Monday, November 02, 2009

Amiruddin Hussain nak kahwin dah?aku bile lagi?hoh0.

www.tips-fb.com

td aku tgh belek2 bloglist aku,tetibe ade something
yang menarik mate aku..mcm halilintar beb,aku perhatikan betol2.
betik ke x ni ek?hah....betik weh..tahu x hape????ha ni dia..

When the senses combined... * ni blog kwn lame aku*  
Jemputan ke Walimah Ana *ana itu merujuk pada amir* 
3days ago

utk tgk kad kwen amir...sile klik sini...
omg.kawan yg aku knl mase kecik2 dulu nak kawen dah? uish..
selama ni aku dengar kawan2 member aku je yang kawen.? .
Amiruddin Hussain nk kwen???
wahh..senyap2 je si amir ni tau2 nak kawen dah..huhu..
btw mir, silalah jemput aku ok..aku nak kad yg best neh dr ko.
memandangkan ko kan kawan aku dari sekolah rendah kot..
so kene special2 cket..ngat tau aku nak kad special..
haha..hmmm maybe..nope.definitely maybe.
aku memanglah xdapat datang.setelah aku kire2 hari..
lebih kurang tgh2 bln12 kan? aku balik msia end of dec. 
so xdpt lah aku merase nasi minyak ko mir...
btw.kad ko tetap aku nak.hehe...

well,beruntung sape kawen dgn amir ni *ok aku puji ko mir,xtipu neh*
heh,amir dulu2 rendah je dari aku..sekarang dah tinggi...
dulu budak hingusan kot..sekarang dah leh jadi suami org.bapak org.hehe..

btw..buat sahabat aku...AMIRUDDIN HUSSAIN... 
Selamat Pengantin Baru in advanced.
moge bahagia selamenye hendaknya....amin~


 nak kawen kene angkat2 cmni ke..uh,kne diet neh.buatnye kang xterangkat plak.muahaha,


lepas aku tau amir nk kwen tu kan..aku p0n terus cari name @syg kat phone list aku kan...aku terus call..
tutttt..tuttttt...

aku: bam2..awk tau x kwn intan yg yang amiruddin tu nak kawen da...intan xknl pon sape bakal isteri diye lah..
bam2: ouh kenal2 dear...hurm..nak kawen dah diye? 
aku:hah tu lah...kite ni bile lagi.hahahaha*aku gelak nk cover soklan aku,cm gatal sgt je bunyinyekan*
bam2:hahaha...cmne syg oi..kenelah tunggu bam2(bukan gelaran sebenar) abes belaja,kumpul duit *ala aku tau je pon.saje usik bam2 aku tuh..muahaha*
aku: huhu..yelah tau2..
bam2:hah,awk leh tggu bam2 kan nnti.. awk kawen nanti mestilah nk de macam2 kan.huhu*hehe betul la pe bam2 ckp 2..xkan aku nak kawen koboi.dahlah aku ni demand diye mcm2..haha...ala usik je la yg oi.aku pon xabes lagi ni.xkn nk kwen..terkincit2 aku nk bawa sume bnde t*
aku:hehe...yela2.tau2...oklah..gudnite ye..abes credit t *hehe.aku tgh bajet,bapak angkat aku si jpa xmsuk2 duit lagi*
bam2:ok,nite n bla3 * part jiwang xyahla aku bgtau kot*


p/s:bile plak turn aku?duh..bkn senang intan oii ko nak kwen2 nih..perfect kan dlu pe yg kurang.duh...kene pandai amik hati mak mertua,bpk mertua,dan seangkatan dgnnye..xpe2.masenye akan tibe..lets wait and see ppl..heh. *dlm ati,bilelah bam2 nak masuk meminang aku neh.h0ho.gatainye aku.who0psie*

19 si gojes suke membebel:

miszcoolrelax said... [Reply]

d0a la leh kawen awal2.. hihi.. tan.. bet0l la kan.. kna diet.. =p buatnye x trgkat.. huhu.. maluu.....~

cik eja^_^ said... [Reply]

erm....
sabar jelah...
tiba jer masa kawin laaa

fikaryna79 said... [Reply]

intan..sipakan mental n fizikal dulu..then dh cukup semer kawen ar..tp dah bole start berangan dah..huhu..moga pnjg jodoh n dipermudahkan..InsyaAllah..

