Monday, April 19, 2010

why being that oh-so-cheap to seek people attention?

www.tips-fb.com

salam semua,




jom lukis.haha.
aku tak pandai lukis.
so aku curik pakcik google saja.


maaflah entri aku sekarang semua emo sikit.
err PMS kot ni..haha

yeah you. PMS like a bitch!! 


Kali ni aku nak cerita sikit pengalaman adanya seorang makhluk yang sangat pelik dan agak psiko. entah kenapa aku rasa psiko sebab dia ni nak berkawan dengan ramai orang tapi cara dia salah..


jangan lah terlalu baik sangat dengan dia ni.
ialah kalau kita dah berkawan rapat sangat.mestilah kita bercerita macam-macam even gosipping kan. yang si makhluk ni pula, dia pergi sampaikan dekat orang lain, lebih hebat si empunya-menjadi-mangsa-gosip. dan bertambah hebat lagi dia twist cerita tu.. dah jadi hyperbola pula.. hal ini berlaku kepada kawan aku.


dan yang peliknya.dia nak seek attention orang lain dengan menyampaikan cerita bukan-bukan dan melaga-lagakan orang lain pula.. 


kenapa aku bengang? 


padahal aku malas nak amik tahu pun

hah sebab terjadi juga kat diri aku.


makhluk ni menyampaikan kununnye aku bitch pasal si A dekat si B. dan si B bagitahu makhluk ni.lalu si makhluk pun bagitahu si A yang aku telah berjaya membawa kisah buruk itu.. menjaja merata-rata tempat..


gi matilah weh!
aku bukan macam kau. membawa berita sehangat hot fm dan jaja serata dunia mengaibkan orang sambil mencari kawan... so cheap lah kau makhluk!


sumpah doh, aku tak ada mention si A pada si B. apetah lagi menceritakan perilaku si A. aku tak kuasa nak masuk campur hal-hal macam ni.. buat apa mengata pasal orang.kau pun tonggang terbalik..


dan mahkluk ini agak psiko. sebab dia sanggup melakukan apa sahaja untuk mencari kawan dan perhatian orang lain.. pathetic tak? ouh man.. benci gile perangai buruk ni.


aku malas nak masuk campur kisah kau. tapi tolonglah.bila nama aku dah masuk dalam list bitching kau. aku tak boleh tahan.. agaknya inilah perempuan kan.. duduk-duduk. tak de kerja.. walaupun ada kerja.. pergi jaja cita orang walaupun tak betull pastu tambah lah sikit asam garam gula buat penyedap cerita. hah kau dapat nama sebab kaulah penyampai terhebat di seantero dunia.


ok, khabar ini dari si sahabat baik makhluk. si makhluk ini punyalah hasad dengki melimpah ruah sampai merosakkan makanan orang lain dalam fridge. amik kau.. esok lusa kau pasti cirit birit dengan jayanya..



jom tembak!
aku tak kejam
tak-tak jangan tembak.



banyak lagi kisah psiko yang tak mampu aku berkata-kata.

sebabnya, takut korang ingat si makhluk ni alien dari 
planet zargus yang tiada hati dan perasan pula


argh psiko psiko.


aku dah tak tahan dah. tu aku emo kat sini.


maaflah korang kene bace.


aku PMS.


aku ada alasan.


yeah thats right!


blame my hormone!


p/s: aku tak sempat blogwalking lawat korang.aku datang nanti k.aku tengah busy nak exam.wuuu.

14 si gojes suke membebel:

Sesayang_Andox said... [Reply]

waa.kes kapal terbang banyak tertangguh gara gunung berapi berasap.
Macam kamu. dan juga epol, pernah lalui benda yang sama.
Still curse "that" person till now. ^^"

bellar0ssa said... [Reply]

huhu, tabah mengahdapi pelbagai ragam manusia..adoih.

[[iidyLL_iceneSS]] said... [Reply]

huhuhu
ok...slhkn hormon..
mmg kuat btl emo nie..

bese la 2 intan..
org bl dh KURANG KASIH SAYANG nie,mmg akn watpe jer utk dpt phatian..

agk2 dh mlampau 2..sound jer..
org cmni bl kt bg peluang byk kali,makin mlampau2..

Kyuubi_85 said... [Reply]

dah namanya manusia kan. mmg mcm tu :D

zella y said... [Reply]

sabar je la dgn org mcm ni...
mmg ade wayar kat otak dia yg tercabut kot...

ni la yg buat zella susah sket nak pcaya kat org2 sekeliling ni.... sbb dh prnah terkena...

fikaryna said... [Reply]

intan..upah penembak upahan..haha..otak dia ada wayar cabut kot..

helena's said... [Reply]

cikhel penah kene..psiko gila okay!bodoh je tau..eeiiiii@

Kujie said... [Reply]

kak jie dah preview blog dan tag
sila2 jawap tag ye

bellar0ssa said... [Reply]

kyuubi85~

betullah manusia ni memang mcm2 ragam.

bellar0ssa said... [Reply]

kyuubi85~

betullah manusia ni memang mcm2 ragam.

bellar0ssa said... [Reply]

kak ryna~

haha, tolong sambungkan wayar lah.. buat amal sikit.

bellar0ssa said... [Reply]

cikhel~

rasa trauma tak?huhu

bellar0ssa said... [Reply]

kak jie~


maceh kak jie..nanti intan jawab ok..huhu.

terharu ni, kak jie yang femes dtg jenguk.

bellar0ssa said... [Reply]

zella~

rasa trauma dgn orang keliling.. susah sangat nak percaya orangkan.. sebab tak sangke kdg2 kawan baik pon tikam dari belakang.

Related Posts with Thumbnails