Friday, November 06, 2009

A letter for sugar daddy~

www.tips-fb.com

dear sugar daddy,

I happy betol bile tgk account I U da deposit kan Rs69k tu eh..tapikan I lagi prefer kalo u  bagi in US dollar.. usd500 kan u nak bg i sebenarnye..tapikan yg i pelik,nape amount kali ni kurang berbanding dulu...u main kayu bape dgn i n sebenarnye...ni yg wat i bengang u tau x,u tunggu lah i balik dr india nanti.i ganyang2 u..

i dah cakap kan dgn u dulu.kalo u xmampu xpayah lah nak ramai2 u nak simpan..u see what happened. i dengar2 kan...madu i yg kat belgaum tu dapat Rs80k...NAPE U PILIH KASIH dgn i ni????? ni yg wat i bengang neh...dah la u bg diye awal lagi dari i..lagi byk pulak tuh...i xpuas hati betul la u wat mcm ni..u ni sebenarnye dah bangkrup ke????? gatal sgt..tamak sgt nak ramai2... nyampah i lah u ni...

tapi xpe,i tetap sabar....sebelum i terlupe,i nk pesan ni...next 3 months i nk u masukkan duit tu on time ok.. n pastikan amount nye cukop.kalo boleh lebih dari madu i yg lain... u yg hantar i blaja jauh2 kat india.. u jgn buat2 lupe pulak.dah la u siap wat agreement ngn i nk buka dental klinik tuk u nanti..byk cntik muke u... so pe lagi deposit on time ok..u sanggup ke tgk i mati kelaparan kat sini...

oklah.papepon i tau u syg i lebih dari u syg yg lain2 kan...ok..love u 2 sugar daddy...



your sincere honey bunny~


senyum tersimpul~



p/s: buat sugar daddy i...MR.JPA...mmmuah.i lap u~
confession of a shopaholic........

16 si gojes suke membebel:

k.i.w.i said... [Reply]

what the F!
ahahahah.
gela jauh beze Rs69k dgn Rs80k.
woah.

Vice versa, nsb baikla sugar mommy aku naikkan elaun aku since bln ni.yeah!
seronok!ahah.

ceh, "Mr". JPA konon. tah2, tomboy!
;p

fhad said... [Reply]

kim salam ngn MR. J.P.A tu ea.. nnt blk mesia jgn lupe wat kenduri ble dah jd DR.. hehehe

eza2odette said... [Reply]

haha..kemsalam ngan sugar daddy u. dia lupa update kalendar tuh, maafkan dia.hahahah- sabau jer la :p

Farazila said... [Reply]

biasala tu..sumtime sugar daddy terlupa nk bg..
ramai sgt sugar dia...

:P

fikaryna79 said... [Reply]

intan ni..nakai..hehe..

Boneka tak sakit said... [Reply]

aku mati2 pk ko ada sugar dady boleh tahn kalau ada!! aku pown nak juga suga mama! aku layak apa..!!!

bellar0ssa said... [Reply]

to kiwi
tau xpe..efffff!!~
slalu klo dpt mesti 70+..
cmne sugar mommy ko baik ati sgt kiwi.pelik neh.hmm btw aku dah chek. mr.jpa i tulen ok.. i takot sugar mummy u tu je yg awww~lol.

bellar0ssa said... [Reply]

to fhad~

hehe..ye2.0pss keje kt purajaye ek.agak2 kalo dkt ngn jpa tuh.pe kate bisik2 cket suh naikkn scholar daku.hehe.klo buat knduri t daku jmput ye fhad~

bellar0ssa said... [Reply]

to eza2odette n farazila~

huhu.i nye sugar daddy ni tamaklah.tu la biar kencing manis la diye nk byk2 sugar..lol.kalo next time diye ontime.i maapkanlah..gaga

to kak ryna~

heh.nakai2 tu..dah jadi kErutinan.lol.=P

fhad said... [Reply]

yup2 kje kat cni... JPA sebelah je.. hahah... boley sgt nak bisik tu.. nak kim pape lagi tak? hehehe... erm pasal bju tu if nak nnt email saye size ye... boley je nak bli if x g gath.. kamu dok jauh xpe... heheh

k.i.w.i said... [Reply]

tu la.aneh gk.dgr kate miss mara tu ramai sgt ank ikan.n xtertanggung lg.rase2 aku ni yg bertuah kot.ahahag.

bellar0ssa said... [Reply]

to fhad~

hahaha.minta2 la kat diye.klo leh sponsor tiket blik msia 3kali sthun.yime kaseh ok fhad.jasemu kukenang.hehe.

bellar0ssa said... [Reply]

to kiwi~

gile r.ko plg hot la antare anak2 ikan sugar mummy ko.peh.aku p0n plg cun antare sugar2 len.aku rase sugar daddy aku nk bngkrup r.

gummybear said... [Reply]

wah..bestnye sugar daddy intan..
even bnyak madu pun still ingt kat intan ek..

yanah pun nak sugar daddy jgak la..nak jd madu intan boleh?? hua3..

bellar0ssa said... [Reply]

to yanah~

hahaha.esh mane leh.i xsanggup nk kongsi kaseh ramai2 lah yanah~.lol

bellar0ssa said... [Reply]

to yanah~

hahaha.esh mane leh.i xsanggup nk kongsi kaseh ramai2 lah yanah~.lol

Related Posts with Thumbnails