Wednesday, March 31, 2010

tag ; award ; lagu tema world cup 2010 memang terbaik!

www.tips-fb.com

tag ni dari kak eja dan hazzy.
huhu maaf ye kak eja lambat pula buat tag ni.
ni nak langsaikan hutang tag,lalala.

1) adakah anda rasa HOT? 

HOT tu panaskan? ouh yeah..aku memang tengah HOT gila ni.. arghh dah masuk summer kat India.. panas gila.. tak tahan! 

2) Upload wallpaper PC/Laptop yang anda guna sekarang...?


3) Cerita Pasal Gambar Ini...?

gambar buah hati kesayangan aku. satu tu gambar masa g makan, yang kedua tu gambar masa kat masjid kristal terengganu.. last winter vacation aku balik malaysiakan.. aku tengah HOMESICK ni.. rindunya kat mama dengan ayah.. bila rasa penat-penat ke tensed ke ni rasa nak peluk mama.. tapi jauh T_T

4) Kali Terakhir Makan Pizza...?

jangan di tanya bila? aku pun tak ingat.seingat aku masa balik malaysia winter hari tu. aku tak jumpa pizza hut HALAL kat sini.. kalau halal pun, dia ada serve pork gak.. nak ke kau makan.. benci kan duk luar malaysia ni.. kalau vege pizza buatan india adalah kot aku telan.

5)Lagu Terakhir Anda Dengar...?

macam ternginang-ngiang je lagu tema WORLD CUP 2010..hehe best lah..ada ala-ala india sikit bunyinya. pernah dengar? nah pergi dengar.rasa nak menari gelek2..haha.

by K'naan

lirik:
Give me freedom, give me fire, give me reason, take me higher
See the champions, take the field now, you define us, make us feel proud
In the streets are, exaliftin , as we lose our inhabition,
Celebration its around us, every nation, all around us
Singin forever young, singin songs underneath that sun
Lets rejoice in the beautiful game.
And together at the end of the day.
WE ALL SAY
When I get older I will be stronger
They’ll call me freedom Just like a wavin’ flag
And then it goes back
And then it goes back
And then it goes back
When I get older I will be stronger
They’ll call me freedom
Just like a wavin’ flag
And then it goes back
And then it goes back
And then it goes
Oooooooooooooh woooooooooohh hohoho
Give you freedom, give you fire, give you reason, take you higher
See the champions, take the field now, you define us, make us feel proud
In the streets are, exaliftin, every loser in ambition,
Celebration, its around us, every nations, all around us
Singin forever young, singin songs underneath that sun
Lets rejoice in the beautiful game.
And together at the end of the day.
WE ALL SAY
When I get older, I will be stronger
They’ll call me freedom
Just like a wavin’ flag
And then it goes back
And then it goes back
And then it goes back
When I get older I will be stronger
They’ll call me freedom
Just like a wavin’ flag
And then it goes back
And then it goes back
And then it goes
Wooooooooo Ohohohoooooooo ! OOOoooooh Wooooooooo
WE ALL SAY !
When I get older I will be stronger
They’ll call me freedom
Just like a wavin’ flag
And then it goes back
And then it goes back
And then it goes back
When I get older I will be stronger
They’ll call me freedom
Just like a wavin’ flag
And then it goes back
And then it goes back
And then it goes
Wooo hooooo hohohohoooooo
And everybody will be singinit
Wooooooooo ohohohooooo
And we are all singinit


6)Apa Yang Anda Buat Selain Menyelesaikan Tag Ini...?

aku tengah pi skodeng blog dan entri-entri baru orang ni.. sapa? haha.ramai.mana aku drop komen tu, itu lah aku skodeng.. ada beberapa blog je yang aku masih setia menjadi silent reader.. nanti aku reveal.=P


7) Selain Nama Sendiri, Anda Dipanggil Nama Apa...?

orang panggil aku dengan nama INTAN saja, tapi sejak kat india nama aku boleh menjadi INTERN atau INDAN dan kalau nak sebut panjang-panjang jadi INTAN SCHEZWANI ( macam schezwan fried rice plak). di rumah aku ialah ALONG.hehe. 

kadang-kadang ada blogger panggil aku bella =D


8) Tag Lagi 5 Orang Siapa Yer Nak Tag Nie...?

ok aku nak bagi homework ni dekat jeng jeng jeng...
1. Joegrimjow ( sebab aku tengok dia happy betul tak kene tag dengan hazzy.haha.)
2. kyuubi85 ( selalu aku skodeng beliau punye blog.hehe tapi jarang komen)
3. deqyalalink ( budak dental ukm.hehe rasa happy kenal dgn dental student kat malaysia)
4. Aqma ( kawan aku hehe masa kat PLKN dulu)
5. kak wawan ( yeah saja nak bagi homework untuk akak wawan sayang ni)


9) Siapa Orang No.1 Pada Anda...???
kenalan baru di alam maya.suka aku baca entri dia.banyak informasi dan banyak teladan.. amik contoh yang baik-baik ek.hehe.



