Thursday, April 01, 2010

Si TeDi Buat Contest : Bila Dak Itam Berdialog

www.tips-fb.com

yeah finally aku dah ada idea nak join kontest si tedi neh.. lama dah aku dok memerap gambar si hitam ni.. maka  dengan ini secara rasminya aku nak join.hehe.


contest si Tedi


1)

dak itam: hmm bestnye mimpi ciktie jadi bini aku.cun nye ciktie.
*sambil menggesel-geselkan kakinya kat ciktie sebab sejuk*
kenapa rasa macam ada orang tengah skodeng aku tido ni.

ciktie: oii pehal lah dak itam ni gesel-gesel kaki kat aku ni.
dah lah meleleh air liur basi.buruk gile rupe.

si tedi: oii tam pehal kau cakap sorang-sorang ni? ngigau ke kau?

dak itam: memekak lah ted ni.aku tengah mimpi aweks ni.


dak itam: lahhh kau rupanya ciktie.. pehal kau usha-usha aku tido ni.malu aku. patut aku mimpi kau. eh
kau cantiklah  hari ni..merah pulak tu.. pakai blusher satu badan ke?

ciktie: gila ke kau tam, aku adalah sebuah mahkluk canggih paling seksi yang tak tahu berkata-kata
*dalam hati ciktie berkata*

si tedi: bebel pe lagi tu tam..bangun.dah maghrib.. gila kau tido lama2.

dak itam: argh payah2 kalau ted dah bebel.
gegaq satu rumah.

2) 2 sebab kenapa aku mesti pergi dan komen di blog si tedi

 i]sebab aku suka baca penulisan kau yang ringkas tapi penuh bermakna.
ii] kau tak sombong dan yang pasti kisah kau dan kucing kau yang hensem tu buat aku asik nak datang je.huhu



3) kisah pemergian dak utih..sumpah aku sedih dan sebak sama sebab aku mengalami nasib yang sama..mungkin bezanya.aku di india..yang aku terima hanya berita kematian bubu.. pedih hati aku ted. jadi aku pun turut sama merasainya.. dan baby adik si bubu pula di ambil orang..



4) ted dan kehenseman dak itam..hehe.. teruskan kisah kau dan kisah hidup mereka-mereka ini ye.



5) aku mengharapkan Kadangkala Diam Itu Adalah Lebih Baik akan terus segar,bernafas dan mantap dengan gaya penulisan kau yang bersahaja tetapi penuh bermakna dengan identiti kau,blog ini dengan kucing-kucing hensem dan comel kau dikekalkan..aku suka.. sedikit sebanyak terubat rindu aku pada kucing-kucing kesayangan aku ted.. papepon terbaik la semua entri kau. *aku tak bodek..aku tak tipu..aku katakan yang betul*


 

TARIKH TUTUP CONTEST: 16 APRIL 2010


untuk menjoinkan diri serta menyokong padu si TEDI..
mari terjah sini.


hadiah sangat-sangat menarik tertarik beb.
kalau nak tengok hadiah best dari ted.
terjah sini pula!



p/s: amacam ted? boleh pass tak ni.. ehemm nak menang boleh? hehe.. lama aku pikir ni.. sian gambar dak itam lama2 dalam simpanan aku.hehe.



18 si gojes suke membebel:

sI tEDI said... [Reply]

terima kasih atas sokongan dengan meyertai 'contest' ini.

penyertaan di terima!! :)

Good luck!

helena's said... [Reply]

suke kucing gak eh..cikhel menangis teruk masa yaya(kucingcikhel)mati.takleh terime hakikat..2weeks lepas operation dia mati,sedih kan..

sampai skng takde pengganti lagi.

✖sLap mE pLz!™✖ said... [Reply]

byk giler contets skunk,, adess

F I T said... [Reply]

oh kreatif a. harap2 menang la :)

Aus MeLankoLik said... [Reply]

Hahahahak . gud luck lol bella . hehehe..
kau ade wat contest x ?? hehehe .

blueCITY® said... [Reply]

waaaaaaaaaaaa
dah buat erk
ni yg jeles ni
akak dah buat
lum post je g
esok lusa kot
tunguuuu

good luck ya
lallala

uNIqIKA said... [Reply]

xpndai reka dialog... huhu.
nnt nk wt contest gak, bila rse diri dh kaya skit

miss lolly a.k.a luvfareda said... [Reply]

chaiy0rkkkkkkkkkkk !

GL~

bellar0ssa said... [Reply]

sI tEDI~

huhu sama menyokong kau ted!

bellar0ssa said... [Reply]

helena's~


sedih kan kalau kucing kesayangan mati.sebab rasa mcm dah menjadi separuh dlm hidup kite..

bellar0ssa said... [Reply]

slap me pliz!~


huhu marilah menjoinkan diri.

bellar0ssa said... [Reply]

FIT~


maceh fit.hhuhu.

bellar0ssa said... [Reply]

Aus Melankolik~


haha aku nantilah aku buat. kalau aku buat payah plak nanti nak post hadiah dr india kan.hehe.

kalau aku buat ko kene join ok!

bellar0ssa said... [Reply]

kak blue~


huhu wah akak pun rajin eh join.hee..

bellar0ssa said... [Reply]

uniqika~


huhu wah bila nak buat adik.leh akak join.huhu

bellar0ssa said... [Reply]

miss lolly~


hehe tq dear,

♥S@R@♥ said... [Reply]

salam singgah ;)

bellar0ssa said... [Reply]

maceh sara...wink!

Related Posts with Thumbnails