Wednesday, January 20, 2010

Cantik yang mane tu? Bahagian Atas Atau Bawah?

www.tips-fb.com

semalam aku baru je cerita pasal kolej aku punye affiliation as a deemed university nak ditarik balik kan.. so tadi time aku tengah clinical posting, kecoh semacam..tiba-tiba..

Principal nak jumpa.. principal cakap apa tah tak clear sangat... yang aku dengar..exam esok postponed isnin.hahaha...syiok abes..padahal bukan aku study pon..hmm pasal affiliation tu dah betol la..sekarang dah masuk court..cuak aku.. chancellor kene menentang abes-abesan kalo tak jatuh miskin papa kedana lah dia nanti...

tadi budak-budak kolej engineering wat riot.. strike sana sini pasal affiliation tu lah.. nak tukar jadi MGR, Gomen kolej.. sampai ada polis semua.. kecoh betol..

tapi terima kasih atas effort tu exam postponed.takda lah penat sangat otak aku nak pikir study pe kan..

tadi aku godek-godek tenet ni.aku jumpe ni plak...

layankan~

Cantik: Bahagian Atas Atau Bawah?

Seorang lelaki telah pergi ke sebuah kedai kek untuk memesan sebiji kek sempena hari jadi isterinya. "Apa yang hendak ditulis pada kek ulang tahun ini, encik?" tanya si gadis manis yang bertugas di kaunter kepada lelaki itu.

"Mmmm, tulis saja "Sayang tidak bertambah tua" di bahagian atas, kemudian sambung dengan "Sayang cuma bertambah cantik" di bahagian bawah," kata lelaki itu.

Esoknya, lelaki itu datang mengambil kek yang ditempahnya itu dan terus membawa pulang ke rumah untuk dipersembahkan kepada isterinya yang tersayang di hadapan tetamu-tetamu yang lain. Dan ketika kek itu dibuka di depan isteri dan tetamu undangan yang lain, lelaki itu setengah pengsan ketika membaca tulisan yang tertera di kek itu:

"SAYANG TIDAK BERTAMBAH TUA DI BAHAGIAN ATAS. SAYANG CUMA BERTAMBAH CANTIK DI BAHAGIAN BAWAH."
wahaha.amik ko.

p/s: check betol-betol lain kali ok? time kasih encek Michael Scoffield..gitulah nickname nye.

10 si gojes suke membebel:

Love Says it All~ said... [Reply]

BRIDAL MAKEUP CLASS (2-DAYS CLASS)!!

WHEN: 27th & 28th February 2010
WHERE: EYRA RIZAL MINI STUDIO, SHAH ALAM
HOW MUCH: RM500

**CLASS INCLUDING HAIR + SHAWL STYLING
**LUNCH, MAKEUP TOOLS & PRODUCTS WILL BE GIVEN
**GOODIE GIFT SUCH AS M.A.C EYESHADOWS/LIPSTICK WILL BE GIVEN(DIFFERENT GIFTS WILL BE GIVEN TO EACH AND EVERYONE OF U.)
**CERTIFICATE OF ATTENDANCE WILL BE GIVEN.

LIMITED SEATS UP TO ONLY 10PAX!!
REGISTER LATEST BY 25th February 2010 @ 9PM

WWW.EYRARIZAL.COM
0162128740
FB: EYRA RIZAL @ EYRA RIZAL TOUCH

cik nurulain said... [Reply]

hahahha. kelakar. intan tau tak. CN ada atuk sedara nama ali nopiah. sebab masa daftar nama dia, ayah dia nak cakap nama dia piah, pastu tersasul cakap ali. so dia sebut ali NO piah. si pendaftar yg bengap tu ingat kan nama yg nak diletak ali nopiah. sengal ek...hahahah~

fikaryna said... [Reply]

hehe..mmg lawak..intan, kalau abg fikar wat ayat mcm nih kak akak, mmg akak lari laju2 sampai langkawi..haha..

zella said... [Reply]

heheheh...
lawak la cite ni...

pastu nk ty...
MGR tu bkn pelakon india tu ke kih3...

slm kenal... ;)

bellar0ssa said... [Reply]

CN~
haha.pe ke sengal sangat..tap hebat gak eh oramg dulu ckp NO.. bayangkan kalo dia kata TAK ke.. kan jadi ALI TAKPIAH.. buruk beno bunyiknye..

bellar0ssa said... [Reply]

kak ryna~
cubalah bygkan depan mak2 bapak2 mertua jadi gitukan.mau haru biri jadi nye.hahaha.

bellar0ssa said... [Reply]

zella~
hahaha,dah nape plak MGR tu pelakon india..bapak tak hot name.haha.
slm kenal gak zella.

sI tEDI said... [Reply]

aku pk positif

he he he..

Teru teru bōzu(てるてる坊主) said... [Reply]

think positif.......lawak gak....riot memang selalu ade kt sane ke?.......cam filem tamil?...

bellar0ssa said... [Reply]

teru-teru bozu~
ye.selalu sangat cuti kolej sbb de riot.tapi xpernah nampak depan mate.rase mcm nk gak tgk scene tu.hehe.

Related Posts with Thumbnails