Thursday, July 14, 2011

It Happened Only in India #2

www.tips-fb.com

As Salam Readers,


boleh tengok pemandangan belakang!



lol



motor pun ikut naik bas. greattt!



Jauh sangat dong pintu keretapinya. tak sempat nak kejar. lalu tingkap pon boleh.
tolong tolakkan montot aku cepat.



cayalah. main boleh sepak dengan gaya bebas.hehe teringat gua pakai labcoat kolej time main throwball dulu. hahaha gelakkan diri sendiri lagi. India apa pun boleh!nak mandi laut, mandi dekat water theme park, main gelongsorair pakai sari pon boleh. dekat malaysia ko takde tight, takde swimming suit, takde baju ketat nampak segala bentuk, lekuk, bonjol badan tak boleh. ko bogel lagi bagus!



Mereka ingatkan silalah letakkan kasut, chappal, selipar jepun anda di sini. Biasalah tu masalah komunikasikan.




Selagi ada dinding, selagi itu boleh dikencing dengan senang hati. Peh ini aku mahu cerita, panas punya cerita.. hari tu lalu depan hostel.. tempat biasa aku lalu nak shortcut pergi kedai depan. Dengan senang hati seorang makcik mengangkang lebar-lebar. angkat sikit sari takmo bagi kena tanah.. tiba-tiba berderas laju air kencing turun macam hujan lebat. dang man! aku selalu lalu situ weh! tak ada ke tempat bersih yang aku boleh pijak tanpa perlu merisaukan hati takut terpijak taik dengan kencing. huih. panas-panas. tempat awam ni makcik. kalau pakcik tu gua dah lali dah.. haih rosak mata, rosak hati.


nak bebel sikit, haih hari tu pergilah town, nak membeli-belah barang dapur.. tiba-tiba hujan lebat. ingat nak pergi makan malam. Dalam setengah jam selepas tu. hujan masih lebat ni.. sampai depan kedai makan faveret. Sedih gilaaa! bukannya kedai tutup. Tapi banjir dah hampir dekat lutut tingginya. Gila! baru setengah jam. Memang ramai orang dok tersekat dekat kedai tak boleh keluar. motor pon dah separa tenggelam. Kecewa. tu lah india.. sistem pemparitan tak betul. tersumbat sana-sini. Jalan pula tak rata. Nak lagi terbaik, kalau dekat Malaysia lepas hujan bau fresh dan best je, tapi dekat India ni.. tak kiralah tengah ke selepas hujan ke, bau tak payanh cakaplah. Macam bau loji tandas. Nak termuntah. Siapa nak pijak ke main air banjir dekat India.. memang suicidelah weh. pakai klorok pun belum tentu hilang bau!



Baik punya pakcik. hati-hati takut tersondol orang depan. Kalau kes macam ni orang depan dan belakang kene 2 km jarak baru selamat.



Barangkali keretapi ini selekoh kelandasan lain mungkin. ye. India segalanya mungkin!



Ala, ini benda biasa. hospital dah bertahun tu haa.. pesakit keluar masuk berapa riban entah. rilek je tangga ke bangunan tak siap. Adventure orang kata. Kolej aku cermin takde pon, tinggal besi-besi je.. rilek je. sempoi. 




Saje nak view tinggi sikit. Naiklah motor 2 tingkat.



Tayar spare.



nicely done



Coke or cock?



haha, yang ni terbaik!



p/s: Incredible India kan?

10 si gojes suke membebel:

cik helena said... [Reply]

india memang nice.hahaha

scha al ahmad said... [Reply]

cyes rasa takot nk p india!
spcially yg part2 kncing tuu..
dgr ckp org sna mmg ska kncing mrata..
aigooo~~~

Mr feckry said... [Reply]

steady la

Dr.NazeeraBalqis said... [Reply]

salam,kak sorry ganggu lg.kak kitorg kena apply visa ke nak masuk india?dah la mnggu depan pegi,bru tringat psl visa.sobsob:(

nina suhaina said... [Reply]

perghh india memang hebat :) kagum dengan student macam kakak yang bertahan kat india tu.

Puteri Iqa Izyan said... [Reply]

huhu. India ni mcm2~
tp kelakar jugak tengok life dieorg.jauh beza ngn kite =)

Affieza said... [Reply]

Ya Allah biar betul mak cik pun kencing merata...kalau pak cik boleh terima lagi...huhu...

C!k LaYLa PiPi GeBu said... [Reply]

kak..the best part is naik motor duk atas batang paip..weeeuieeeewww..yang paling cool bangunan separuh siap tapi dah digunakan...cool..muahahha..

http://ciklaylapipigebu.blogspot.com/

fatt said... [Reply]

intan, aiyoyyooo!!

Nava.K said... [Reply]

Isn't it interesting how and what people do at India? great sharing.

Related Posts with Thumbnails