Wednesday, January 06, 2010

CONTEST " THE SWEETEST SMILE"

www.tips-fb.com





Salam semua. Kali ni dan saat ini, Delisya's Collection mengajak anda semua join contest ni. Dan ini adalah kali pertama Delisya's Collection buat contest. Mohon maaf sekiranya ada kekurangan dan kesilapan (klu ada sila bg tau ekk). Delisya's Collection berharap agar contest yang dianjurkan ni dpat sambutan HANGAT...tapi klu x hangat SUAM pun kira okey lah. Contest ni juga disponsor oleh 'Mommie Nard'. Okey lahSELAMAT MENCUBA NASIB. Gudluck!!!!


TERMA & SYARAT-SYARAT PENYERTAAN :


1. Terbuka kepada SEMUA BLOGGER 

2. Copy Stiky Mode kat atas ni, pastu letakkan kat SIDE BAR korang berserta link (kalau x de link automatik tidak akan dilayan)

3. Jadi FOLLOWER kepada kedua-dua blog kat bawah ni ekk


4. Add semua blog kat atas dalam blog list korang

5. Copy jugak banner kat bawah ni kat SIDE BAR korang gak ye..



  





6. Uploadkan sekeping atau 2 gambar anda yg bertudung/menutup aurat. Tak kisah samada memakai selendang/tudung yang dibeli di Delisya's Collection @ tidak. Apa yang penting anda mesti senyum semanis-manisnya okeh! Tak kisah lah senyum tu nampak gigi ke tak ke...yang pasti anda tersenyum. Senyuman anda yang paling menawan pasti akan terpilih ..hehe..


7. Nyatakan pendapat anda tentang blog Delisya's Collection.. (Ehe...x semestinya yang baik2 aje..nak kutuk2 pun boleh jugak..haha..leh la aku improvekan lagik)

a) Tidak perlu elaborate panjang lebar, hanya gambar sahaja pun dah mencukupi hehehe ;p tapi kalau nak juga elaborate, i don't mind :)

b) Tinggalkan komen anda di sini dengan link entry blog anda.

c) Pemenang akan dipilih oleh juri-juri yang bukan ahli blogger...(takde istilah berat sebelah ek ) 

d) 2 hadiah utama & 3 hadiah saguhati

e) Tarikh akhir penyertaan :- 25 Januari 2010

HADIAH :

jeng..jeng..jenggg..

1. Hadiah Utama: Barangan bernilai RM50.00 
2. Hadiah Saguhati : Barangan bernilai RM20.00 

**kesemua hadiah tidak boleh ditukar dengan wang ringgit..(okey ke hadiah ni)



hehe ok.. aku pon dah join nih.. ni lah gambar-gambar yang aku rasa aku bajet gile sweet. haha. jangan muntah ok.. so mari kita beramai-ramai support ini contest..













yang laki mau masuk gak? kalau mahu silalah kamu pakai tudung ayu-ayu dan selendang yang cun-cun ok?


hmm actually aku baru je jumpe blogshop Delisya's Collection ni... seriously semua shawl, pashmina, tudung, brooch cantik-cantik.. secantik ownernye.hehe..sebab tu lah banyak dah sold out.aku berkenan dengan pashmina cute. memang cantik.tapi kalo ade yang hitam mesti lagi cun.. 
harga pon berpatutan.. aku tak pernah lagi beli kat Delisya's Collection sebab mostly mase aku dihabiskan kat India..memanglah payah nak postkan. aku takot de minah2 tamil ni curik plak kang..tak pon tersangkut kat laut India...


so dengan itu aku promote blogshop ini...sila jenguk..mane cun-cun rembat sebelum terlambat.. buat jejaka pon boleh je..bagi hadiah kat awekkss..
               DELISYA'S COLLECTION


p/s: rajin plak aku join contest.hoho.



5 si gojes suke membebel:

fikaryna said... [Reply]

intan..mmg sweeet..nak ngundi kat mana? akak nak undi intan..huhu..

bellar0ssa said... [Reply]

haha.kak ni bkn sbb nak amik ati kan2..haha..pujian ikhlas sepenuh jiwa dan raga kan2 kak? hehe.. jom klik2 blogshop tu.meh undi intan..

fikaryna said... [Reply]

tak2..bukan nak amik ati..nak amik hadiah..haha..akak series nih..huhu..okeh..nak g undi nih..

fikaryna said... [Reply]

intan..xde pun nama intan..

bellar0ssa said... [Reply]

huhu akak,xtaulah kalo blog owner xapprove ag kan..hehe papepon thx kak!!

Related Posts with Thumbnails