Tuesday, January 26, 2010

New Year Giveaway

www.tips-fb.com

ok macam biasa tengah aku berjogging ber'exercise jumpe giveaway WOW with capital letter.orang nak bagi free kan kak? so mari mencuba nasib badan yang mana tahu tuahnya menjulang-julang nampak.




ORKEDANZA organize
hadiah ditaja oleh ALEIANY COLLECTIONS

Ni hadiahnye.mari skodeng.


Giveaway 1
MARK & SPENCER
THE FLORAL COLLECTION LAVENDER PURSE GIFT SET
(ramai sangat request nak yang ni kalo bertuah.aku? kalo bertuah.aku nak gak amin~!)



Giveaway 2
TOPSHOP BAG
(Aku nak beg ni.hehee..aku adalah pengumpul beg!!aku sangat suka beg!)



Giveaway 3,4 dan 5
TOPSHOP BELT YANG HIJAU TU (1023)

syarat-syarat:
  1. Jadi Follower n link kan blog ini...i mean orkedanza la kan
  2. Jadi follower n link kan blog sponsor..aleiany collection
  3. Letak banner giveaway ni kat sidebar blog u ol n jgn lupa link kan skali entry giveaway ini..
  4. Buat 1 Entry yang bertajuk " New Year Giveaway".
  5. Dalam entry kena ada gmba Banner "New Year Giveaway"
  6. Dlm en3 tu jugak u ol tulis u ol wish dpt hadiah yg mn 1 klu u ol diantara 5 yg bertuah tu..
  7. Lepas siap entry, tinggalkn URL entry u ol kat comment entry ini.klik sini for link
  8. Tarikh tutup 31 January 2010
  9. Pemenang akan dipilih melalui cabutan. Keputusan adalah muktamad.
  10. Tiada cabutan bagi yang tak memenuhi syarat

maka sekian sahaja.
papehal leh gi kat blog ORKEDANZA ni.

p/s: mana tahu tuah aku datang bergolek2 macam ayam golek.hehe
thank you orkedanza!! thank you aleiany~

5 si gojes suke membebel:

✖sLap mE pLz!™✖ said... [Reply]

pemende neh??
xpnh dga pon huhu,,
mcm dr romzey pnye tu ea,,,

blueCITY said... [Reply]

wahhhhhhhh

mark n spencer tuh
gojes
gojes
heeeeeeeee

bellar0ssa said... [Reply]

slap me plz~
huhu marilah try nasib badan

kak blue!~
jom2 kite try nasib.

Anonymous said... [Reply]

laptop batteries for notebook computers [url=http://www.hqlaptopbatteries.com/-5501wxci-laptopbatterymodel1122.html]laptop review[/url] Apple laptop battery http://www.hqlaptopbatteries.com/-1654wlmi-laptopbatterymodel1264.html Laptop Batteries Wholesale
hp laptop batteries [url=http://www.hqlaptopbatteries.com/-3700-laptopbatterymodel768.html]excellent laptop battery[/url] Compaq laptop battery http://www.hqlaptopbatteries.com/-m60-laptopbatterymodel753.html laptop accessories
Axiotron Laptop [url=http://www.hqlaptopbatteries.com/battery-225xv-batterytype1.html]Laptop Batteries Wholesale[/url] compare laptops http://www.hqlaptopbatteries.com/-1805-s278-laptopbatterymodel96.html Asus Laptop

Anonymous said... [Reply]

best auto dvd player [url=http://www.cardvdplanet.com/11-5-inch-car-video-amp-navigation-diagonal--discount-price79.html]chrysler concorder factory car audio amplifier[/url] hyundai car audio system http://www.cardvdplanet.com/7-inch-in-dash-tft-lcd-monitor-16-9-with-dvd--discount-price72.html d mercedes benz reviews auto extended warranty car audio and
car audio for subaru legacy [url=http://www.cardvdplanet.com/6-2-inch-touch-screen-car-dvd-player-with--discount-price11.html]adjusting a pioneer auto dvd[/url] dual screen auto dvd player http://www.cardvdplanet.com/car-cd-player-support-sd-mmc-card-cd154--discount-price34.html d mercedes benz reviews auto extended warranty car audio and
auto dvd installation marietta kennesaw georgia [url=http://www.cardvdplanet.com/car-dvd-player-with-fm-function-cd138--discount-price57.html]car audio for the scion xb[/url] ford cd cassette car audio http://www.cardvdplanet.com/buy-cheap-car-dvd5.html discount auto audio

Related Posts with Thumbnails