Wednesday, October 20, 2010

KAIN COTTON DARI INDIA dan PASHMINAR@SHAWL@SELENDANG KASHMIR untuk dijual. stok adalah terhad.!

www.tips-fb.com

Salam Readers,


hmm, aku nak jual KAIN COTTON DARI INDIA dengan PASHMINAR DARI KASHMIR.


KAIN COTTON ni asalnya aku beli untuk aku, tapi mak aku  kata takkan nak buat semua jadi baju. tak sempat kot. so aku juallah yang selebihnya ye.. PASHMINAR ni pula, ada kawan-kawan mak aku kirim, sebab pashminar sedap dipakai, dililit pada badan, jadi pemanas badan lagi-lagi yang asik diulit aircond tu kan. hm, aku dah jual 3 pashminar ni. so aku letakkan jugalah di sini mana tahu ada yang mahu kan.


KAIN COTTON SOLD OUT

KAIN COTTON

# kain ni dah siap dipotong


# ada 3 helai kain satu set ( baju, kain dan selendang) sebab ini material untuk buat baju punjabi orang-orang india.

# baju = 2.3 meter

kain = 2.3 meter

selendang ( shawl ) = 2.3 meter


# baju, kain dan selendang punyai corak berbeza jadi berbeza dengan cotton malaysia.


# cotton ni lembut, sedap dipakai sebab aku ada buat,sesuai untuk dipakai seharian.


# selendang boleh je nak buat baju, sebab coraknye memang cantik, jadi boleh dipakai inner.



 PASHMINAR KASHMIR

    # pashminar ni diimport dari kashmir.

    # material yang lembut, aku pernah rasa pashminar pakistan, agak keras tak sedap dipakai

    # boleh di balut pada badan, dililit dileher di pakai ketika sejuk, buat tudung juga boleh. biasanya pekerja yang dok bergelumang dengan aircond 24 jam sesuai sangatlah kan.

    # harga pasaran: RM 120 dan lebih boleh check di kedai-kedai kashmir di chowkit dan lain-lain tempat. tapi aku jual RM 70 sahaja.


KAIN COTTON INDIA UNTUK DIJUAL
RM 80
( FREE POSTAGE )
- sekiranya barang dikembalikan ke rumah aku semula disebabkan alamat yang kurang jelas, maka second time postage aku charge yee...


KOD 1
warna pink
bercorak tapi satu warna = kain
corak bunga-bunga = baju
sebelahnye tu selendang.
SOLD TO IZAZI

KOD 2
warna pink
kain polkadot
baju corak bunga
selendang
SOLD TO SIS MAYA

KOD 3
warna oren
kain polka dot
baju corak bunga
selendang
SOLD TO IZAZI

KOD 4
Warna biru
kain corak buga tapi satu warna
baju corak bunga
selendang
SOLD

KOD 5
warna hijau
kain corak bunga tapi satu warna
baju corak bunga
selendang
SOLD TO CIKTIE

boleh saja kalau nak buat terbalik, contoh kain bunga-bunga, baju plain.


PASHMINAR @ SHAWL KASHMIR UNTUK DIJUAL
RM70
( FREE POSTAGE )

 KOD 6
warna ungu
ada 2 warna berbeza di depan dan belakang.
boleh menggunakan kedua-dua belah mengikut
citarasa anda.


 KOD7


 KOD 8


 KOD 9


 KOD 10


KOD 11


sekiranya berminat mahu membeli
boleh tempah ( dalam tempoh 3 hari ) atau beli ye.
hubungi aku di nombor

012-2004316 ( sms )
bellarossa87@gmail.com

stok terhad. ini sahaja yang ada. dan sememangnya
aku angkut sendiri bawa dalam kapal terbang dari INDIA. =D


so freshly dari INDIA. 
diingatkan sekali lagi, KAIN INI SUDAH SIAP DIPOTONG
kepada 


2.3 meter baju
2.3 meter kain
2.3 meter selendang.




p/s: siapa cepat dia dapat... =D

26 si gojes suke membebel:

Che Sue said... [Reply]

sori ek intan hal pos kain saree tu..tak paham toi aa apsai tak sampai walhal selama ni anto ok je :-(
takuit dah akak nk beli apa2 dah..

nina said... [Reply]

iya, pashminar sis intan memang best dan lemubut..betul ;)

iEra said... [Reply]

byk tol kain ko angkut...

