Tuesday, August 03, 2010

Bila Intanberlian buat kontest, Gambar Makan Paling Sedap!

www.tips-fb.com

Salam readers,


memandangkan aku da nak final exam ni dan aku juga tak pernah buat kontest, maka kali ni aku berbesar hati nak anjurkan kontest khas buat kamu-kamu semua...


setelah berbincang dengan BAM2 (tak tahan kena bincang gak ek?haha)


Create your own banner at mybannermaker.com!
Copy this code to your website to display this banner!




SYARAT-SYARATNYA:

1. mesti pilih SATU gambar sedang makan, tak kiralah sama ada candid atau tidak ( candid mesti lagi nampak WAHHHH gituuu kan? hehe) TAPI gambar tersebut mestilah menunjukkan betapa sedapnya orang itu tengah makan makanan tersebut!! dan buat satu entri bertajuk ;


 BILA IntanBerlian BUAT KONTEST, GAMBAR MAKAN PALING SEDAP!


2. gambar tak boleh dicilok dari mana-mana, mestilah gambar anda atau sesiapa sahaja disekeliling anda (keluarga, makwe, pakwe dan sebagainya)


3. gambar boleh diedit mengikut kesukaan anda atau tidak, sila letak DIALOG di bawah atau pada gambar tersebut... unsur lawak semestinya KREDIT kan.hehe.


4. kemudian, anda boleh tulis: SAYA PALING SUKA ENTRI INTANBERLIAN YANG .......... KERANA........... (tidak kisah patah perkataan, aku mahu feedback entri mana yang korang suka baca, dan korang ni baca ke tak ek aku tulis pe.... BAM2 kata aku bajet je nak buat part ni.hahaa)


5. terpulang mahu jadi FOLLOWER atau tidak.. just pastikan korang dapat update bila aku update kontest ni nanti.. sebab mungkin berubah tarikh tutup or etc.


6. Sila TAMPAL BANNER di atas pada permulaan entri anda, linkback kepada entri kontest ini dan akhir sekali letakkan Banner di SIDEBAR...


7. Last sekali, jangan lupa tinggalkan link entri di ruangan komen ye, aku akan review later. thanks!



TARIKH TUTUP: 1/10/10


ini yang dijangkakan.. 2 bulan terlalu lama bukan. tapi hanya selepas itu aku akan balik malaysia.. barulah bagi hadiah-hadiah untuk korang... tapi kemungkinan juga akan bertukar bergantung kepada tarikh aku balik Malaysia.



HADIAH

Hmm aku dah berbincang dengan BAM2. tapi aku masih nak decide lagi, banyak penyertaan banyak hadiah aku sediakan.. mungkin 3 hadiah untuk LELAKI, dan 3 hadiah untuk PEREMPUAN.. kalau tak ramai.. aku buat 3 hadiah utama sahaja!


aku nak tanya, bagi peserta LELAKI, sudikah menerima HADIAH SARI dari aku??? sebab sari boleh juga dijadikan baju melayu.. atau diberi pada emak, kakak, adik dan awekkkkk!! sudikah?? sila bagi feedback ok? atau mahu t-shirt dari India sahaja?


so aku akan bagitahu hadiahnya kemudian, yang pasti dalam perancangan KAIN SARI, PASHMINA (shawl),t-shirt from india (kalau sang lelaki tak mahu sari)..



p/s: marilah beramai-ramai join ye.. bagitahu orang lain sekalik tau!! heeee. aku nak buat sumbangan bagi hadiah sari ni.. ke ada sape-sape mahu sponsor hadiah..haha bajet tak aku.

