Wednesday, January 27, 2010

Menjadi Kegilaan Ramai.Harap Tak Gila lah.

www.tips-fb.com

Jejaka idaman..
hero idaman..
yang mana satu paling sesuai ni..
aku memag sangat menggilai opssi aku
bukannya gila ya..
tipulah kalau korang semua
tak layan drama korea
jepun kan?

1) and the foremost.
hero fav aku.



Mizushima Hiro aka NAnba Senpai
*kalo sesape tgk HANAKIMI tu kan*
lain cite dia yang best dan dia nampak sangat-sangat
cool dan agak gentleman dlm cite
MEI CHAN NO-SHITSUJI
entah bila aku dapat tengok cerita TOKYO DOG ni..

2) yang ni pon jepun juga..


YAMAPI!!! 
hehe i like..
dalam cerita
KUROSAGI
NOBUTA WA PRODUCE
CODE BLUE
BUZZER BEAT
dia ni gak ahli kumpulan NEWS...best semua lagu2 dia.

3) ni semua actors  and sorang actress
BOYS OVER FLOWER.

 

hehe.
tapi aku paling suke KIM BUM,yang second tu.



Kim Bum ni muda lagi lahir pon tahun 1989..
dia senyum comel.hehe.aku cair sikit tengok
orang senyum sengih comel-comel ni.haha.

 
second hero dia pon comel.huhu..
KIM HYUN JOONG..
dia popular dengan kpop group SS501.
BEST lagu-lagu dia.

4) yang ni pula cerita YOU ARE BEAUTIFUL
tengah hot kot sekarang ni...



Jang Geun Suk as Hwang Tae Kyung
Park Shin Hye as Go Mi Nam
Jung Yong Hwa as Kang Shin Woo

Lee Hong Ki as Jeremy


hero utama.
Jang Geun Suk

bila senyum dia sangat comel.

 
Jung Yong Hwa
dia ada kpop group C.N BLUE



 Lee Hong Ki.
he's damn cute bile tak blonde ok.
dia sangat popular antara yang lain.
maybe sebab kpop group dia sangat popular.
F.T ISLAND..

5) yang ni kira cerita lama dah ni..
MY NAME IS KIM SAM SOON
or 
MY LOVELY SAM SOON


HYUN BIN!! huhu.



Daniel Henney
yang ni second hero.ok yang ni hensem!
dia half american half korean.
dia ada berlakon movie x-men origin: wolverin

6) pernah tengok ATTENTION PLEASE?


NISHIKIDO RYO
dia ni ahli group NEWS gak..

7) hero lama fav aku,hehe.


 TAKUYA KIMURA!
best lah cerita GOOD LUCK!!

8) cerita SUMMER SCENT pernah tengok?


 SONG SEUNG HEON

9) yang last ni series HANA YORI DANGO
japanese version of BOYS OVER FLOWER






MATSUMOTO JUN
dia ni aku tengok katik je.huhu..
ahli jpop ARASHI...
ade berlakon dalam cite BAMBINO! best cite tuh.



MATSUDA SHOTA
dia ni ada berlakon dalam LIAR GAME.
sangat cool..

10) tapi HERO DAN HEROIN KESAYANGAN aku selamanya tetap......


 hero dan heroin hindustan ni..



dan di BAM2...hehe.
camwhoring gak BAM2 aku ni..


*credit gambar kat pakcik google*
*sumber berita kat google dan wiki juge*

p/s: yosh.. sekarang tengah layan K-POP dan J-POP..best2..jom same2 layan.
hmmm ade satu lagi series HANAKIMI version TAIWAN...pon best..aku suke WUCHUN!! hehe.













15 si gojes suke membebel:

Boneka tak sakit said... [Reply]

aku jadi gay tgk entry ko nie!!! semua kai benci!!!!! sebab diorang ensem dari aku!

tapi aku suka
takuya tu aku igt lagi dulu2 tv3 setiap petg ada cerita jepon hhuhuhu ada satu cerita dia best!

tapi palaing layan power office gursl haha best2 lah zaman tu adesh!

bellar0ssa said... [Reply]

boneka tak sakit~
hahaha.aku ngt aku leh wat orang gile je.aku dah wat ko gay rupenye.. meh ko make up cket mestu hensem.hehe

takuya tu the legend la.. aku suke dia..ko tengok la good luck! best woo..

hmm office girl aku xpnh tgk plak.

nursarah said... [Reply]

aku tengok.. my lovely samsoon, summerscent n BOF... sumer pun besh..!


lee min ho!

luvly mya said... [Reply]

wah..memang giler tengok gambar mamat cute uh..suke hanakimi ngan boys over flower..=)

jmput sggh blog..

bellar0ssa said... [Reply]

nursarah~
haha.. lagi sorang peminat lee min ho.adk aku tgk boys over flower smpi panggil kucing aku goo jun pyo ok..

luvly mya~
mamat cute melambak lat jpon ngn korea.kt msia ade x.wawawa.

blueCITY said... [Reply]

huahuahua

den pun fanatik citer2 kdarama nih
hero, heroin cun2 gilos
ekekkek
muka2 mat korea n japan ni jambu2 dow
grrrrrrrrrrrrr

miss lolly a.k.a luvfareda said... [Reply]

shomeiinyaaaaaaaaa




aummmmmmmmmmmm!

bellar0ssa said... [Reply]

kak blue~
haha yan jambu2 tu la leh cair kak..

bellar0ssa said... [Reply]

miss lolly~
hehe.sape comel? aku ke.lalala

bellar0ssa said... [Reply]

miss lolly~
hehe.sape comel? aku ke.lalala

tqahamdan said... [Reply]

tan, aku ske gile n dh jatuh chenta tgk hiro dlm meichan no shitsuji.. br je kelmarin ulang tyng cite tuh kali ke 3?kot..yung hwa lain gile dlm YAB.. ko tgk x perfomance CN Blue? whoaa!! ok.. hongki x yah cite la..kipas ssh mati.. JGS aku ske dlm hong gildong, baby n me..takuya kimura dr dulu aku ske die.. ok aku sdg fangirl~~ hahaha~~ *ko ske 2PM N 2AM x? ^^

btw.. aku jeles kat korean boys.. i mean artist coz diorg lagi chantek dari aku.. TT__TT

bellar0ssa said... [Reply]

ko kipas ssh mati hongki? wah.haha. aku sgt2 suke hiro weh.cair beb tgk dia.. adeh.. pastu yamapi pon.duh.. nape diorg sume comel2..aku pon nak comel.hehe..

2pm n 2am? grup ek? aku pnh dgr 2pm.hehe..ok not bad.lala..

aku nk carik cite JGS..ko de? simpan la tuk aku.huhuk.

j0j0_bdiN@ said... [Reply]

aku cinta sama namba senpai~~
serius cair~~

bellar0ssa said... [Reply]

sape xcair tgk nanba senpai.haha.kene msuk peti sejuk nak beku balik.

shiedahkamil said... [Reply]

wooo dasyat gak akak ni tgk cite jepun korea. sye tgk je tp namenye hampeh le nk igt..haha

Related Posts with Thumbnails