::smaku:: said... [Reply]

haha amboi intannnn.. nak kawen nnt jgn lupe jemput aku!

ZARA 札拉 said... [Reply]

ku mau kumpul duit banyak2~
pastu beli kereta~
pastu beli rumah~
pastu pergi haji~


ehh...mana plan nak kawin?
hahaha~

=]

gummybear said... [Reply]

sume org dah duk citer pasal kawin sekrg..
saya????
mcm lmbat lagi jerrr...

eh, kita sebaya lah sebenarnye..hu3..
bila turn awk nak kawin plak intan??
awak melaka kat mane ek??

bellar0ssa said... [Reply]

to ifi~

hahaha.t mase amik2 gmbar.mestilah photograper suh wat aksi2.haha.agak r.aku nk pi slimming world.khas b4 ku kwen.lalala~

bellar0ssa said... [Reply]

to kak eja n kak ryna~
heh,yep2 kne sbr..klo2 pk2 blikkan.bkn sng nk jd bini org.kene kwen ngn family lagi.n sume tggjwb sbg isteri kte kne tau kan2..hmm yep perbetulkn mne yg silap dlu..huhu.tggu akak2 ni kwen dlu lah.

bellar0ssa said... [Reply]

to smak~
haha.aku surenye publish terangan2.hehe.n ko kene dtg orait?

bellar0ssa said... [Reply]

to zara~
haha.plan kwen terselit kt tgh2 antare keta da rumah.lalala~
eh zara kamu kwen jgn lupe jmpot ok.

bellar0ssa said... [Reply]

to zara~
haha.plan kwen terselit kt tgh2 antare keta da rumah.lalala~
eh zara kamu kwen jgn lupe jmpot ok.

bellar0ssa said... [Reply]

to gummybear~

ala..lame lagi lah saye nk kwen wak..huhu..blaja pon xabes lagi ni.tekincit2 t nk bw sume.hehe.tu yg cm kagumlah sape leh kwen tgh balaja ni..
ye2 kte sebaye eh?hehe... gummy awk watpe ni skrg.

Nuriman said... [Reply]

wakakaka intan dah gatal nak kawen. btw amir tu muda setahun dari kite. sorang je bdak kelas lompat time tu.

Aku masuk 5Arif setahun. Pastu darjah 6 masuk kelas tak pandai hahahahaha.

Ape2 pon puji r Intan, dalam berjuta2 blog kat dunia ni, dapat jgak ko jmpe blog dak Amir. hahahaha

Bagus2 kalau aku nak kawen pon ko promote2 jgak. Tolong carik kan calon skali hahahaha

blueCITY said... [Reply]

dah habis belajo nanti, leh ar kawin
ekekkekek

gummybear said... [Reply]

saya study kat Institut perguruan dekat kl.degree in preschool..tu sebab blog mcm budk x matg sikit..hahaha..

awk melaka kat area mana??
kita bleh jd kawan..hu3..nant awk kawin bleh saya dtg..hahaha
saya melaka kat alor gajah..

bellar0ssa said... [Reply]

to iman~

hahaha..ala ko neh,mcm xknl aku kot.sume bloh aku nk skodeng.haha.
amir yg muda da kwen.ko yg tua bile lagi man.ala...t kalo aku yg kwen ko kan nk jd photographer aku,hehe.

bellar0ssa said... [Reply]

to kak blue~
hehe.yela kne tggu abes blaja.da la duk kt ceruk tamilnadu neh...

to yanah~
hoho..kamu preschool.tau x,my mom pon ngaja preschool.sejak dlu lagi.dr sy belum lahir lagi tawu.huhu..yes2 sy mmg ske bkwn..alor gajah ke? xde lah jauh mne.leh meet up someday.hehe,

gummybear said... [Reply]

sealiran dgn mak intan rupanye..hu3..
insyaallah..kalo ada jodoh nk jumpa, jumpa jugak kan...he3

bellar0ssa said... [Reply]

to yanah~

haha..leh2.kecik je mlk tu.t mne tau tjmpe intan kan.so yanah tego la.intan xtau muke yanah cmne.hehe.. ouh yeah..well ni ym intan sudi2 lah add yeah. bella_rossa87..

Related Posts with Thumbnails