Wednesday, August 18, 2010

Bila bergaya bebas meniru waktu exam !

www.tips-fb.com


Salam readers,



aih hidup aku sangat tak stabil sejak beberapa hari ni. adoih.. tunggang langgang hidup bila tengah final ni.. makkkk nak buka murtabak hari ni... wah tiba-tiba.. makkk posss lah plizzz ke india. adoih ngidam.


2 paper dah berjaya aku tumbangkan. wahh macam badang ek.. ade 5 lagi paper. chaiyokkk intanberlian!! hmm baru habis paper kedua tadi. not bad. agak-agak tak tahu tu macam biasa.. gunakan kemahiran untuk meng'crap..hahaaa... encik penanda kertas tolonglah jangan baca ek.. anggaplah bertulis tu dah betul.. bagi je markah sebab banyak tu guaaa tuliss... walaupun guaaa buat teori sendirik...hehe.AMIN!



hmm sekali tengah rajin buka nuffnang.
pehhh time aku busy tak update tak blogwalking. punyelah banyak Buffered earning.



eleh tan.... orang lain lagi banyak kot.huhu.


takpe ade rezeki adalah.hehe.








weh tak de sapekah nak join kontest aku.. majuk r camni..




ok. bye! takde cite best pon sebab aku tengah exam.hehe.



eh eh tiba-tiba kan teringat satu cite best.



tahun lepaslah. bukan tahun ni. tahun ni belum ada lagiii.... 


adalah seorang batchmate aku ni, dia pi meniru.. hmm biasalah kan. si pemalas study ni memang suka meniru.. adoih.. apa gunanya exam kalau macam tu..pelik aku.. exam untuk menguji kepala hotak kita dan sebanyak mana pengetahuan kita bukannya menguji betapa hebatnya kau meniru!


tiru baik punya. handphone letak dekat dalam baju kat bahagian bahu.. so dia ni pon sedap menanyakan soalan kepada si penjawab yang rajin bersekongkol tu kan... sekali...



ada seorang cikgu lalu belakang dia. terkantoiiiii!!!



" hey man, talk slowly!!!"



bapak arrrr.... gila punya kolej!



mahu lagi best??? 


semalam ada seorang kawan aku tu msg lepas 1st paper..

"how's MCQ???"

" SIMPLY DID.quite ok.but not too ok!!" 
yola bukan semua pon aku tahu.huhu.. banyak tembakkkk je.


" i copied urs.. 20 quest"


makkk aiii sentappp. padanlah concern semacam.haha. lantak kaulah labu.. bukan semua berul pon.. haih.. tak baik tau tiru2 bulan posa ni.. tak berkat tauuu!!!


dan tadi sekali lagi,


dia pusing belakang pandang aku..


" intan MCQ ok!"


hmm suka hati kaulah.aku tak nak bersubahat. ko nampak tu rezekilah namanya.!



MAHU LAGI BEST???


hmm, junior aku bagitahu.. masa diorang exam lagi best.. tak tahu jawapan. tanya je cikgu. then cikgu akan pergu at budak-budak malaysia JPA (sebab bagi diorang budak malaysia ni rajin dan bijak).. pastu dia tengok jawapan kau.. hafal.. kemudian transfer kepada si penanya soalan...


amacam hebat tak.. sentappp beb. sape yang study tonggang terbalik tu.pastu jawapan kene tiru bulat2 oleh cikgu pula tu... adoih. memang dasar _____ punya kolej. isi sendiri. bulan posa tak baik cakap-cakap benda tak baik... gagaga.



sudahlah. malu mahu cerita banyak-banyak..


ini sahaja buat santapan korang.


sebelum tu tolonglah sapa-sapa baik hati pos kan murtabak daging.. aku kempunan. pastu dengan kuih putu ayu, tepung pelita sekali ek... pastikan sampai depan bilik aku... wahhh!!!



p/s: sambung mode exam!

18 si gojes suke membebel:

adrinaqamarina said... [Reply]

sis rina nak tambah order ag satu. laici kang. haha.

kalo cerita pasal meniru ne, egyptian ag la dasat cara diorang meniru. memang rasa nak sekeh je sekor3. tapi student msia baek3 je. even dalam dewan exam pon ada camera life ke dean pon, diorang still meniru. nak ag yang jenis berpurdah tu.

adrinaqamarina said... [Reply]

err, sis, time bulan puasa ne manalah orang nak publish gambar makanan. hehe.

nadirah_nor said... [Reply]

gudlakk sis!!!!!!!
gila part cikgu tlg hapal tuh
memang menyirap je darah
mau cucuk je bijik mata cikgu tuh
penat arr study kalau org maen tirutiru,,
baek x yah buat exam
@__@

Nudi said... [Reply]

G.LUCK KAK intan =D

fazRul said... [Reply]

stylo gila blja dekat india..smudah abc..hehe

kueh putu ayu..asl aku tak penah pun..konpius jap..ko yg dok india pun tau..;)

zella y said... [Reply]

gud luck k!

wah....bole plak main tiru2..klu kita xbg dorang tiru camne??

lotikus disarimankan said... [Reply]

gila stylo ah meniru..
hehehehehe...
dah macam mengindam ha..sok balik mesia,balun puas2 na...

y@n@ M!B said... [Reply]

kt mesia pon byk kes tiru...mengikut pemerhatian ecece..IPTS lg strict dr IPTA..haha..sila la sentap =p

Raihanna said... [Reply]

isk..cis..
siap tiru ko ke..
ish2..
dugaan pose tol..
papepun good luck weyh!!!

IntanBerlian said... [Reply]

adrinaqamarina~ hmm berpurdah pon meniru?? aiyoo... huhu wah sedapnye laicikang... nak makan!!!! ngidam!

IntanBerlian said... [Reply]

nadira_nor~ hah tahu takpe. teruk kan. adoih..

IntanBerlian said... [Reply]

nudi~ tq dear.huhu

IntanBerlian said... [Reply]

fazrul~ hahaha. aku salah ckp sebenarnyakan kuih puteri ayu..hahaha.

IntanBerlian said... [Reply]

zella~ hmm setakat ni takde lah orang kata tak...

IntanBerlian said... [Reply]

lotikus~ balik msia dah habis raya..hukhuk. takde bazar da..

IntanBerlian said... [Reply]

y@n@m!b~ haha di mana2 ade budaya tu kan.

IntanBerlian said... [Reply]

raihana~ yep memang pon. terang-terangan.

[[iidyLL_iceneSS]] said... [Reply]

errrr
dkt cni jgn hrp lar nk dpt tiru cm2...
xpsl2 kne halau..
hebat gak yer kat sn...

tp ckgu 2 agk mlampau gak ler...unfair.....

pcik murtabak kt org dh hbs bli...
so,xdpt kim...:P

Related Posts with Thumbnails