Thursday, October 01, 2009

betrayal?

www.tips-fb.com

ok.aku memang dah lame xmenaip neh.gian2.muahaha.ok..cet bape byk kali ok daa...hmm aku rase betrayal.sume p0n nk betray ngn aku.laptop aku wat hal tuk beberape hari yg lepas..hitam je screennye.aku jenuh pikir nk wat cmne..baru ngadu kat mak aku td..punye call2...laptopnye psl..smpai homesick..muahaha.yelah.aku pknk hantar kat sini ke weh?? leh caye ke ni?mahu india neh pau akukow2 nye neh..aku dah lah bute IT, bute komputer...dan seumpamanya..pastu aku call pakcik aku...
"ni de 4je sbbnya ni long...kalo screen rosak mahu 7-8ratus (mak aii.gile mhl.dlm hati aku.laptop baru lah jwbnye), xpon mybe ram diye longgar ke,atau ram kecik sgt or de virus"
"xpelah man,along try buka blkg ni dlu"
 waah..aku pon mcm tikus membaiki labu2nya..yg mne 1 ni ram? hentam sajelah labu.
aku pon picit sane sini..pastu mak aku plak call...huh.dah lah aku tgh sdh ngn laptop neh.betrayal sungguh!!!! tetibe aku tgh ckp ngn mak aku cm meleleh plak air mata neh.duh.homesick ke hape aku neh?lawak2...xde laptop kat Salem nileh aku ibaratkan burung xde sayap lah..cmtulah dahsatnye tau x.

ok selepas aku dah tekan sane sini td tuh...aku pon terus try on laptop aku slpas aku.
...............................jeng3.....................................
waaaahhh...laptop aku leh on..YaAllah.aku syukur xterkata...SYG KO LAPPY....time kasih man!! hehe.sah balik ni aku nk oi upgrade RAM,upgrade hardisk aku..confirm!!!

sebenarnye bukan tu je probs aku..ni AC kat bilik ( bkn AC DISINI tu weh) gile r.tah napediye wat hal plak..xsejuk2.dah lah pns gile duk Salem neh..sabar je lah.yg paling xleh blah tu..aku punyelah report kat warden hari2..xgak dtgtechnician nye..ni lah yg aku ckop bengang kt india.punyelah payah nk suruh...bukan main lame nk menunggu.ckp berbuih2 mulut seh..manis mcm mkn madu lebah 10botol.tapi habuk pon tarak!!!! ckp xserupa bikin!!!
kdg2 aku pikir.aku patut je ckp kat dinding yg xphm papedr ckp kat org yg xphm bhase..
wahh gile emo aku..
k.la nk tdo..




3 si gojes suke membebel:

k.i.w.i said... [Reply]

wow india!
gud luck!
:)

norina hakimi said... [Reply]

yay! laptop intan dh ok..nina tumpang hepi!

bellar0ssa said... [Reply]

to kiwi~ thx!!!! =D

to nina~ hehe..mcm mati hidup semula..lol.

Related Posts with Thumbnails