Wednesday, November 18, 2009

Pelikkah..unikkah? sardin pon kalah ye..

www.tips-fb.com

aku asyik cerita pasal india je kan.?? haha..nak buat macam mana..
dah itu dunia aku.cewahh..sejak aku duduk india ni..dah macam-macamlah
benda pelik aku jumpa..kadang2 naik jelek pon ada..
well,disebabkan boneka tak sakit cakap entri lepas
aku panjang sangat sampai dia tak larat nak baca.
so aku pendekkan kali ini..
nak buat macam mana akukan suka membebel.
hahaha,



hah,berebut-rebut semua nak naik...xsanggup aku nak naik.



hah...sumbat bang..pakcik..selagi boleh...dapat jejak sebelah
kaki...pegang sebelah tangan pon jadilah..
lagi best...dapat angin..dari kat dalam itu..dapat angin kus2 je nanti..
pakcik..kalo aku nak gayut kat tangga kuning boleh???





agaklah kan...kalo tergesel dengan bas ke..penyek tak
bont*t diorang ni...aku tengok..dah senget sebelah dah bas ni..
pakcik kutip duit boleh duduk atas bas untuk elakkan
penipuan para penumpang...

tau tak,bas tak berhenti lagi diorang dah melompat turun..
hebat juga tuh..tapi masalahnya..
tak kaya-kayalah syarikat bas sini sebab kompem
ramai penipuan berlaku..haha.



p/s: teringin aku naik bas gayut2...lat malaysua de chance dah t...tapi apekan daye..tangan aku tak sekuat itu..aiseh dulu plkn buat monkey bar dgn tarzan swing masuk dalam air...lencun aku..

9 si gojes suke membebel:

fhad said... [Reply]

hahah.. ko try wat kalo ko nak bon*** hilang.. gler weh.. aku tgk muvie tamil pun rilek je kalo naik train dok atas bumbung.. aku rela jogging if camtu.. hahaha

Farazila said... [Reply]

erm...x tahan nek bas mcm tue...
baik jalan kaki....

penah naik bas mcm nie....masa nk blk umah dr hostel...

nek bas lompat2..

miszcoolrelax said... [Reply]

hahahhha!!~ dasat2...=p

bellar0ssa said... [Reply]

to fhad~
hoho.ko kene rase skali..haha.mmg mcm cite tamil dowh..lompat2 dlm bas.dah jd perkare bese..pastukan kalo pkcik bus berlumbe lagi bese.aku yg kecut perot cm nk tercabut usus.

to farazila~
huhu.alangkah indahnye kalo leh jln kaki..nk pi town..kalo nus tu pecut je dah 30min..naik auto? argh lagi parah..nyawa mcm ujung tanduk..

to ifi~
yg dahsat tu aku da bese.haha.. ni lah incredible india..

p.a.n.a ★ ちゃん said... [Reply]

sbb tula da untung2 smp mati..
nak gak disumbat org..mmgla senag org nk tipu takmo bayau..

apesal takde org dok kat atap?

ni rush hour?

bellar0ssa said... [Reply]

to pana~
haha.org tamak selalu rugi..cmtulah.seb bek aku xdok gayut kt tangge kuneng.kalo x,aku pon pnumbang kebangkrupan diorg...

kat atap xde lagi.sbb musim ujan skrg..haha

fhad said... [Reply]

makcik.. aku da balas sms ko.. maybe pending coz lautan hindi kan luas? apekah? hahaha

bellar0ssa said... [Reply]

to fhad~
makcik ko pnggil aku.cet poodahh. ade india mne dah songlap tu..haha.

Tomato Gurl's Life said... [Reply]

erkkk..dahsyatnye...kalo ciktom lg rela jalan kaki..nek bas cam sardin..takut pengsan dalm tue je..bau mesti wangi ek??hehe

Related Posts with Thumbnails