Saturday, September 04, 2010

update hadiah untuk Bila IntanBerlian buat contest; gambar makan paling sedap!

www.tips-fb.com

Salam Readers,


nak update pasal kontest aku. dah sekian lama juga akhirnya baru ada peserta.hehe.

tq YANAMIB sebab jadi 1st contestant.yep aku harap lepas raya ni makin banyaklah orang yang join ek. amiklah candid gambar orang makan kan.then join...menangi hadiah dari india.. 


KATEGORI PEREMPUAN:

HADIAH PERTAMA: sepasang kain sari (boleh dibuat baju kurung)
HADIAH KEDUA: set kelengkapan untuk muka dari Himalaya ( facial wash + apricot scrub + fruit facepack  +  toner )
HADIAH KETIGA : sepasang Shawl Pashminar from india.



KATEGORI LELAKI


HADIAH PERTAMA : wallet
HADIAH KEDUA : sepasang T-shirt from India
HADIAH KETIGA: jersi ( sorrylah bukan original.enggak mampu =D)



contoh pashminar


pashminar 1


pashminar 2

ini contoh je sebab aku beli ni khas untuk follower bertuah aku,
pernah aku cakap kat di entri INI


contoh sari


gambar ni aku cilok kat blogshop kawan aku si TQAH

so lebih kurang camni lah macam kain songket,


contoh tshirt dari india







oklah yang lain aku tak amik gambar.=D


selamat menjoinkan diri ye.bye!



p/s: ouh yeah aku bercadang nak jual kain sari lebih kurang macam gambar kat atas ni.. agak-agak ade orang tak berminat nak beli... hee. tak banyak maybe limited 10 pasang je kot. selama ni aku jual dekat kawan-kawan mak aku je..

4 si gojes suke membebel:

ciK LyndaWawa igUana said... [Reply]

nanti org ikut contest!!!

IntanBerlian said... [Reply]

hee sila2!!

mediocre jane said... [Reply]

ni ade orang berminat dengan kain sari tu
hehehe
bisnes intan.. jgn tak bisnes :D

lotikus disarimankan said... [Reply]

cun cun kain sari tu.nanti time raya bolehla snap gambar org makan join

Related Posts with Thumbnails