Wednesday, April 21, 2010

tag | Apa ada dalam bag aku. mahu tahu? | award untuk kamu!

www.tips-fb.com

masa yang ada. aku cuba bayar hutang-hutang yang menimbun ni.hehe.maaflah lambat bayar ek..

tag pertama dari hazzy superrrrbbb gitu!

Syarat²

   1. Selongkar beg anda, tak kisah la beg duit ke, beg tangan ke, beg bimbit ke. I don't care.
   2. Ambil gambar barang² dan tagkan barang tersebut
   3. Ceritakan serba sedikit kenapa anda perlukan barang itu berada dalam beg setiap hari setiap masa.
   4. Akhir sekali, tag 5 orang



hah ini aku tunjuk bag aku sebesar gajah. senang isi semua bende.huhu













hmm actually kalau aku pergi town mesti ada semua bende ni dalam bag aku:


1) purse ( of kos la.. gi mane-mane kena bawa purse )

2) telekung ( semestinya, di india ni g masjid tak denye telekung macam kat malaysia... orang india solat tak pakai pun telekung)

3) shade ( mesti2 sekarang ni lagi lah.. tengah musim panas woo. kene pakai,redup sikit pemandangan )

4) perfume (sembur jangan tak sembur ,haha )

5) bedak compact ( nanti nak touch up.lol.. ala pas solat t kan nak pakai tudung, tengoklah cermin. masjid kat india bukan macam di Malaysia.. besar sangat cerminnya. )

6) lipbalm ( kering bibir akibat cuaca panas.. protect guna spf lipbalm.hee )

7) botol air ( wajib! kat india tak boleh minum air sesuka hati, kalau nak sangat keluar masuk tandas kan, hah minumlah kau )

8) handphone. mestila bawa.aku bawa dua sebab satu number maxis satu lagi number india.huhu

9) earphone pinky ku yang wajib juga di bawa.weee.. tak sanggup tadah telinga dengar lagu tamil dalam bas.


so aku nak bagi homework dekat jejaka dan gadis bertuah kat bawah ni:

1) Aus Melankolik ( aku teringin nak tahu, laki ada ke bawa beg ek, pe isi dia..haha)
2)Cik Hel ( nak skodeng beg cikhel )
3) Miss Lolly ( semua mesti nak tahu pe bende cik lolly selalu dok kepit dalam beg tu kan.hehe )
4) Deqyalalink ( nah amik ni.. bagi idea buat entri baru.hehe )
5) kiwi ( haha. nah amik kau ahn.. aku bagi homework )


dan award ni aku terima dari deqyalalink..maceh dik!



disebabkan gorgeous award.. so untuk perempuan lah sesuai kan.. so aku nak bagi mereka-mereka ini.. laki tak boleh..


1) cikhel ( cikhel yang comel.gue suke skodeng sama cikhel )
2) miss lolly ( miss lolly yang best. sebab even komen dia berpuluh. follower beribu dia tetap drop comment kat page aku gak )
3) jardness ( kak jard yang best. silent reader kak jard )
4) nursarah ( nursarah yang menawan )
5) qamarina ( future orthopaedic huhu )
6) seha ( blog seha suka cerita zaman kanak2.aku suka baca. )
7) aziranadia ( batchmates ku. hm rajin update blog azira ni..hee )
8) fikaryna ( kak ryna ku syg )
9) iidyll @nana ( nana bila nak kahwin? )
10) hazzy superb ( hazzy superb yang ayu lagi menawan..weee )
11) atenchan ( junior ku syg )
12 ) faramira ( lasagna dia nampak sedap gila! cayalah.! huhu )


p/s: rajin-rajinkan diri buat tag best tu ek.huhu... dan amik lah award ikhlad dari hati aku yang suci ni.cewah!
tag dari kak jie, nanti akan ku tunaikan..nak kene amik gambar terbaik dulu! hehe.