10. Katakan Sesuatu Pada Orang No.5.
..
kak,akak ni comel la..haha *puji dengan harapan dia blnaje cendol*


11. No.3 Ada Hubungan Dengan Sape...???

seorang lelaki..bukannya perempuan..aku dah chek dia normal.haha.tul kan deqya.
 

12. Bagaimana Pulak Dengan No.2...???

ouh kenalan baru di alam maya juga.hehe aku suka skodeng blog beliau..bukan beliau ok.


13. Kata² Cinta Dengan Orang No.4...???
Aqma aku rindu gila kat kau sayang.. amacam cinta tak tu?


14. Berikan 5 Yang Anda Tau Tentang Orang Yang Tag Anda....
ada 2 orang ni:

kak eja dia dah bertunang..cantik betul aku tengok dia.huhu. tunggu dia kahwin nanti.nak suruh dia jemput aku.gaga.. dia suka masak ada mcam-macam resepi kat blog dia.

hazzy, dia comel..agaknya sekali petik ramai jejaka datang kejar kan hazzy.. hazzy pun suka masak..ada resepi best-best juga kat blog dia.. i like~ hazzy single dan available ek? ke aku salah.hehe..

yeah habis dah hutang..


ok yang ni ada award yang aku dapat..maaf ye FIT, kak ryna dan aqma sayang.. kalau lambat post pasal ni.hehe papepon maceh banyak-banyak..muuahh..

dari aqma

dari kak ryna dan FIT.

award ni aku hadiahkan buat :


sekian terima kasih

p/s: sakit rumah yang menjadi-jadi.

13 si gojes suke membebel:

deqyalalink said... [Reply]

panggil kak intan boley kan hehe...wahh dulu skolah sharodz and stf ke..ni mesti fandai gilak kan kan :) bangga ah dapat kenal org2 bijak nih :)

deqya skola mahad muar..tau sharodz sbb ade prtukaran plajar mahat-sharodz hehe

oohh maceh bagi award !! bertmbh hutang huhuk~

[[iidyLL_iceneSS]] said... [Reply]

suke tgk bola gak ke??hihi
best gak lagu tu..
tp xmnat bola sgt..
byk sgt suspens bl tgk..
ley kene skt jantung..:P

♥♥ eija ♥♥ said... [Reply]

tq adik :)
sudi jawab tag nie hehe

bellar0ssa said... [Reply]
This comment has been removed by the author.
bellar0ssa said... [Reply]

deqyalalink~


huhu boleh2 wahai adik.umur pun dah meningkat ni.muahaha.

alala adik, kamu pun bijak lah adik.huhu..akak takdenye bijak mana ni.. tak study takde bijaknya.huhu.

SHARODZ!!hehehe.. waa ada juga orang tahu sharodz tu ek..hehe

bellar0ssa said... [Reply]

idyll iceness~


tak suka pon tgk bola.hehe.. dulu layanlah..skrg sgt bz mahu melayan bola..huhu.

bellar0ssa said... [Reply]

kak eja~


sama2 akak ><

joegrimjow said... [Reply]

haha
boleh plak tengok camtu?
hehe
besenye memang tak buat tagg
tapi untuk kali ni...
kene fikirkan dulu

kalau ada org mrajuk sebab tag ni
nak bertanggungjawab?
lalala~

bellar0ssa said... [Reply]

joegrimjow~


hahaha aku sangat berbesar hati kalau kau jawab tag ni.

haha.aku nak tahu sapa yang akan merajuk kalau kau jawab tag ni =P

buat2.sila buat.. hehe, aku tanggung je tapi tak jawab.

enjelinajolipit said... [Reply]

tenkyu. tolong kurier award ke rumah saye bole??

bellar0ssa said... [Reply]

enjelina~

aku baling lah dari india ni ek.

Hazzy Ishak said... [Reply]

yay berjaya!
thanks

Kyuubi_85 said... [Reply]

sorry aa lama sgt aku jwb tag ko ni. pasni aku buat. sibuk sikit skrg ni. sori ye :D

Related Posts with Thumbnails