Sunday, August 08, 2010

Bila barbie doll pon dah ada versi Lady Gaga.

www.tips-fb.com

Salam Readers,



pernah tahu tak barbie doll pon dah ada versi Lady Gaga.


designed by Lu Wei Kang, seorang designer dari Beijing yang berumur 29 tahun.


dia buat koleksi wardrobe atau baju yang pernah dipakai oleh Lady Gaga dalam bentuk miniature barbie doll. dan bakal dipasarkan kelak.. hehe. dahsat ek Lady Gagap ni... disebabkan dia ni mangsa ratu fesyen. sampai orang tertarik nak buat koleksi pakaian dia... mantoppp!!!


mungkin koleksi wig, spek mata, baju yang macam tak pakai baju yang pelik-pelik tu kan menyebabkan designer ni berminat nak buat koleksi gagap ni.



layankan gambar-gambar ni,



hmm wig reben. wig telefon.sume jenis wig dia ade.



hmm entah entah ape kobondonye lah tu atas kepala dia tu.









mayat hidup!




hoho.




katak pon leh jadi baju.. nak lagi best.. katak betoll lahh gaga.. 
barulah gempakkk sikit! baru aku kasi tabik spring.. hoho.




macam patung kan dia?




hmm dan pelbagai rupa lagi..






p/s: pernah tengok dia makan kepala barbie doll masa performance dia? hihi. ngappppp!

15 si gojes suke membebel:

adrinaqamarina said... [Reply]

wah! memang mantop betol la sis... memang mangsa fesyen betol la kan?

pis3...rina pon memang suke juga si gaga ne...

[[iidyLL_iceneSS]] said... [Reply]

aiyoooo
ley sosak nafas den tgk die cmni wei....

2 la artis skrg...mkin lm mkin pelik..

alinac lover said... [Reply]

nyampah lak tgk dia mcm x pakai bju~

.sweet-ants. said... [Reply]

x mnakutkan budak2 ke barbie doll lady gaga? O_o

ketingting said... [Reply]

hehe. rasa macam kiyut je barbie macam tu. suke! suke! kalau nak dibandingkan dengan lady gaga 2, barbie doll nampak lebey sopan walaupun seksi. hehe

faramira said... [Reply]

sy x nk kasik anak sy main babi doll lady gagp nie. haha

Nudi said... [Reply]

Lady Gagak mmg ter berani lah.

comel je berbie tu

zella y said... [Reply]

hohohooh...
yg pkai wig ribbon tu comel!
yg lain tu xsesuai la...
babrbie suppose to be innocent doll...suci gitu...tu yg bdk2 suka tu..klu gaya mcm lady gaga...parent pon xnk belikan heheheh

Hazzy Ishak said... [Reply]

baju katak tu memang tak leh blah

miss lolly a.k.a luvfareda said... [Reply]

lady gegeh ni unik gila HOHOHO.

Aidi-Safuan said... [Reply]

selamat berposer~

Farazila said... [Reply]

minat dgn lady gaga ker???

blueCITY® said... [Reply]

salam,

heheheh
camana poser kat india sanun? best ke?
selamat menjalankan ibadah puasa dan semoga mendapat kerberkatan di bulan yg mulia ini. amin

Ct SoLeHa said... [Reply]

xsuka lady gagap..hehe..sian barbie doll..huhu

ciK LyndaWawa igUana said... [Reply]

kiut jugak lady gaga ni...
hehehe

Related Posts with Thumbnails