Friday, October 01, 2010

Siapa Mahu Beli Kain Sari dari INDIA. sari terhad!

www.tips-fb.com

Salam My Dear Readers,

SOLD OUT!


seperti yang aku janjikan, aku nak upload sarees yang akan aku jual..tak banyak sarees yang ada, ini saja yang aku mampu angkut dari INDIA. huhu berat wooo.

info SAREES:
 panjang : 6 meter
untuk lebih selesa letak lining untuk bahagian baju.
boleh dibuat baju kurung, kebaya etc
sari ni ada bahagian songket, plain atau corak-corak kecil.


PROMOSI:
free lining. aku sediakan lining 4 meter ok!

antara sarees yang  dah dijadikan baju kebaya milik aku.


baju kebaya. disebabkan 6 meter, aku buat 2 baju dan 1 kain.



yang ni kebaya pendek, aku buat 2 baju, satu lagi aku buat baju yang ada slit tepi.


 



 my roomie wearing baju kurung moden made of sarees material.
dia buat 2 kain instead of 2 baju macam aku.so 1 baju 2 kain.


SAREE UNTUK DIJUAL


KOD 1
warna macam light peach
SOLD

KOD 2
warna hijau kelabu
SOLD

KOD 3
warna biru
SOLD TO CHE SUE

 KOD 4
pink maroon
SOLD TO CHE SUE

KOD 5
green
SOLD TO AFIFA


KOD 6
light silver
SOLD TO IZAZI

KOD 7
pink purple
SOLD TO EILA

 KOD 8
pink
SOLD TO CHE SUE

 KOD 9
yang ni macam material yang my roomie punye baju tu.
maroon
SOLD

KOD 10
light green
SOLD TO ASILAH

HARGA : RM 160
(free postage kecuali luar Malaysia)
FREE LINING!
boleh tempah kalau mahu tapi dalam tempoh 3 hari sahaja
untuk tempahan atau pembelian:

emel: bellarossa87@gmail.com
phone/sms: 012-2004316 ( better )



p/s: siapa cepat dia dapat =D
p/s/s: kontest tamat pada tepat pukul 12tgh mlm =D


13 si gojes suke membebel:

Nana iidyLL said... [Reply]

kenapa lar ak xsuka pkai bju kurung..
if x,ak borong dh..

alinac lover said... [Reply]

aiseh..duit x ramai..
tingin nk pakai brg import..huhu!

JelinaJoli said... [Reply]

ini dah shopblog ke ni?? itu hari kan klinik gigi?? erkk

Haura Malina said... [Reply]

chantek !
aiseh..pesal la bulan ni pokai.. huhu.

Fitrihadi.com said... [Reply]

wah buka kedai lak ek, cik akak? hehehe

nabil_potter said... [Reply]

nak baju dari india..heheh

Tomato Gurl's Life said... [Reply]

no 1 tue chantek light peach!! tapi penggangur lg skang..so xdpt nak beli..hihi

nina said... [Reply]

ingatkan sari cuma bleh pakai mcm perempuan india tu.hihi..

IntanBerlian said... [Reply]

@iidyll~ huhu pakai baju kurunglah weh..ayu.haha


@alnac lover~ yong. tipu2. yong kaya.huhu wat bisnes ape.


@jelinajolie~ haha. jelina ni multipurpose blog.


@haura malina~ huhu takpe2 kalau ade lagi leh next month.hehe


@fitrihadi.com~ haha fit, saje jual. ni last kot aku balik.


@nabilpotter~ hehe.sabar wehhh.


@tomatogurls~ huhu alahai. yeke dik. memang cantikkan.


@nina!~ huhu. sari boleh buat macam-macam.

Che Sue said... [Reply]

intan dearie..akak dah emel nun..terlepass akak kaler pepel tu...isk! takpe tukauu..nk book kod 3,4 and 8..cek emel ek..daa

eza2odette said... [Reply]

intan nape tak war2 kan kat fb???olooo.. mau kaler light green tu. kempunan! huk2 -___-"

IntanBerlian said... [Reply]

@kak eza~ lahhh adelah kat.akak xpersan kot ni kak.huhu.. hmm next time intan balik k kak.huhu.sorry.

Pothys said... [Reply]

An Edwardian lady in full dress was a wonder to behold, and her preparations for viewing were awesome.Bridal silks

Related Posts with Thumbnails