Thursday, January 06, 2011

Freebies | Free Header untuk Bloggers Made by MELZ

www.tips-fb.com

Salam Readers,


heh, tadi petang buka homepage blogger, aku tengok kat blog updates ternampak pula FREEBIES | FREE HEADER UNTUK BLOGGERS MADE BY MELZ  wahhh dengan sepantas kilat tanpa toleh depan belakang aku terus terjah blog Melz walaupun perut aku tengah hebat berdangdut lagu gelekkk. lapar wehh, dekat kolej tak sempat makan.  hmm, ini peluang menarik ni, memang tertarik habis aku, memandangkan selama ni aku asik telan air liur je tengok header orang.. bila aku tanya semua pakai adobe photoshop. demmm! hari tu, laptop aku terbengkalai dekat bengkel menyebabkan semua isinya ternoda lalu terbuang... sian kan aku, ala kalau ada pun, macamlah aku reti buat... hampeh. buta photoshop!






jadi aku pun telanlah air liur, kalau orang banyak skodeng blog orang ak baca entri.. aku ni, selain baca entri mesti aku tengok header dia,aku tenung lama-lama.. heh, pastu buka balik page aku, keciwa dengan page sendiri yang takde kepala~ sudah agak lama aku termangu, ahhh tutup page, tutup laptop, tidoooooo.



tapi hari ni, melz telah membuka peluang keemasan ni. hehe.duriannn runtuh itu pun kalau kau terpilih. 



cubalah try nasib.. hee. Melz cakap dia nak design free header mulai hari ini sampailah bila-bila dia rasa malas. dan setiap minggu 1-2 bloggers akan terpilih.. mari cubaaa nasibbb khas untuk siapa yang takde header MACAM AKU. dan siapa yang nakkan kelainan pada header blog beliau !! senang je ni hah, hanya tinggalkan komen dan nyatakan 


Kenapa korang nak tukar blog korang?


senangkan, apa lagi. sila tekan cepat-cepat link yang aku dah bagi tu.. nak tahu apa yang paling BEST~ aku terpilih dah. hahaha. bangga ni.. ceh bangga ke intan oii. takpelah aku kan tak pandai buat header. seharusnya aku banggaaaa.yep HARUS!!


komen menagih simpati aku.






hah tengok Melz kata aku terpilih ni, tolonglah 
jangan kata prank.hoho. nangis kang.
kalau betulkan, nantikanlah blog berheader aku.haha.


UPDATED:

yeah dah dapat header, tq MELZ. =D
love it!




p/s: sesiapa nak header baru, marilah mencuba nasib! 

9 si gojes suke membebel:

♥♥ eija ♥♥ said... [Reply]

wahhhh best nyer adik...
nie mesti tuah bam bam kot hehe

IntanBerlian said... [Reply]

haha, tuah bam2 ek kak =P

iEra said... [Reply]

meh aku aja pkai photoshop... keh3..

kak ina kl (1) said... [Reply]

wah bestnya..jelous akak dibuatnya..tapi harder tu pun member blog tolong buat..kenalah tunggu lama sikit baruboleh tukar

nina suhaina said... [Reply]

wahh..patutlah bukak tadi tengok header akak da cantik. lawa la header :)

Cik Mieyrarif said... [Reply]

wawaaa.best besttt

Ahn said... [Reply]

nth la tan.since aku da mls nak letak harapan kat dia.better camni..easy going

Fitrihadi.com said... [Reply]

woo tahniah cik intan.. nice header :)

Affieza said... [Reply]

Wah dh ade header skrg...nice2...hehe

Related Posts with Thumbnails