Wednesday, October 06, 2010

Pemenang Kontest Gambar makan paling sedap!

www.tips-fb.com

Salam Readers,


huhu aku pasti semua pun menantikan saat ni kan. hari ini aku akan umumkan siapakah pemenang 

kontest GAMBAR MAKAN PALING SEDAP!


keputusan ini BAM2 dan adik aku dah pilih. aku pun ikut setuju sahaja sebab semua pun layak menang ni. yang tak terpilih tu bukan sebab tak best. tapi sebab saingan pemenang ni.hee. esh kalau lah boleh bagi hadiah kat semua orang, aku dah bagi. tapi den tak mampu... ni saja ha den mampu.

PEREMPUAN:


 hee. udang tu sangat menyelerakan lah kak.wee.



huiii tengok adik ni makan. sampai menjilat tulang.
huhu kalau boleh makan tulang.dah lama makan k dik.hee.



huhu ini pula si mumun ni.excited betol dia nampak kek. so
adik aku kata sure dia tak sabar nak makan tu. memanglah nampak sodapp.



LELAKI


huhu yang ni gambar favorite. suka tengok gambar adik ni makan.hee
bukan aku je, bam2 dan adik aku pun suka. rasa hmmm sangat sodapp!
tak boleh kongsi2.huhu.


 tengok abang yang hujung tu.terpejam2 mata sebab sedap 
sangat huhu...



wakron. dah cuti makan tempe hari ni sebab nak makan western.
tengok besar mulut wak tu.haha. sekali ngappp je!


dan aku nak bagi hadiah saguhati TOPUP RM10

hee sebab aku suke pantun ke sajak dia letak kat entri dia ni.

Degupan jantung dup dap dup dap
Ke hospital sudah dihantar Marini
Jom tempek Gambar Makan Paling Sedap
Sebelum tarikh tutup 1 Oktober ini

Contest menarik tersenyum sendiri
Intan Berlian itulah pengajurnya
Syarat contest terpalit di entri
Kalau tak tahu silalah bertanya

Konsep dialog menjadi taruhan
Main point lawak itulah keutamaannya
Sesuai tak gambar yang dipertaruhkan
Untuk santapan contestnya

Penat berdialog ganjaran menanti
Di import dari India datang kemari
Pada yang tak join sangatlah rugi
Mencuba nasib untuk diri sendiri

Tataplah gambar dientry ini
Semoga juri berpuas hati
Pada yang menang bestnya dapat hadiah ni
Kain sari diimport mari

Terima kasih daun keladi
Intan Berlian namanya sedap
Buat contest jemput Miza lagi
Khas untuk Contest Gambar Makan Paling Sedap


hehe menarikkan!


kepada pemenang sila hantarkan alamat dan nama anda ke
emel aku ye.

bellarossa87@gmail.com

hmm sorry ok kalau lambat sikit post hadiah.tapi aku tetap akan post.

TAHNIAH !


terima kasih kerana join kontest ini. jangan ada yang kecil hati tau tak menang. cuba lagi bila next time aku buat kontest lagi... hmm rasa macam nak bagi saja semua menang. dah la banyak betul yang aku suka gambar-gambarnya. tapi bam2 yang bagi keputusan muktamad sebab aku dah rambang mata. =D

26 si gojes suke membebel:

haszuraidah ishak said... [Reply]

huhuhu..walau tak menang, nak jugak cakap tahniah buat pemenang2..

kemma said... [Reply]

alhamdulillah rezeki..tq bam2 n intanberlian

Miza Yusof said... [Reply]

wah! miza pun menang jugak ? thanks intan berlian sebab sudi bagi hadiah kat miza. happy :)

tahniah pada semua pemenang :)

Miza Yusof said... [Reply]

miza pun nak kena hantar alamat jugak ke? ataupun hantar no hp je?


p/s: check ur mail. miza dh emailkan :)

hasrul hassan said... [Reply]

Salam .. terima kasih ... :) dah email dah alamat .. nanti tgk dalam email ye.

.sweet-ants. said... [Reply]

haha lawak la gmbr2 tu bselere abiss
ari tu nk join tp sogan plak :p

Tomato Gurl's Life said... [Reply]

tahniah kepada semua pemenang..wah memang best pantun yang miza buat tue..cik tom pun suka ;)

nina said... [Reply]

wahh..da ada pemenang..tahniah la buat semua ;)

nina said... [Reply]

wahh..da ada pemenang..tahniah la buat semua ;)

adrinaqamarina said... [Reply]

ala, rina baru tangkap gambar makanan semalam. huhu, dah tamat kontest. haha.

next contest sis!

IntanBerlian said... [Reply]

@haszuraidah ishak~ tq tau join my kontest.huhu. pasni leh cuba lagi ye dear..

IntanBerlian said... [Reply]

@kemma~ most welcome dear.

IntanBerlian said... [Reply]

@miza yusof~ huhu sama2 dear.

IntanBerlian said... [Reply]

@hasrulhassan~ insyaAllah akan pos hadiah by next week ye..

IntanBerlian said... [Reply]

@sweet-ants~ tak payohlah sogan2,hehe.

IntanBerlian said... [Reply]

@ciktom~ tq sebab join kontest intanberlian ye.. huhu,.

IntanBerlian said... [Reply]

@nina~ huhu =D

IntanBerlian said... [Reply]

@adrinaqamarina~ ala rina ni..nape lambat sangat.huhu

kakyong said... [Reply]

tahniah buat semua yg menang.. memang best makan tu....

ron said... [Reply]

baru sempat tau result hari ni...
tq so much to intanberlian dan bam²...
email dh reply baru jap td...

Fitrihadi.com said... [Reply]

tahniah pada semua pemenang...me nak masuk tapi takde gambar makan ar..heh moga success selalu...

JelinaJoli said... [Reply]

gua kalah?? takpa!!!

gua join AF plak lepas ni. makan maikrofon!

Nana iidyLL said... [Reply]

ak terliur wei tgk akk tu mkn udang...hakhakhak..
mmg deserved mng..lapaq!!

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o said... [Reply]

adakah gua sempat join ini kuiz... rasanya gua baru tersedar dari lena yang panjang

hasrul hassan said... [Reply]

Salam intan berlian payung emas tulen 915 .. hehehehe .. terima kasih. Baru je dapat adiah pembrian intan berlian .... lepas ni leh buat lagi kontest ..leh kasik saya menang lagik ...

http://hasrulhassan.blogspot.com/2010/10/hadiah-dari-cik-intan-berlian.html

mumun si missrivebell said... [Reply]

Intan sorry sgt2..
mumun bizi preparation convo masa cik intan umum menang contest aritu..
ada dapat email dr adik mumun tak?

Related Posts with Thumbnails