Tuesday, January 19, 2010

Affiliation kolej aku ditarik balik?

www.tips-fb.com

hari ini dugaan dan cabaran..demam,sakit kepala,gastrik..bertimpa-timpa.ini kah orang kata HOMESICK?

tak pergi clinical posting dengan class.after exam balik.makan ubat.tido sampai petang..

tak larat.then gi hospital..

then aku dengar-dengar... kolej aku nye Affiliation nak kena tarik balik dari IDA ( Indian Dental Association)..dah siap masuk paper kat india ni lagi.. wah jangan buat hal.. aku nak habiskan yang lagi setahun setengah ni weh.. waduh.. macam-macam hal..


dengan alasan, kolej aku tak mencapai piawai dan standard yang ditetapkan sebagai deemed university.. baru je 5 tahun pegang deemed university..dah kene revert jadi MGR? aku pon tak tahu MGR stand for what.. tapi kira Gomen nye standard la..memang lah bagos kan tapi no money lah..


kolej aku dah la tak mencapai piawaian yang sepatutnya,then excess fee plak..amik ko. makan lagi duit orang.. dan sebagai akibatnya, kami terpaksa amik MGR exam.. MGR sangat digeruni sebab susah sangat nak pass.. yaAllah aku tak nak extend lagi kat sini.cukuplah..minta-minta lah ditarik balik..


itulah,betul tak selama ni aku dok kutuk-kutuk kolej aku.. tapi adakah ini balasan sebab asik dok kutuk je.. haha..ya Ampun.


kalaulah kolej ni jadi Gomen... mana lah chancellor nak dapat duit ni.. mana tak nye, treatment free, fee kene kurangkan.. no income tapi kene kuarkan duit plak nak tanggung bajet kolej.. ade yang papa kedana plak chancellor ni nanti..opssi.tu lah aku dah cakap ko asik nak besarkan empayar rumah ko je kan.kolej tak de gate xde kelas ade ko kesah? ok aku tak nak dah kutuk-kutuk.nanti kene gam.

p/s: moga kolej aku selamat dari mara bahaya dan petaka.. aku tak nak exam MGR..ouh pliz2... nak makan ubat..tak sihat T_T

6 si gojes suke membebel:

Boneka tak sakit said... [Reply]

aku paham sikit2 je!! apa2 pown harap collage ko selamat..

:P gaga.. malam2 nie aku ambik pelung baca blog2 korang
sambil buat kerja murni tak aku!!

sori la komen aku mesti buat ko kata!! AH!! apa jadah!
nasib laaaaaa aku dah aku xpaham MGM la! afffliation la!

ko igt aku sekolah tinggi ke..!!
ceh..

fikaryna said... [Reply]

hmm..sian jgk mcm tuh..intan doa banyak2..moga xde yg x baik berlaku..niat kita ikhlas kan..insyaAllah Allah bantu..dan jgn runsing2 sgt..kalau sakit..banyak hati yg akan ssh hati okeh..huhu..

Farazila said... [Reply]

erm..sian kamu...

harap2 berita itu hanya khabar angin shj..

bellar0ssa said... [Reply]

boneka tak sakit~
lame ko menghilang..lame aku tak bace bebelan ko.huhu.. yola.aku tak ckap banyak.ko je yang ckp banyak2 ni..huhu..

bellar0ssa said... [Reply]

kak ryna~
kat india memang macam tu.. hmm ni pon tgh sakit kak T_T

bellar0ssa said... [Reply]

farazila~
hmmm bukan khabar angin.memang betol pon.ni tgh nak msuk court ni.

Related Posts with Thumbnails