Tuesday, August 03, 2010

Penghargaanku buat follower bertuah!

www.tips-fb.com

Salam readers,


ok quick update.


sejuta penghargaann ku kepada follower tercintan.. hehe, tanoa korang siapalah aku yeah.. bila aku kata follower tak kiralah yang follow blog ni terang-terangan.. menjadi pengomen tegar, atau sekdar membaca sambil senyap-senyap.hehee.. omputih kata silent reader...


hari ni. dah cecah 300. whoaaa sapa sangkakan?


ok sebelum tu aku dah lama nak bagi sedikit penghargaan kepada follower yang bertuah yang kena jackpot!!! haha.. siapakah mereka??



encik nabil_poter.

(hehe, dia dah aku bagitahu awal-awal dulu)


Nisya~




maya al-Qibty



kamu yang bertuah sekalian.. silalah emel saya

nama dan alamat ye.


ada something untuk kamu.

tapi maaflah sebab aku hanya boleh pos selepas 2 bulan. bermakna selepas aku balik ke Malaysia nanti.. hehe.. souvenir dari india ye..so jangan lupa emel aku di

bella_rossa87@yahoo.com


di samping itu, ada award yang aku terima dari

dairy girlz-scopio - kak eja
-dah lama aku follow blog kak eja ni.. hee ada resepi-resepi menarik selain pengalaman-pengalaman kak eja pi london, pakai braces.. sekrang dah jadi tunangan orang pon.hehe


SWEET V@NILL@ - raihana (member sekolah lama aku)
rai ni, medic student dekat moscow.. apa yang aku kagumkan.. rai punya bakat memasak dan membuat cakes dan segala jenis lah.. haha kagum. kalau pergi blog dia.. memang laju je meleleh air liur kluar.hehe.. sedap2 woo..siap buat bisnes lagi. tabik spring ar rai!!!


tq award ni tau!!!


dan award ini aku hadiahkan kepada pembaca setia ku. hehe. siapakah dia? ala ko baca blog aku..ko sendiri mesti tahu kan.hehe...


tq banyak-banyak atas persahabatan yang korang hulurkan ye...


ouh yeah, juga kepada pengomen tegarku


IIDYLL

NINA SUHAINA

ZELLA

ALINAC LOVER

SHA-NA SZIED

FAZRUL

KIWI



p/s:jangan lupe join contest aku ok!!!

15 si gojes suke membebel:

♥♥ eija ♥♥ said... [Reply]

terima kasih kerana menjawab award ini hehe...

alinac lover said... [Reply]

td saya ada p mkn kat luar..saya suh mummy snap kan pic saya tgh mkn..saya kata kat dia.."pic mcm ni.agak2 bole menang contest x?" hahaha..malu la..pic sgt bruk..wlupon tingin nk nk join~

[[iidyLL_iceneSS]] said... [Reply]

PENGOMEN TEGAR!!!!!!
hahahahahahah...
sejak bl wei....

ok ar 2 pengomen tegar dari pengskodeng tegar....ngee~~~

TQ dear..

Farazila said... [Reply]

wahhhh..best nye..asal la kak fara jd follower yg ter awal..err terawal ker..check balik..hiihihi

Raihanna said... [Reply]

hehe..terima kasih intan =)
friendship 4eva tau~
wah... ko dah nak balik malaysia ke... bestnye.... kem salam org malaysia... hik2 =)

fazRul said... [Reply]

wahh..tharu giler dpt award nie..tp waa rOx..takan bunga kot..huhu

alaa..aku baca blog ko pun bukannya nk dpt adiah ker aper...aku baca sb aku suka..bila aku suka..aku akan baca dr awl smpai abes(nie aku tipu)..hehe


cuma..pasl contest 2..insyallah..;)

ag skali..thx byk222..cayunk ko..Opss..cayunk ko n bam2..

(^_^)v

ciK LyndaWawa igUana said... [Reply]

alamak..saya tak bertuah......=(

nina said... [Reply]

akak..TQ hihi...

Hazzy Ishak said... [Reply]

nak jugak nak jugak
heeee

zella y said... [Reply]

yaaay!! dpt award....
trime kasih sbb igt kat zella heheheh

maya al-Qibty said... [Reply]

yeay..yeay..im a lucky follower :-)

Nudi said... [Reply]

tahniah kakak

IntanBerlian said... [Reply]

@kak eja~ sama2 kak.heeee

IntanBerlian said... [Reply]

@alinac lover~ hahaha daku menanti gambar cun tu ok!



@iidyll~ hehe sama2 dear.


@farazila~ haha ala kak.. papepon tq tau jadi follower kita.heeee.mehlah join contest kita..


@faZrul~ haha.. ala ingat rox2 tu takd bunge2 ke..eleh aku baca post ko..bunga2 je... ceh!


@cik lyndawawa iguana~ heeee.. takpe meh join contest mana tau leh menang,heeee


@nina~ heee sama2 dear...


@hazzy ishak~ haha.. amiklah award tu..heheh


@zella~ alalalaa...sapelah tak ingat kat zella ni..heee


@maya al-qibty~ kak maya.. memang sangat2 bertuah ok!


@Nudi~ heee tq alot dear.

IntanBerlian said... [Reply]

@ raihana~ raiii aku tak balik lagi pon malaysia ni.. masih ada exam nak kene tempuh.heee..


weh rai.. friendship 4eva!!!! muahhh~

Related Posts with Thumbnails