48 si gojes suke membebel:

adrinaqamarina said... [Reply]

rina boley join tak? eceh *tepuk3....

rina nak sari kaler biru muda eh akak....*bajet cam dah menang

alinac lover said... [Reply]

nk cari gmbr mkn paling mantap la..tp mcm xde pulak~huhu..

nabil_potter said... [Reply]

waa..menarik..macam nak join..kalau u bagi free, sari pon xde hal..heheh

♥♥ eija ♥♥ said... [Reply]

alaaaa
akak nak join tak tak de gambar tgh makan hehe...
kena buat babak lah nie hehe

y@n@ M!B said... [Reply]

uuu contest makan²..suka suka suka!! kena link ur blog nnt senang nk rujuk blk entry ni..hehe~

Farazila said... [Reply]

erm....
teringin gak nk join..but nt la r..pic akk makan durian okie ke x yea(dlm blog akk)??

erm satu agy akk nk tnye ade kenal nama or nickname sirajudin abas x??

fikaryna said... [Reply]

uih..menarik2..

cik helena said... [Reply]

nak masukkkkkkkkkkkkkkkkk!

thyYunx said... [Reply]

cam best je bnyinye..
tp pix sye byk xnmpk real sedap..
haha..
lmbt lagi trikh tutup..
so, rye jdi mgsenye la nk mlahap amek pix byk2..
ngee..

[[iidyLL_iceneSS]] said... [Reply]

cam best jer......
nk join....hahahahaha
tp 2 ar....busy2...
insy'Allah ak join yer dear...
demi anda...
byk nie pic cinta hati den tgh mkn...
tp 2 ar...can see his face lor..

Raihanna said... [Reply]

wow menarik nie intan...keh2...
nanti aku amek gambo tangkap leleh wokeh...insyallah..
huhuhu....
=)

zida said... [Reply]

huahaahah contest tajuk comel punya! lama lagi kan? nanti la join. masa puasa. hahah

wawan said... [Reply]

bestnya dapat sari! best jugak dapat shawl indiaaaaaaa

tapi buleh menangkah? hehehe

nina said... [Reply]

nak join jugakkk...
tp takda pic makan..
takpa2 nak amek la pasni..haha..

zella y said... [Reply]

wah..ni nak kene joint ni...
nak ambik gambar time bulan pose nanti...heheheh

ketingting said... [Reply]

hehehe! gambar dah ade dah. banyak uh! nak join. nak join. boley???

IntanBerlian said... [Reply]

heeee jempot tau join syg2 ku sekalian..heeeee

iEra said... [Reply]

makan aje ko ni tan... aku blambak gmba tgh mkn... yg buruk, yg gelojoh, yg budget comel.. sume ade...hahahaha...

wawa said... [Reply]

saya nak pashmina!!!!!!=)

masitahsipiek said... [Reply]

erk.. Intan.. aku nk hadiah je... boleh x?? hahaha....

y@n@ M!B said... [Reply]

INTANNN!! i dah join ur contest tau..
check it out!! ^_^

http://ctliyana86.blogspot.com/2010/09/bila-intanberlian-buat-kontest-gambar.html

alinac lover said... [Reply]

sudah join..

ni dia~

http://www.alinaclover.com/2010/09/bila-intanberlian-buat-kontest-gambar.html

Ahmad Zaki said... [Reply]

Assalamualaikum,

Lagi beberapa jam sy akan join peraduan ni, skrg tgh sibuk, kena kemas rumah...

Ahmad Zaki said... [Reply]

Assalamualaikum,

Segalanya saya sudah berusaha untuk memastikan yang saya telah memenuhi syarat yang ditetapkan.

Berikut adalah link ke artikel peraduan berkenaan :


http://smskey.blogspot.com/2010/09/bila-intan-berlian-buat-contest-gambar.html


Linkback ke blog intanberlian ada pada tajuk artikel yang dipaparkan di blog saya.

me, nelly said... [Reply]

http://naliaziz.blogspot.com/2010/09/bila-intanberlian-buat-kontest-gambar.html

dah join kontest! Sila check it out! TQ! :))

LaYLadaMaTaTakBoOLaT said... [Reply]

kak intan !!! lawati blogged saya...
yehaaaaaaaaaaa....

mau sari..
mau pashmina...
hehehhe....

http://laylamatatakboolat.blogspot.com/2010/09/bila-intanberlian-buat-kontest-gambar.html

nEthE!r@nGeln0r3v!L said... [Reply]

contest yg sgt menarik..
hadiah yg sgt gempax...
sy dah join..huhu

http://hujan-pasti-berhenti.blogspot.com/2010/09/bila-intanberlian-buat-kontest-gambar.html

harap2 menang!
puh2..jampi hakim..
hehe

Bum-bum Corner said... [Reply]

http://pisangpisangmaju.blogspot.com/2010/09/bila-intanberlian-buat-kontest-gambar.html

hYE CIK INTAN.
sAYA da kasi link. Da join contest awk.

