Saturday, January 29, 2011

Komplen dari Bam2 yang baru 2 jam menjejakkan kaki di India.

www.tips-fb.com

hey my dear readers,


Tengah hari tadi, Bam2 naik flight Air Asia. petang tadi dia dah sampai Trichy Airport. dan sekarang tengah on the way ke Salem.. aku tak dapat tunggu kat Airport, tapi aku dah hantar kereta jemput..wah! haha. macam kaya je bunyinya ya.


aku called tadi, saja try call.. sebab bam2 kata penat, nak tidur dalam kereta.. dalam flight borak2 dengan seorang pakcik tu.. nasib baik ada pakcik tu, memang dialah yang guide bam2. siap tunggu bam2 naik kereta.. dan tak lupa pesanan jaga diri, passport bla3.



eh sekali tak banyak deringan, dia dah angkat..


" eh awak tak tidur ke? kata penat tadi."


" tak adalah, tak boleh tidur.."


" kenapa pula, pergilah tidur. kan letih.. "


" macam mana nak tidur, jalan india macam haram! peh. driver tu bawa kanan kiri.. pusing sana sini. dahsatnya orang india drive. "


" hahahaaha" sakan aku gelak. " kita relax je tidur. memang nyenyak gila. tahu-tahu je dah sampai"


" eleh, awak tu tak tahu drive. eh tak beranilah nak tidur." ceh sempat pula kenakan aku.


" heee, pelik lah kita, cam mane awak boleh tidur ye? dahlah jalan dia, mak aiii teruk betul.. lubang sana sini.. lepas tu bukan tegak pun.. kiri kanan.. orang hon sana sini.. bergegar-gegar"


" hahahaha, hah tu la rasakan. hebat tak hebat kita"


" awak, daring betul orang india ni.. bukan lembu je melintas tak pandang kiri kanan.. orang pun, main melintas je.. dahsat2.. sampai kereta kena berhenti..haish makin tak leh tidur kita."


" hahaha, itulah india wakkk.. "


baru beberapa jam jejak india tu, macam-macam dah dia komplen. tak sabar menanti bam2 tiba. nak dengar komplen seterusnya.haha.. tabah ye bam2.. 4 jam je naik kereta kuda tu.. belum lagi 8,9,10 jam.wee. belum lagi naik keretapi ke goa 14 jam nanti..hehe. marilah bersama menikmati kehidupan sebenar di India.


soalan akhir aku, " macam mana india?"


gelak, " haha, melawat sehari dua ni bolehlah. tinggal india. tak bolehlah" 


"tabahkan kita, =P"


" ye2 awak lainlah. dah adapt.huhu"


p/s: mari bercuti! 

6 si gojes suke membebel:

Nana iidyLL said... [Reply]

ak jeles nie...........
nk dizzie!!!!!!!!!!!!!!!!!:(
ak nk blk msia...
xsgup!!!
mmg ko hebat ar bell..

iEra said... [Reply]

ahahaha... klakr..

aLya said... [Reply]

comei jek komplen2 die..ngeh.ngeh :)

lotikus disarimankan said... [Reply]

hakhakhak...cukup taun boleh masuk survivor.vote for intan!!!

nina suhaina said... [Reply]

romantiknya bam2 lawat kak intan..sweet doww :)

mesticun said... [Reply]

tulis surat cinta je at Airasia.kenapa lamba dapat tiket.

# # mark zuckerberg berjumpa kembar jesse eisenberg !# #

Related Posts with Thumbnails