31 si gojes suke membebel:

adrinaqamarina said... [Reply]

sis...
thanks tau...
t rina buat tag tu...
sayang sis salu la...
:)

Aus MeLankoLik said... [Reply]

aku ada bawak hbag , mmg best . hahahak .

aku ngah exam la , blog x nk updated , hahahak .
bwekk !!!

miss lolly said... [Reply]

Warghhh dapat due terus !


tengsssss babe !


ape yg ada dalam beg ku iyea ?

Ngee~

FITRIHADI said... [Reply]

wah besaunya handbag..apsal tak pakai yg kecik? hehe :p

- fitrihadi.com -

deqyalalink said... [Reply]

agagagagaga faramira ni suke bebenau dapat award tau huhu :) t wat entry baru yeyeyyee macehhh !! ;p

Nurika Jianie said... [Reply]

aiseh ! isi handbag kite macam nak same dah ! lalalala~ geng! yeah ! :DDD

JMR said... [Reply]

mcm segmen selongkar beg artis la plak..:-p

fuhh...

k.i.w.i said... [Reply]

mne awards utk lelaki????
ahaha.
ok2 nnti aku buat.
tgh nk amik gmba brg2 haa.
:)

Jard The Great said... [Reply]

hehehe.. ade nama ku.

Hai silent reader! nnt ku buat ekk.. *sambil check handbag. erk! kalau takda camna? hehehe

aziranadia said... [Reply]

alah!! tq banyak2.segannya nak bagitau apa dlm beg.hehhe

fikaryna said... [Reply]

intan..tq2..luv u 2!

Hazzy Ishak said... [Reply]

apa no india u? nak tepon.he he he

thanks for the award

helena's said... [Reply]

ya ampun terharu nye...hehe time kasih intan berlian sayang kamu..
tp cikhel takde beg tangan pakai beg plastic..boleh ke?aahhahah

nt kita buat okah!

muah!

faramira said... [Reply]

kak.. thnx 4 the award.. dh tempel kat blog dh...
deqyalalink sgt betol.. mmg sgt gembire sgt2.. hahaha

bellar0ssa said... [Reply]

adrinaqamarina~


huhu same2 adik!

bellar0ssa said... [Reply]

Aus Melankolik~

ceh kau! huuhu gudluck exam!

bellar0ssa said... [Reply]

miss lolly~


weee. sila lah jawab tag untuk bagi kalian2 yang lain melihat mengskodeng beg lolly.

bellar0ssa said... [Reply]

fitrihadi~

haha, susahlah pakai kecik2.sume nak sumbat pon tak bleh,

bellar0ssa said... [Reply]

deqyalalink~


kamu pon juga ek.hahaha.

bellar0ssa said... [Reply]

Nurika Jianie~


hehe, yeke dik? same tang mane tu.hehe.. mesti beg gabak cmno juga ek? huhu

bellar0ssa said... [Reply]

JMR~

hahaha. shhh diam2. kantoi nanti,

bellar0ssa said... [Reply]

kiwi~


bajet gojes lah tu.wek.

bellar0ssa said... [Reply]

kak jard~

tipu takde barang.huhu

bellar0ssa said... [Reply]

aziranadia~


hahaha. ade katak eh dlm beg kau.

bellar0ssa said... [Reply]

hazzy ishak~

haha. banyak nombor.kang salah tekan plak.. takot tertelepon shah rukh khan versi tamil.mahu?

bellar0ssa said... [Reply]

cikhel~


beg plastik pon layanlah.haha.. sama2.. muuah2

bellar0ssa said... [Reply]

faramira~


haha.. amiklah.award gojes untuk si gojes syg.

dian said... [Reply]

salam
nice post.
pasal telekung, even the arabs don't wear it. asalkan menutup aurat, U can just go on and pray.

Syukie said... [Reply]

Sumpah kelakar...pasal dengar lagu tamil je...hahahaha~

bellar0ssa said... [Reply]

dian~

huhu just like indian muslim gere =D

bellar0ssa said... [Reply]

SYUKIE~

aku ada lagu tamil fav da skrg.haha

Related Posts with Thumbnails