Wednesday, January 05, 2011

" Awak pun kena faham sayang " balas Bam2.

www.tips-fb.com


Entri lepas  AWAK KENA FAHAM.. aku tujukan khas untuk si BAM2.. semalam bila aku buka inbox kat facebook, Bam2 ada reply post tersebut. tak sangka betul bam2 nak reply. huhu, entah kenapa rasa macam di awang-awangan, bunga-bunga je hati ni.. * muntah hijau *  haha.. seriously i'm so touched.. tiba-tiba rasa makin angau, rasa makin sayang dekat bam2.. * lempang *  sudah jangan nak angau pula yeeeee... 


aku cakap kat bam2 boleh tak kalau nak letak kat blog. bam2 gelak, letaklah bam2 cakap. takpekan kita nak share dengan orang, kita nak semuaaaa orang tahu yang awak sangatttttttttttlahhhh sweeetttt dan jiwang haha =P



 janganlah pandang i camtu.. i cair tau =P



awak kena faham kenapa saya selalu minta maaf bila awak terdetik perasaan cemburu.. sebab saya sayangkan awak.. saya takde niat nak buat awak cemburu..


awak kena faham kenapa kadang-kadang saya selalu pujuk awak bila awak merajuk, sebab saya tahu awak suka saya manjekan awak...


awak kena faham kenapa saya selalu call dan sms awak walaupun kejap2, sebab saya sangat rindukan awak dan saya nak awak tahu every moment saya ingatkan awak..


awak kena faham kenapa kadang-kadang saya marah dan nasihatkan awak.. sebab saya sayangkan awak... saya perlukan awak dalam hidup saya.. 


awak kena faham kenapa saya buat banyak pengorbanan untuk awak sebab awak lebih penting dari hidup saya.. saya rela menderita untuk dapatkan senyuman dari awak..


awak kena faham kenapa saya selalu berkongsi dengan awak sebab awak kan diari hidup saya..


awak kena faham kenapa saya selalu ucapka terima kasih pada awak sebab awak deserve lelaki lebih baik dari saya.. saya ni cuma mamat biasa je..


awak kena faham kenapa saya selalu bising bila awak lambat bersiap sebab saya xsanggup membazir masa2 bersama awak yang sememangnya selalu mencemburui saya.. 


awak kena faham kenapa saya suka sangat mengadu dekat awak sebab awaklah counselor saya.. tempat untuk tenangkan hati saya..


awak kena faham sebab apa saya rahsiakan sesuatu dari awak.. sebab saya tak nak awak tersalah paham kenapa saya buat camtu... semuanya sebab awak sayang..


awak kena faham kenapa saya selalu risaukan awak kalau awak sakit, sebab saya kan doctor awak..


awak kena faham kenapa kadang-kadang saya sensitif dengan awak, sebab saya da bagi hati saya kat awak.. saya da xder hati da sayang...


awak kena faham kenapa saya takut lepaskan tangan awak sebab saya xnak awak jauh dari saya... saya ada awak je dalam hidup ni.. 


awak kena faham kenapa saya tak pernah menangis depan awak sebab saya nak tunjuk dekat awak saya ni org yg kuat utk jaga awak...


awak kena faham kenapa saya sayangkan awak sangat-sangat sebab saya da rasa awak sepenuhnyer hidup saya...



sekarang awak fahamkan.




bodyguard siapa ni? SAYAAAA!!!



p/s: ye sayang, saya sangat-sangat FAHAM ( ^,^)v 
maceh yeeeee. love u.

13 si gojes suke membebel:

adrinaqamarina said... [Reply]

wah naseb baek paam :P

-telordibasuh- said... [Reply]

hehe..best2...dah ade Pakguard hahaa

Haura Malina said... [Reply]

so so so sweeeet !

mie said... [Reply]

ok!!
baru paham..
hahaaaa

alinac lover said... [Reply]

waaa sweet nya..kalo lah abe halim yong mcm tu

haha

zella y said... [Reply]

sweettttt!!

biasa la kn...kdg2 kite igt pasangan kite xfm...tp sbnrnya dorang fhm tu... heheheh

♥♥ eija ♥♥ said... [Reply]

sweet...sweet..

:)

lotikus disarimankan said... [Reply]

pssssssssssss!!!!!!
intan, bam2 ada abang tak?
hahahahahaha

SoL Bling-Bling said... [Reply]

sweeeeeeetnye..jgn lepaskan..hehe

ciK LyndaWawa igUana said... [Reply]

sweet..=] bam2 sangat memahami..huhu

Si DauN CeRi said... [Reply]

so sweett~~~

Fitrihadi.com said... [Reply]

alololo sweetnya kapel of the year ni... hehe

eh dah balik malaysia ke???

nina suhaina said... [Reply]

wah sweetnya bam bam..semoga kak intan dan bam bam bahagia ke akhir hayat :)

Related Posts with Thumbnails