alinac lover said... [Reply]

a.a..klo brg tu dpt balik kt kita.kita nak pos smula mmg kena charge.tp.kenapa dorg kasi balik? alamat tu x btol ke? yg kasi alamat tu da check ke alamat nyer?? isk mushkil ni..


erm..cemana nk buat kotak pink mcm dlm entri ni?? meh ajar sat..nk buat juga..comel~

Nana iidyLL said... [Reply]

uiks....rajin btl jd jurujual..
ak xtau nk beli watpe..
out of mood nie..
sakit!!!!windu ko dear..

ctmah said... [Reply]

tan2,kod 1,2 n 5 mane yang sweet2?member ciktie bekenan n soh pilih tuk dia.n ciktie pun cam bekenan gk.lalalalaa

bulatkocik said... [Reply]

aku nak beli...tp takut org gelak klu aku pkai..haruskah aku belinya intan..kikiki

uit..ag 1 nk suh ko ajar..nk cakap pmpn tu sweet bhsa tamil..plzzz22..;)

kakyong said... [Reply]

cantik2 la dek kain2 nya..
tp kakyong takde bajet ler.. ;)

cik helena said... [Reply]

kite minat yg yg dah sold tu sis maya :)

Anna Boleyn said... [Reply]

cantik! :)

IntanBerlian said... [Reply]

che sue~ huhu takpe sis, kesilapan teknikal kan. huhu.. intan pon silap tak letak number phone. not your probs sis.

IntanBerlian said... [Reply]

@nina~ hehe tolong promote ek nina.weee.

IntanBerlian said... [Reply]

iera~ haha xie, bukan selalu aku balik, aku angkutlah semua.

IntanBerlian said... [Reply]

alinac lover~ hehe ade tutorialnya nanti intan kasi link ek yong.

IntanBerlian said... [Reply]

nana iidyll~ huhu wat baju lah weh.. wah kte jumpe kat india lah dyl.haha.

IntanBerlian said... [Reply]

ciktie~ yang kod 2 tu dah sold.huhu.. hmm kalau intan yg pilih semua intan suka.nama pon intan pilih ni asalnya memang intan nak buat baju semua.haha.. ciktie, oren tu pon cantik tau.simple la..

IntanBerlian said... [Reply]

bulatkocik~ weh ko jantan ke betina.haha.. adeh aku ni bahasa sweeet2 aku tak reti belajar. ko nak tau.nanti aku belajar aku bagitau ko weh.

IntanBerlian said... [Reply]

kakyong~ huhu takpe kak next time. hee insyaAllah, kalau intan bawa balik lagi eh. sebab dah last ni.hehe

IntanBerlian said... [Reply]

cikhelena~ kak, intan pon suke yang tu.huhu... memang cantik.

IntanBerlian said... [Reply]

AnneBoleyn~ heee. memang cantik anne.

sharina said... [Reply]

salam, sy interested dgn kain-kain tu. Ada x yg available lg, kod 1 or 2 or 5.atau mane2 yg available lg. klu xd boleh request kirim x?

IntanBerlian said... [Reply]

sharina~ yang kod lain semua dah sold, kecuali kod 4.. kod 5 pon dah di booked. mahu kah?

insyaAllah boleh kirim tapi intan balik lambat lagi.. setahun lagi..

iEra said... [Reply]

taun dpn bile ko nak blk lgi ko gtau aku... ble aku pesan kain... hehe

yg ko jual ni kaler2 pink aku x minat sgt... keh3...

sharina said... [Reply]

alaa yeke..yg kod4 xminat la, itsokay,, klu u ada jual lg, boleh x contact sy thru email. klu harap bace blog u je, takot sy terlepas pulak. tenkiu ye. emel add sy nursharina@ymail.com. (org sll slh send emel ke gmail, tp emel sy mmg ymail.) Thanks!

ctmah said... [Reply]

tan2.huhu.cik tie msg kt nom celcom tan2.maxis lupe nk save la.huhu.yg ijou tu still available?nk yg ijou tu

BaLLeYRiNa said... [Reply]

hi.. intan,
saya rina, cantik cotton yg intan jual.. saya pun ada beli Cotton dari India. Beli ada banyak ada 200 psg lebih rasanya.. ingat nak jual kat blog..belom sempat nak amik gambo..

he he.. seronok shopping .. tak hinggat.. Cotton india best untuk baju kurung..

Related Posts with Thumbnails