Friday, October 22, 2010

GIVEAWAY "JOM SLIM ALA ALINAC LOVER"

www.tips-fb.com

Salam Readers, 


weee.disebabkan aku dah gemuk, maka aku mencuba nasib join si yong ni punya giveaway.haha. agak-agak aku boleh ke slim balik macam kau ni yong... eh ko slim ek? haha.

KLIK SINI jika mahu join ye.


aish, setiap kali aku balik malaysia, memang sah berat aku naik mahu dekat 2-3kilo. hoho. muka bulat, badan pon bulat, bukannya apa, kalau aku tak slim balik.. nanti aku takut kat airport nanti member aku ingatkan doraemon delah manalah datang india ni.. takot diorang tak cam aku si Intanberlian yang comel loteh tu.. hmm, lagi beberapa hari si bam2 nak datang melaka ni, ada pula dia ingat aku tertelan pelampung pula bila tengok pipi gebu montel aku ni..hoho... 



agak-agak kalau berat aku tak turun-turun, kapal terbang tu boleh tak angkut aku bawa balik india.huhu. kalau tak boleh. tak pe juga aku tak yah balik.. suruh si yong yang slim ni ganti aku ek.. jeans dan t-shirt yang aku pakai kat india terpaksa aku simpan elok-elok.. sebab  tak muat kat malaysia.huhu.. ala kat india nanti muatlah balik...


adoih, mana taknya.. aku pantang gila nampak kuih-muih malaysia ni.. kat india tak jumpa, nak buat pun bukan semua barang ada.. leceh.. sekali jumpa bedal lah sampai tak ingat dunia.. eleh, jangan cakap aku.. korang tu ha... cuba campak 2-3 bulan kat india.. tak payah setahun lah.. kompem balik malaysia bulat mengalahkan beruang kutub tu haaa... sumpah ko tak jumpa cendol, kuih-muih, secret recipe yang enak,segala jenis mi dan nasi... kat india mana ada makan sambil minum air milo ais, teh tarik, iceblended, kopi jantan semua tu... yang ada air putih.. minumlah air tu.. baik untuk kesihatan... 



ok, jauh aku merepek.



sapa nak join
sila join. hari ni last day. sebelum pukul 12 tgh malam.




p/s: malasnya nak jogging.hehe. bajet dengan tidur makan tidur makan boleh kuruslah ek tan?

4 si gojes suke membebel:

nina said... [Reply]

nak kurus gak..
nak ilangkan lemak berlebihan ni. adoi..

alinac lover said... [Reply]

hahahha..yong mana la slim sgt..slim sket je..sbb tu tajuk GIVEaway
slim "ala" alinaclover..

kalo btol2 slim..tajuknyer gini

slim "macam" alinaclover..hehe

so..penyertaan diterima~! gudluck bebeh!

IntanBerlian said... [Reply]

nina~ mari kite sama2 menguruskan badan.cewahhhh.huhu

IntanBerlian said... [Reply]

yong~ ala tu maksudnya macam tau.haha...tipulah yong..

Related Posts with Thumbnails