghantaran hadiah sekiranya menang), no handphone (optional) dan attachkan gambar di bahagian attachment. Pihak admin akan menghantar email sekiranya telah menerima penyertaan dari anda.

4- Pertandingan akan bermula pada tarikh 8hb oktober 2009 dan berakhir pada 15hb Oktober 2009 (11.59 malam). Pemenang akan diberitahu melalui blog ini, simplyzoel.blogspot.com, email dan juga di Facebook pada 16hb Oktober 2009.


Selamat mencuba!






amacam senang je kan..sile lawat blog saudara ZOELHILMI ni ye...

aku dah join.cm tamak gile...
tah bape byk gambar aku hantar.haha
lantaklah.dah admin diye ckp leh 
hantar smpai 10 kan.
pedulik hape aku.lalala~




Whatever.lol.i like this annoyed girl.haha.

p/s: photo itu kenangan.aku akan kng smpai ke anak cucu cicit.bangge seh klo dpt tnjuk kat cucu cicit aku.

3 si gojes suke membebel:

Uruchimaru @ kf said... [Reply]

emm mcm best aje contest nie tapi saye ade pic open house sbb xder open house pn hehehe =p

bellar0ssa said... [Reply]

heh.klo xde kan.awk wat la mkn2 time dinner tu.agak2 lauk byk nmpak mcm open house.huhu.

aten chan said... [Reply]

hahahhaha comel gileeee.whtever! XD

Related Posts with Thumbnails