Saturday, October 02, 2010

update kontest Gambar Makan Paling Sedap!

www.tips-fb.com

Salam Readers,


akhirnya tamatlah sudah kontest pertama yang aku anjurkan sejak aku bergelumang dengan dunia blogging ni. terima kasih banyak-banyak pada yang join. memang rambang mata aku nak pilih ni. hmm oleh itu aku dapatkan khidmat BAM2 untuk pilih. so, keputusan muktamad adalah dari si BAM2 ni.. 



sorry sangat kalau ambil sedikit masa nak bagitahu siapa pemenangnya ye.


aku akan umumkan pemenangnya pada HARI RABU ni! boleh ye. aku nak pastikan aku appreciate betul-betul gambar yang korang bagi ni.. huhu terima kasih sekali lagi.

jumlah peserta: 20 perempuan dan 3 lelaki.

so semua peserta lelaki akan menerima hadiahlah jawabnya =D


buat souvenir yang aku janjikan tu, aku akan poskan sekali dengan hadiah pemenang-pemenang kontest ni.sekaligus senang. so terima kasih tau sebab sabar menunggu. huhu.



13 si gojes suke membebel:

hasrul hassan said... [Reply]

takpe takpe .. pelan2 tgk .. jangan sampai juling ehh .. :) sari pun best apa buat baju melayu .. tak pun kasik adiah anyversary kat wife ke .. wawiii bestt ...

Thanks.

tiefazatie said... [Reply]

wah..bestnye kalu bertuah nie..=)

Tomato Gurl's Life said... [Reply]

wah bestnya lelaki dpt hadiah..it's ok...akan cik tom tunggu ari rabu ni..semoga ada luck :)

cik helena said... [Reply]

eh?

alinac lover said... [Reply]

nak tukar jadi lelaki lah.hahhaa

miss mumun said... [Reply]

alamak sume lelaki dapat adiah..
alamak rabu eh baru kuo.. hihi

amy syifa said... [Reply]

ramainye peserta...
xde harapan la nak menang...

uwwaaaaaaaaaaaaaa...nak sari..!

~nangis sambil hentak2 kaki..~

Ahmad Zaki said... [Reply]

Salam sejahtera..,

Dah ada alamat sy ke belum..?

kakyong said... [Reply]

payah juga nak bersang dgn 20 org nih... ;)

nina said... [Reply]

wah, tahniah kepada semua bakal pemenang.hihi..

faramira said... [Reply]

ehe.. kak kalo bodek akak bley mempengaruhi keputusan bam2 akak x utk kasik sy mng? hehe

IntanBerlian said... [Reply]

@hasrulhassan~ huhu laki tak dapat sari.hehe


@tiefazatie~ hehe nantikan ye.

@ciktom~ tunggu tau.huhu


@cikhelena~ huhu nape sis.


@missmunmun~ huhu. sabar tau dear.


@amy syifa~ hee. takpe tunggu tau.


@ahmad zaki~ belum2 semua pemenang pon saya takde lagi.


@kakyong~ huhu nasib baik 20 saje =P


@nina~ huhu nina tak join!! esh.


@faramira~ haha. fara. tu den tak dapek lah nak nolong.haha

Ahmad Zaki said... [Reply]

maksudnya nanti bila dah balik ke Malaysia barulah akan minta alamat dan pos kan ye...

Saya ni peserta lelaki yang ke berapa yg join peraduan ni...? Sebelum ni saya macam nak tak nak je join, tapi akhirnya join jugak sebab gambar dah ada...

Related Posts with Thumbnails