Monday, November 30, 2009

Senyum simpul #3

www.tips-fb.com


ouh yeah, pic ni sangat comel kan.haha
cube bace caption dia plak..lagi sentap!!
pic ni member aku upload kat facebook pastu pi
tag name aku..

pas aku belek2 pikir2.
kene batang idung aku..
sakitnye idung aku..*sambil gosok2 idung aku*
hohohoho..

memang pon bile mouth mirror dlm mulut pesakit aku,
tak pon aku tengah wat cavity preparation..
takpon tengah nak filling..
takpon tengah nak cabut gg..
takpon tengah scaling gg..
takpon tengah amik impression..
takpon..
takpon..
takpon..
dan segala macam takpon.
aku tetap akan bercakap
dengan pesakit aku..
bukan takat nak bercakap,
malah menanyakan soalan..

hahahaha..
dahla terkial2 pesakit aku nak jawab soalan
aku dengan mulut yang maha penoh..

ampun maap.. 
jangan debik aku..
jangan tumbuk aku...
aku reflek dowh..
tapi pe slhnyekan..=P


p/s: kadang2 sampai tersembur2 air liur nak jwb jawapan aku dgn mulut yg penoh.huhu.amik ko.


8 si gojes suke membebel:

ahmad said... [Reply]

kena samak ni...hahaha

bellar0ssa said... [Reply]

haha.ahmad..daku bkn veterinar.hahaa

fhad said... [Reply]

hahaha... gler mau tersembur plak.. najis gler...

ber_uwang said... [Reply]

isss menyembur air liur.. hilang la ayu

bellar0ssa said... [Reply]

to fhad~
haha.aku pakai facemask.xpe2.huhu.dah nk jd dentist sume pon aku tadah..

to ber_uwang~
huhu.bkn daku lah yg tersembur2.patient la.daku kenelah jage keayuan ok.

dr.jie said... [Reply]

hik2...salam ziarah..

bellar0ssa said... [Reply]

dr.jie~
time kaseh ziarah..dr kah??

bellar0ssa said... [Reply]

dr.jie~
time kaseh ziarah..dr kah??

Related Posts with Thumbnails