Friday, January 15, 2010

Happy Birthday to myself..orang kata 23 itu jelita?

www.tips-fb.com

kelmarin dah genap umur aku 23 tahun..OMG with capital letter. yaAllah tuanya aku ni.kalo zaman mak aku muda mudi ni.dah selamat naik pelamin.hahaha.. takpe zaman berubahkan? huhu. well aku dah lama sangat-sangat tak sambut birthday di Malaysia bersama-sama orang yang tersayang.. dengan family dan bam2..

semalam balik-balik je dari KL.. Bam2 hantar aku kat rumah..ma kata nak pergi makan ikan bakar dekat Medan Ikan Bakar Crystal bay.. 

ramai yang ada.. Bik Ija dan Man Bahar sekeluarga,Bik Ayu sekeluarga,Mak dan Abah, Nurin si comel dan BAM2 aku.huhu..tah nape aku rasa terharu sangat-sangat.. ma belikan kek choc moist.kenyang sangat makan tak ingat dunia sampai nak jamah kek sendiri pon tak mampu.huhu.

aku gembira sangat dekat dengan family aku dan bam2..bile pikir-pikir dah nak balik India.rase longlai lemah gemalai kepala lutut aku ni.damn it!! nape aku kene balik ni.. YE. SEBAB AKU TAK JADI DENTIST LAGI lah oii! Sedarlah diri tu.

ma.ayah.adik-adik.mak abah.pakcik makcik.salam cium aku.. aku gembira. banyak kali ma sebut dah besar dah anak mama...aku cakap,pasni along balik anak mama dah dewasa.. dah dekat umur 24 dah ma.. huhu..

aku rasa macam baru je semalam aku jadik budak-budak,bermain lari sana sini tak pakai baju.. seronoknya tak yah pakai baju..pastu keluar rumah tak pakai tudung..wah lepaknye hidup.. budak kecik..hehe..dah besar ni.sendiri mau ingat lah kan.

duk asrama.sedap aje buli-buli..opss bermesra dengan adik-adik junior.hehe..kene bebel dengan cikgu2.wah rindunye. sekarangsape nak bebel kat aku? cikgu-cikgu tamil..damn buruk kene bebel dlm tamil.. main lari-lari kejar-kejar dengan warden ke.cikgu ke..best kan?

zaman semakin berlalu.kalo leh gadai handphone buruk kesayangan aku nak turning back time pon aku sanggup..apekan daya..mimpi boleh lah..

bile aku tengok page FACEBOOK aku..penuh dengan orang wish birthday aku. kawan-kawan masa sekolah.. matrik..kat shah alam..india.. sanak sedara aku.. orang yang aku tak kenal pon ade.. aku tak tahu nak pikir ape.. femesnye aku??haha.. dem.bukan itu aku pikr walaupon ade gak sikit-sikit aku rase femes.. tapi aku terharu walaupon facebook dengan baik hati mengingatkan semua orang birthday aku. aku tetap terharu ada yang sudi widh aku walaupon sekadar HAPPY BIRTHDAY!!.. thanks alot semua.. aku suke.. aku happy bukan sebab aku semakin tua tapi sebab tuanya aku kali ni aku kat malaysia bersama-sama insan yang tersayang... hehehe.

ma, ayah, bam2, ika, maksu...thx alot for the presents..huhu...suke dapat hadiah birthday!!! ada sesape lagi nak bagi..silakan..


kek birthday aku.. choc moist,huhu thx ma n ayah sebab sponsor kek neh.


abah membacakan doa selamat...amin~


orang-orang kuat...


orang terkuat?hehe.


yummy~


i love malaysia.


dat we call melantak...


abah dan emak kesayangan... *atuk dan nenekku*


"sayang anak mama"


si tunjang dan si belang adikku.


yosh.aku memang suke krim-krim kat muka orang.
sorylah bam2 awk yang jadi mangsa.haha..


hadiah-hadiahku..huhu...
baju kurung pahang ngn tudung purple dari mama
baju kurung coklat dari ayah
baju kurung bunga-bunga dari bam2
*banyak tak baju raya aku.hehe*


globby dari bam2 *aku pernah request kat previous entry aku,hehe*
aku suke sangat globby ni sebab tedy tu mcm bam2..dengan bantal bucuknye.
jam jade dari ika


lotion bodyshop dari maksu!


hehehe...this is da reason i gained 5kgs.duh.. thx bam2 sudi
belanja i makan banyak-banyak ye..


again.. thx bam2 for da 3 big apple.i want more but
3 is so meaningfull. afta 3 aku makan lagi 6..hahaha.


BAM2... U sangat comot. and I sangat comel.

p/s: ika tak de.. tapi pasni kite celebrate lagi sesame ye dik... thx alot buat semua yang wish my birthday same ada thru call, sms, facebook, friendster, blog... aku appreciate sgt2... aku semakin dewasa.. kawan aku kata 23 itu jelita... dah boleh kahwin? aku? bile lagi kate dia...huhuhu...nantikan..haha.

12 si gojes suke membebel:

♥SYAFIQAH ♥ said... [Reply]

hepi burfday sis :)

eija ^_^ said... [Reply]

selamat hari jadi adik akak :)

semoga adik happy selalu dan berjaya dalam hidup adi..

AMIN...

Fhad Boulala said... [Reply]

weh makci.. selamat hari jadi kat ko ok.. sowie lambt wish.. hahah.. g selebret x ajak aku pun? taching ni.. hahaaha... smoga panjang umur dan dimurahkan rezeki ok..

kOkO cokeLaT said... [Reply]

happy birthday bella,
moge ko pnjang umo n murah rezki,
aiyoyo rombe nalarke..hahaha

bellar0ssa said... [Reply]

syafika~
thx dik=D

zella said... [Reply]

meriahnya...
anyway...
happy birthday!

bellar0ssa said... [Reply]

kak eija~
thx alot...amin...=D

bellar0ssa said... [Reply]

pakcik fhad~
haha.aku nak ajak tapi sudi ke ko nak dtg melaka neh.haha.next time bro! amin..thx for da wish=D

bellar0ssa said... [Reply]

koko cokelat~
hahaha.time kaseh koko..wah tamil tariyemma? nandre tangechi!!

Zuewairy said... [Reply]

happy bufday;)

aten chan said... [Reply]

hepi bdayy kak intan!!
best gile celebrate kat msia. :))

bellar0ssa said... [Reply]

zella~
thx.huhuhuuh =D

zuewairy~
thx alot =D

aten chan~
thx dik!! huhuhu msia is da best!

Related Posts with Thumbnails