Wednesday, January 06, 2010

Avatar dubbing tamil?

www.tips-fb.com



walaupon cite avatar ni dah kire berkurun lah kan.aku tetap nak cakap gak.. AVATAR memang best.. mule-mule aku gilenye tak nak tengok cite tuh.. hari tu stephanie,iggy and tina datang Melaka..
aku cakap kat iggy..xmo lah weh tengok AVATAR.ok aku pon tak nak kate Iggy..

tapi Steph ngn Tina nak tengok gak.layan lah..best woo..hahaha.bagi peminta cite2 camtu memang lah best.. cite hapelah Avatar ni.dah lah buruk gile rupe.. tapi tulah orang kate dont judge book by it's cover ek.

ok aku bukan nak cite pasal tuh..

Aimi kate Avatar bolehlah..bosan..xdelah best mane.. member budak kat India kate pon xdelah best sangat.. so aku pon dah set mind aku TAK BEST.. uh uh.. mane tak bestnye dah sorang tengok AVATAR DUBBING HINDI.. sorang lagi tengok AVATAR DUBBING TAMIL..

ok bukan tu gak aku nak cite..

hmm yang aku nak cakap ni.. korang tak rase pelik ke tengok cite yang dah siap di dubbing. mak aii.. aku rase macam nak tergelak gak la bile dengar cite omputih dubbing tamil. pungpang pungpang cakap tamil..tak leh blah.. yela aku ni dah biasa tengok cite tamil dalam bus.pungpang pungpang syiok layan gadoh2.. nari2 sane sini.. tergolek terlentang sampai nak terseliuh pinggang.. tapi syiok dowh cite tamil.. tapi xsyiok bile omputih ko dubbing tamil.. macam bodoh.

hari tu aku tengok tv de plak High School Musical bahasa melayu.. yaAllah buruknye rupe.. gelak2 aku tengok.kalo letak subtitle melayu je tak boleh ke?

yang aku rase comel bile


doraemon bahasa melayu
sinchan bahasa melayu
spongebob dimelayukan..leh lah layan.


doraemon favourite aku dari dulu sampai  sekarang
i lap u doraemon..


sinchan yang bengong


sangat tak comel bile aku nak tengok anime kat tv india..sekali dubbing hindi plak.rase nak baling je tv tuh. nyampah gile. eleh tan name pon duk india..

aku cam teringin gile tengok cite melayu dubbing omputih ke tamil ke.. mesti agak syiok ek? bayangkan lah cite nur kasih ke kan..aku tak layan nur kasih.tapi aku kenal hero dia..Remy Ishak kot.. tu pon femes sebab dia gi balun minah yang gf dia tuh.. Remy Ishak ckp tamil.. hensem tak? sure bergaya gile kan.

9 si gojes suke membebel:

ema said... [Reply]

hahha . Remy Ishak cakap tamil ^__^

bellar0ssa said... [Reply]

haha.mesti terserlah kehenseman dia ek.

fikaryna said... [Reply]

intan..akak suka sgt sinchan..haha..siap ada koleksi cd..tp kalau tgk katun dlm bahasa tamil camane ek..mesti lawak..haha..

bellar0ssa said... [Reply]

haha.intan lagi suke doraemon.cd xdelah tapi kalo komik melambak.huhu.. tamil.lawak tu xyah ckplah.. guling2.

syafiq said... [Reply]

haha..aku suke wonderpets versi melayu..ape yg penting!!!kerjesame!!!

bellar0ssa said... [Reply]

hahaha syafiq.kdg2 aku nak sgt sapelah penyumbang suare2 merdu disebalik kartun2 tu ek.

norina hakimi said... [Reply]

avatar best eh intan? tgk gambar tak lalu nk tgk cite mcm tu..huhhuhu..

bellar0ssa said... [Reply]

sgt best nina!!! ekplorasi ke dunia pandora yang sangat cantik!! kite dah tgk 2 kali nina..

+_= ( i tink u noe my name) said... [Reply]

i love avatar!!! nak jadi avatar juge n live in paradise...

Related Posts with Thumbnails