Saturday, August 14, 2010

Dari India ke Malaysia khas untuk kamu lah... hm nak tahu 10 things i hate about you BAM2???

www.tips-fb.com

Salam readers,


10/8 yang lalu birthday bam2.. happy birthday dear. dah besar awak.hee..  selalu sangatkan bila birthday awak kite takde kat malaysia.. hee.


tahun lepas minta tolong kawan bam2 belikan kek secret recipe choc indugence. tapi tahun ni aku nak buat lain sikitt.. heee.nah, aku sangat suka kek ni.. nak tahu kenapa. tengoklah...weee. ceh aku yang order mestilah aku suka.. hahaha... lama ni plan..



kek special..ada muka aku..haha. aku nye muka kena ada.








aku tempah kek ni dari




huhu, nice dealing dengan kak huda.. hmm ada macam-macam lagi yang kak huda ada buat.. cupcakes dia.. memang kreatif abes lah.. huhu. tapi aku sangat berminat dengan edible image ni.. comel tak?? comel kan2???? hehe.. ouh yeah kak huda ni kat area kuantan.. tu senang sikit nak delivery kat bam2.



harganya pon agak berpatutan


choc moist 1.5kg + edible image + candles + delivery

hmm kek ni patutnya harganya RM50 (asalnya RM45)

tapi aku dapat RM45 sebab dah order awal dari kak huda.. memandangkan banyak harga barang mentah naik.. so tu yang naik harga...  edible image plak RM24.. plus delivery RM10..  candles tu free sebab aku bayar genap RM80..heeee.. maceh kak huda!






bam2 kata sedap. haha. dia tak mo bagi kawan-kawan dia makan gambar muka aku.. gedikksss kan dia.. dia kata makan part dia je boleh.. gedikssssss!



dan HAPPY ANNIVERSARY SAYANG...


13/8 anniversary yang ke-5.. 5 tahun dah kenal si bam2 ni.. 5 tahun dah melalui suka duka dengan si bam2.. hm macam-macam dah ek kita lalui.. kalau nak dikenang. kelakar pon ada kalau ingat-ingat dulu-dulunya kenangan.hehe.




sempena itu nak lah belikan something for u.. tapi tak kesampaian... sebab last minit orang tu takleh nak amik order plak... takde rezeki awaklah...heee...last year, delivery cupcakes... tahun ni.. bukan cupcakes.. adalah..haha. tapi tak jadi. dah takjadi takyah lah cerita kan...



asik bagi makanan je kan aku ni.haha... padanlah bam2 makin tembammmmmm!!!! haha. memanglah dia ada sebab nak kata aku penyebabnya. bam2 ni takleh main2..politik dia dahsat.. kalau dia kata dia work out hari-hari.. dah kurus kan..



"pasni kite dah kurus, awak takleh kata bam2 lagi.. kita work out hari-hari.. tinggal muscle je.. kurus da.. takde perut tau"



" yeke? camtu kite jumpa awak nanti awak dah kuruslah kan.."

" eh tak juga.. awak balik lambat lagi.. masa tu mungkin kita dah tak kurus macam sekarang, kita dah tembam balik ke kan"


"ceh penipu!!!!! tak de buktilah awak ni"



tengok-tengok.. politik tak si bam2 ni.. ceh!!

ok sayang khas untuk awak!!!

10 things i hate about you:

10) i haven't slept in an eternity. always in my thought, dream..lost my sleep because of u.
9) u make me smile for no reasons. u make me look like completely fool in front of others. i would be talking or doing something, then your thought would creep into my mind then i will smile without seeing the person or place.
8) u make me emotionally dependent.. no celebration complete without u.. my tears wouldn't dry without your soothing words.
7) i dont dress up for myself anymore.. Only for u!!
6) u have made everyone else in this world seem less important
5) i'm not myself anymore
4) i love u so much
3) u made me write "i love u so much" in the "10 things i hate about you" list
2) get off my mind.. m not able to concentrate on the list..
1) u proved science wrong. it's not my heart or mind where my life lives. but in YOU!




huhu oklah, di samping itu.. nak wish birthday kat mak usu kesayanganku dan sahabatku Ardi Irna Syukriah yang jatuh pada 11/8..




