Sunday, March 13, 2011

A porn star out of all people?

www.tips-fb.com

Salam Readers,


bila seluruh dunia berada dalam keadaan bimbang isu tsunami dan gempa bumi di Jepun, i found this news in Kosmo! yang berita tu satu hal, dan yang paling kelakar tu.. masih ada individu yang sibuk bertanyakan hal pelakon porno Miyabi ni di saat genting seperti ini. like my friend said, A porn star out of all people? 



seriously kosmo?

Ratu Porno selamat dalam gempa bumi? 





seriously tak ada berita lain nak dicetak? 
haih, tak tahulah aku nak komen.


sumber berita: Kosmo online


p/s: cubalah letakkan diri kita kat tempat mangsa tsunami di Jepun sana.

17 si gojes suke membebel:

bardboo said... [Reply]

kosmo ni mmg bengong..buat menyakitkan hati je baca..huhu

mae said... [Reply]

isu macam ni takde pun takpe...mungkin kolum ade kosong lagi tu yang tampal cerita macam ni...

IntanBerlian said... [Reply]

bardboo~

hm certain things diorang kene lebihkan lagi rasa sensitif mahupun kene menitikberatkan lagi perihal macam ni.

IntanBerlian said... [Reply]

mae~ cari publisiti murahan kah?huhu

ciK LyndaWawa igUana said... [Reply]

hahahhaha..bodo betul cite tu..org ngah sedih2....dia boleh plak kuar berita tu.huhuhu

mae said... [Reply]

mungkin juga industri porno tengah hit kat malaysia sampai semua orang nak ambik tau pasal pornstar ni...

IntanBerlian said... [Reply]

cik lyndawawa iguana~

rasa macam lawak gile kan. haih. pelik betulkan. porn star tu kalau terkorban pon xpe agaknye. esh jht betul mulut akukan

IntanBerlian said... [Reply]

mae~ septutnya jadikan iktibar knapa terjadinye tsunami kan. mesti ada petanda amaran ke apa.

Ariff Shah said... [Reply]

mesti editor lelaki yang buat..

zella y said... [Reply]

eee...mmg xsuka btul bc kosmo...slalu beritanya xinfomatif....

Hazzy Ishak said... [Reply]

takde ke berita yang lebih serius sikit untuk dikongsi. apa daaaa

nina suhaina said... [Reply]

isk..cubalah dorang ni siarkan berita tentang tsunami jepun. tuyang lebih penting. hoho.

Oreo said... [Reply]

Dah macam tak ada orang lain dah dia nak cerita.Heh

IntanBerlian said... [Reply]

Ariff Shah~

lol. editor lelaki tak senonoh sungguh

IntanBerlian said... [Reply]

zella~ hmm samalah intan pon jrg baca kosmo.

IntanBerlian said... [Reply]

Hazzy Ishak~

macam nak cari publisiti murahan pula. tak pon hm nak isi ruang ksong agaknya,

IntanBerlian said... [Reply]

Oreo~ betul2~

Related Posts with Thumbnails