Sunday, October 04, 2009

BBQ yang best!!

www.tips-fb.com

hello ppl.semalam tanggal 03/10/09,kami wat mkn2.BBQ.
memang best.gile hebat semua junior2 aku ni..
hmmm.sebenarnya,aku baru prasan.byk gile post aku psl mkn ek..
hahaha..padanlah aku rase aku makin gemok afta raya neh.

MENU
ayam bbq satay
sotong bbq
udang bbq
ikan bbq
kuah sos?

kuah kacang
kuah ayam percik
nasi empit
mihun

cekmek molek
fruit punch

ouh yeah.BBQ ni saje2 je dibuat.kire Post-Hari Raya lah...haha.
and pada hari yang same sambut birthday wawa.
HAPPY BIRTHDAY WAWA

and juge FESTIVAL MOON CAKE.

lynkan gambar-gambar ni (credit to CAPIK n BUBU )


 rajin semua adik2 aku ni...hehe.pelbagai ramuan nih.seriously mmg sdp weh..

 
 bergotong-royong membasuh ayam..bau ayam lah toilet sape neh...

 
 yeah.ikatan yg terjalin.huhu..itu dia org2 kuatnya.

 
 30kg ayam weh.mau bergelimpangan kepenatan sekor2.haha.

 
 sotong in da process.feri amik bhgian tuk sotong ek.

 
 Port: belakang blok 2..Yasmin ko watpe tuh.tukang tgk je ke?

 
 Feri bersungguh2 seh.haha.

 
 yummy!!! gile penuh perot.mau pecah dah aku rase.

 
 Pesta Tanglung n mooncake.

 
 Kek aiskem birthday Wawa

 
 Happy birthday wawa!!!
sebelum di prank,ceria je muke.keh3.

 
 nah...amik ko..hahaha.penangan sanusi ngn bubu.

 
 "nak jagung,nah amik neh...xabes.aku dah knyg"

 
 "weh pe tamak gile nasri ko sorg mkn.aku p0n nk weh" kate capik.

 
 mesyuarat tangga..ha duk kat tgga.tak laku t aku xtau..

 
behave mode.slm perantauan yg sahdis.


kureng behave mode.


btw credits to all da tukang basuh ayam,tukang kipas,tukang masak.food korg gileeeeeee besssttt woo.. sampai sekarang aku knyg lagi.hahaha..

p/s: credits lah tuk Alom, Fadzil, Bubu, Capik, Zali, Sanusi, Nasri, Feri, Syahmi, Mimi, Wawa, Teha, Zana, Capika, Fadilah and also all seniors yg terlibat secara lagsung atau xlgsung....

4 si gojes suke membebel:

Y a T C i E said... [Reply]

tetibe teringat ayam tu
waaah!
lapar!

bellar0ssa said... [Reply]

sedapnye ayam ri 2.rase mcm nk tapau je byk2.haha.minta r resepi kat diorg.t wat r yatie.leh bg akak cket.haha.

Boneka tak sakit said... [Reply]

mcm belakang rumah aku je! betol lah kat india nie!! hahaha..

apa2 pown tq sebab follow blog aku!
aku tau tak wajib pown tapi aku dah terbiasa bila org add kita komen tq!

pastu cakap komen pic2 aku tau hahaha..

sosial network suck!!
ps nanti aku follow ko eh..

namesste~kekeke..

bellar0ssa said... [Reply]

hahaha,encek boneka..so lame lah kan..typical cybernetworkin cmtulah.heh.

Related Posts with Thumbnails