HAPPY BIRTHDAY BUSU!!
sorry tak dapat nak post kad dah.heee.. sangat-sangat busy. hee. balik nanti lah ek.hehe.
mmmuahhhhh sayang busu!!



ARDI HAPPY BIRTHDAY BABE!!!
salam sayang dari aku... heee... senyum selalu dear.



p/s: maybe entri terakhir sebelum final exam. ada paper starting this monday! wish me luck eh!
ouh yeah.. selamat menjalani ibadah puasa... jangan lupe join KONTEST aku!! dan jengah-jengah lah paper ek.. mana tahu gambar salam perantauan aku dah masuk...haha. =D

17 si gojes suke membebel:

adrinaqamarina said... [Reply]

wah,cantiknya. nanti rina nak tempah la jugak.

sis, salam ramadhan jugak eh.

all da best untuk final exam nanti. cepat3 grade boley balek cepat kan kan kan?

♥♥ eija ♥♥ said... [Reply]

hehe...
akak tak penah bagi kek kat tunang akak hehe..

semoga berkekalan hehe

Nudi said... [Reply]

happy belated birthday to him and happy annivesary too

IntanBerlian said... [Reply]

adrinaqamarina~ heee tq dear.. insyaAllah...

kak eja~heee kak... ala kawen nanti kek glamer la kak.. kawen jmpot tau.heee


nudi~ tq alot dear!

nadirah_nor said... [Reply]

woh gudlak kak final!!!!!!!
yuhoo kek lawa ;))
nnti besday nk jugak!!!!!!!!!
:DD

zella y said... [Reply]

happy anniversary n gus luck!

[[iidyLL_iceneSS]] said... [Reply]

uiks...
annivesary kt bln yg sm ek..
tp ak lmbt ag...:P

sodapnyer kek..
tliur den...

gudluck utk ko dear...
sahur 2 mkn byk2 kit...
t xde kne gastrik..

wawan said... [Reply]

sweet sangat aih!

✿nenek moden✿ said... [Reply]

wahhhh..bestnyeeee...bertuah btol si empunya diri..^__^

D' BaK SeNsAtioNs said... [Reply]

happy anniversary & moga ikatan cinta kalian berdua bkekalan hingga ke akhir hayat. Amin.

thanks Intan dan Bam2(comel la nama ni..ekeke)

ciK LyndaWawa igUana said... [Reply]

mak aii..sweetnye....jeles ni.........

happy anniversary....=)

nway.....
saya de tag awak...
jum join...

http://lyndawawa.blogspot.com/2010/08/peraduan-raya-dalam-kenangan-2010.html

fazRul said... [Reply]

wahh..dah bape byk episod aku dah lepas nie..tp cam besalah aku akan tsengih2 sorg2 baca entry ko nie..hehe

bam2 ko 2 dah kurus ker..dah tak comeylar korg bdua..huhu

nursarah said... [Reply]

sweetnya kamu dan dia, happy belated bezday to him. dah 5 tahun ek, Wow!

Raihanna said... [Reply]

intan...
sangat sweet ok!!
aku lak tersenyum2 baca entry ko nie ar...
hahhahahaha...
comey sgt2 cake ko kasi dia..
happy 5th anni...
wow..dah lama tu beb!
tunggu nasik minyak la cmni!hihi

IntanBerlian said... [Reply]

nadira_nor~ hehe.. nak juga? haha. adoih bngkrup..lalala.. tq dear.


zella~ tq dear...!~


iidyll~ haha yeke dyl.. ceh ade chemistry betol..haha


wawan~ kak tq..haha. mkn gula terlebih sweet.haha


dbak sensations~ hehe tq kak huda!!


cik lyndawawa~ haha.. tq2 nanti kite join ok...



fazrul~ hehe takde banyak pon. aku jrg update ni.bz beb.



raihana~ heee. ala rai macam lah rai tak pernah..hehe...

IntanBerlian said... [Reply]

nenek moden~ wee nenek nak ke.haha

ardi said... [Reply]

tq intan..br bc..hehe..~~ardi~~

Related Posts with Thumbnails