Friday, September 03, 2010

Baby Bitch!

www.tips-fb.com


Hello readers,



heh, layan kan ini. so means this baby.hehe.

kecik-kecik eh ko dah jadi bitch..! haha pandailah budak kenit ni berlakon, berlakon takpe ok!






and one more video aku nak share.. iidyll post kat facebook. i found this amusing.hehe. boleh eh kawad kaki macam ni.. tapi rasa macam comel pula..







yang ni pula dari SMK TTDI masa pelancaran 1 Malaysia tahun 2009
heh, dahsat tol kawad dengan lagu hindustan.hehe.






oklah, till then guys,




p/s: hurm ada bertanya pasal contest aku  tu, yeppp kamu boleh letak gambar sesiapa sahaja!! jempotlah join.. sikit hari lagi aku publish hadiah nya ok!!

6 si gojes suke membebel:

-u-n-s-p-0-k-e-n- said... [Reply]

okey... dulu kawad ktorg buat juga step2 mcm menari tapi takde pulak pakai lagu. skrg bole ek guna lagu?

Nana iidyLL said... [Reply]

huhuhuhu
hoyeea...
rindu kenangan lalu wei..
ak nk tunjuk kat kwn ak yg ttdi tu...
:P

adrinaqamarina said... [Reply]

wah baru baca entnry tapi tak tengok ag video tu. haha.

IntanBerlian said... [Reply]

unspoken~ huhu tu la ten sekrang ni siap lagu hindustan lagi...

IntanBerlian said... [Reply]

iidyll~hehe.. ouh aku pon tengok sekaki.

IntanBerlian said... [Reply]

adrinaqamarina~ tengok tau nanti mesti tengok.huhu

Related Posts with Thumbnails