Friday, August 20, 2010

Salam perantauanku 2010 | tahniah DR.Aimimira dan DR.Husna!

www.tips-fb.com


Salam readers,


weee gambar dah masuk salam perantauan walaupun setakat online je kan.hehe...


hmmm nanti kalau sesape terjumpa gambar cun ni kat paper utusan.. tolong lah bagitahu aku ek..


hahahaaaa.. desperate tak aku.


kalau nak tolong gunting simpankan pon takpe..


hehe.



nah buat tayangan umum.



gambar contoh. jangan lupa cari kat paper ok!!



ouh yeah. aku ada ceritakan pasal ada orang tiru aku tu. ceh macam hebat je bunyinye ek.haha. abaikan weh.. hmm tadi macam biasa dia tiru aku lagi.. tiba-tiba..


datang seorang cikgu tu. tegur dia. 


"kenapa kau pandang belakang? kau mana leh buat camtu? ko tengok kertas dia eh?"


*tamil cakap melayu gitu.. cayalah!!! keh2*


pastu datang seorang pakcik penyelaras dewan.. dia cakap-cakap tamil sikit. aku buat tak tahu je. tak nak dituduh subahat kan... aku tekun je tunduk.


hehe tiba-tiba dia suh aku bangun.. tarik meja aku ke belakang sikit.


ceh. jauh sejengkal je dari tempat tadi kot..haha.


hmm btw, seorang sahabat baik aku, dulu sama-sama tempuh suka duka dekat STF.. sebilik. pastu ditakdirkan.. dapat pula satu matrik kat TANGKAK... haha


pastu lagi dapat pula ke INDIA sama-sama.. DENTISTRY juga..
dan sekali lagi kami sama-sama ke SHAH ALAM buat foundation ke INDIA..


dan tapi kami tak dapat pula ke tempat yang ssama.. dia nun dia atas tempat sejuk.. aku nun di bawah tempat paling HOT!! sama duk sini HOT2 gitu.. haha.


AIMIMIRA ARIFFIN.. sudah pass final year dengan jayanya.. tahniah dear. terbaik wok!! aku masih di belakang ni.hehe. tunggu.tinggal beberapa langkah lagi nak kejar kau mi... 


TAHNIAH DR.AIMIMIRA ARIFFIN.


muuahhh sayang kau!!

 waktu bercuti kat GOA.hehe.
 




 maaplah mi.. gambar ko dengan dia ni aku letak.sebab cun.haha


TAHNIAH JUGA BUAT DR.HUSNA!!! heeee.


p/s: bila lagi turn aku pulak ni....

13 si gojes suke membebel:

adrinaqamarina said... [Reply]

wah3, sis nye pon dah masuk la. hehe.

[[iidyLL_iceneSS]] said... [Reply]

wei....if msk paper,ak tlg frame kn skali bell...:P

gudluck dear....

ak pn bz gak...haishhh

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o said... [Reply]

buat betul betul kasi meletup

Nudi said... [Reply]

sabar kak,lagi berapa tapak jer

HAHA.best nya masok paper.HUHU

nadirah_nor said... [Reply]

gilalahh dah nak dpt title dr
*nervesss -..-
kirim salam kt yg meniruk tuh
grrr~

p/s: ouh jeles boleh tgkp gmbar posingposing masuk salam perantauan

fazRul said... [Reply]

aku tringin gak nak antar..tapi klu gmbar kek blkg uma boleh ker..haha

2 semua bkal2 doc ggi ker..cayalar..mjulah gigi tuk ngara..kikiki

nabil_potter said... [Reply]

waaa...bestnya bleh baut salam peratauan..heheh..bila nak balik? :)

zella y said... [Reply]

gud luck ye dear...xlama lg turn u plak..insyaallah....

eh2..np byk sgt anjing kat situ...xkejar ke?? miahahhaha

ciK LyndaWawa igUana said... [Reply]

tahniah dr muda..
hehehhe...

macam best je dapat anta gambo salam perantauan ke kedalam surat khbar..
besh..
besh....=)


nway..
nak join contest cik intan,
tapi takde gambo besh ah...

budak baik said... [Reply]

thanx intan..
giliran korang pun akan datang..
aku pun suka gambar dengan anjing2 tuh..
huhu..

♥ suterakasih ♥ said... [Reply]

wahhh bestnyaaa bljr luar negara..bakal doc ek?smga berjaya :)
salam ramadhan..

fndrocka said... [Reply]

gambara anjing tu hantarlah gak ke salam perantauan..

Anne Boleyn said... [Reply]

wah..bakal doc gigi upa nye yerr... :)

Related Posts with Thumbnails