mama zharfan said... [Reply]

salam

me dh join!

http://suzie284.blogspot.com/2010/09/bila-intanberlian-buat-kontest-gambar.html

tiefazatie said... [Reply]

hye dear..ifa join ye..ngan malunye..haha!

http://tiefazatie.blogspot.com/2010/09/bila-intanberlian-buat-kontest-gambar.html


tq!pilih la sy!haha!

kakyong said... [Reply]

salam kenalan

kakyong join memeriahkan contest..

http://www.kakyong.com/2010/09/bila-intanberlian-buat-kontest-gambar.html

ron said... [Reply]

http://papankekunciku.blogspot.com/2010/09/bila-intanberlian-buat-kontest-gambar.html

link kontest dari wakron...

ron said... [Reply]

http://papankekunciku.blogspot.com/2010/09/bila-intanberlian-buat-kontest-gambar.html

link kontest dari wakron...

kemma said... [Reply]

sy join contest

http://luvyuall.blogspot.com/2010/09/bila-intanberlian-buat-kontest-gambar.html

hasrul hassan said... [Reply]

Salam ..
jom tgk entry dan gambar anak saya makan .... yeahhh...

http://hasrulhassan.blogspot.com/2010/09/bila-intanberlian-buat-kontest-gambar.html

miss mumun said... [Reply]

Mumun nk join gak

http://miss-niera.blogspot.com/2010/09/bila-intanberlian-buat-kontest-gambar.html

miss mumun said... [Reply]

Mumun nk join gak

http://miss-niera.blogspot.com/2010/09/bila-intanberlian-buat-kontest-gambar.html

faramira said... [Reply]

kak intan! dh join kontest akak! hehe

http://cahayakegembiraanputeri.blogspot.com/2010/09/bila-intanberlian-buat-kontest-gambar.html

zaikulim said... [Reply]

salam

akak zai join ok

http://zaiikulim.blogspot.com/2010/09/bila-intanberlian-buat-kontest-gambar.html

miss mumun said... [Reply]

eh dah submit ke belum.. konpius..
sent sekali lagi.. haha

http://miss-niera.blogspot.com/2010/09/bila-intanberlian-buat-kontest-gambar.html

Nana iidyLL said... [Reply]

dEAR....
ak dah join contest ko...
Weee....

http://iidyll.blogspot.com/2010/09/bila-intanberlian-buat-kontest-gambar.html

Tomato Gurl's Life said... [Reply]

hi intanberlian..cik tom mau cuba nasib join jugak...cik tom follow no 356...nombor cun harap2 bertuah..hehe..

http://tomatogurlslife.blogspot.com/2010/09/bila-intanberlian-buat-kontest-gambar.html

check it out ye..ada apa tak lengkap sila bgth...thanks dear :)

Miza Yusof said... [Reply]

miza join,

id follower: miza yusof
link: http://hayworlds.blogspot.com/2010/09/bila-intanberlian-buat-kontest-gambar.html


semoga miza bertuah. amin :)

Imaan09 said... [Reply]

join!

http://imaanlucky09.blogspot.com/2010/09/bila-intanberlian-buat-kontest-gambar.html

Anitadahahs Kefele said... [Reply]

Oke sudah join :)

sila singgah oke!

http://anitadahahs.blogspot.com/2010/10/bila-intanberlian-buat-kontest-gambar.html

~dYaHaHa~ said... [Reply]

salam...amor join...

http://dyahahaslittlecottage.blogspot.com/2010/09/bila-intanberlian-buat-kontest-gambar.html

tq...

haszuraidah ishak said... [Reply]

salam..

me dah follow & join..

http://myapeapeaje.blogspot.com/2010/10/bila-intanberlian-buat-contest-gambar.html

thanks..

.s.o.f.i.a. said... [Reply]

nak sari gak!!!!! tapi dah TERmiss contest nie..... =(

nak kirim beli keychain bley????

Related Posts with Thumbnails