Wednesday, July 28, 2010

Bila plastic surgery FAIL, dah macam hantu jelmaan..

www.tips-fb.com


salam readers,



abaikan post aku lepas-lepas..emosi tak stabil biasalah kan perempuan.



ok, pernah ke korang tengok orang yang buat pembedahan plastik yang tak bapa nak jadi.. bertambah hodoh lagi adalah.. tu lah Allah dah jadikan ko macam tu.. ko nak lebih-lebih.. amik kooo.. padan muka.



sanggup tu habiskan ribu riban.silap-silap cecah kot juta-juta lemon.. nak cantik punya pasal.. ala, kalau hodoh sangat pon.. tak yah lah nak malu-malu.. kenapa takut takde pasangan ke? Allah kan dah jadikan manusia itu berpasang-pasangan... tak yah risau.. ada punya yang terbaik untuk kita kan.



layankan gambar-gambar spastik akibat pembedahan plastik yang FAIL!~



ok mula-mula pembedahan BUAH DADA yang tak bape nak betol. psiko beb.



opsss. nak terkeluar. gila. bola pon kalah ni.. tayang-tanyang. meletoppp kang barutahu.



hmm dah kenapa ada sampai 2-3 cleavage. TAMAKKKK GILAA!



ok si kurus flatttttt yang idamkan bola sepak di dadanya.
tak proportion langsung! takot nak jalan nanti tersungkur ke depan pula.



GAMBAR LAIN PULA~


awwww seksinye bibir..!




err ada something yang pelik di situ~




hantu jelmaaannnnnnn. gerun~



LAST BUT NOT LEAST~




hantu jelmaannnnn ni...


siap sedia untuk larikkkkkk~!!




macam singa ke hantu jelmaan?



hantu jelmaaan 2



hantu jelmaan 3



hantu jelmaan 4...



kalau kau tak nak jadi hantu jelmaaannnnn...
errrr, bawa-bawa bersyukur dengan apa yang ada ok!


nak cantik memang sedap,

bayar bapa pon sanggup, duit takde hal.


tapi kau dah sedia terima side effect, risiko dan keburukkannya

selepas kau jadi cantik nanti.


cantiknye sekejap.


seksanya lamaaaa woooo, dah lah jadi hantu jelmaaan.


sumber gambar dari SINI



p/s: tak sedia nak private blog. sebab ni lah sumber kegembiraan aku. maybe i need to make another blog for writting my private life =D

21 si gojes suke membebel:

alinac lover said... [Reply]

eeeeeeeeeeeeei.seram btol~~

ciK LyndaWawa igUana said... [Reply]

woh..menakut ahhhh..



Saya yang baek hati,
✿LyndaWawa✿
=)

Ann said... [Reply]

manusia yg xtau bsyukur huhu

-telordibasuh- said... [Reply]

suke tgk hahha

♥♥ eija ♥♥ said... [Reply]

hehe...
hantu dunia memang mcm tuu kan hehe..

ken said... [Reply]

lols.. natural is better =)

Un Phat Lee said... [Reply]

takut gua tengok diorang.dah mcm MONSTER haha. XD

adrinaqamarina said... [Reply]

kerana diriku begitu berharga!

zella y said... [Reply]

gerun tgk muka2 tu...
klu habis juta2 n cantik,xpe gak...
ni jd hantu jelmaan...
hahhaha


yaaaayyyyy! xjd private blog kan?? ;)

Farazila said... [Reply]

teruknye....

isk...biar la tua sec semulajadi...

Mohd Ferdaus Sari said... [Reply]

Tu namanya tak bersyukur...

cik elina said... [Reply]

haha.
macam badut je suma.
badut lg cun.
;DD

DreamLogic said... [Reply]

ade sorg lg yg sengaja buat muke cm kucing.

nme pe ntah x igt.


yey! kak intan x private blog :D

ketingting said... [Reply]

tak reti besyukur dengan apa yang ada la tuuu. tamak sangat.
last skali jadi macam hape je.

[[iidyLL_iceneSS]] said... [Reply]

errrrrrrr
seksa dmata kt...
wowww!!!!! dmata lelaki...
fitrah.....
spe tah xsilap ak mati sbb besaqkn bnda ajaib die 2...
artis gak..
dpt cancer after dat..

nughul said... [Reply]

yag last 2 bikin gua xjadi mkan..kurg cantik..ekekek

Raihanna said... [Reply]

intan....
gile ah gambar2 nie...
iyaaaaaaakkk..
konon2 nak lawa...
pastu jadi hantu plak....
ngeri jerk....
maybe sebab tu la kan...
allah tak bagi kita ubah2 ciptaan nya..
sebab itu adalah yang terbaik untuk kita..
haih meke nie....

ha..
nak private blog ke...
xyah ar intan....
nanti rindu ar rai kat blog nie

Aidi-Safuan said... [Reply]

haha.. nih bukan fail la. entah2 diorang nak kena berlakon citer horror ke. tuh yang memang diorang buat muka camtuh tuh. :P

IntanBerlian said... [Reply]

hoho mereka2 ni sume dah tak mahu jadi hodoh.. tapi sebaliknya.. bertambah hodoh pula... esh..


heeee.. tak jadilah private =D

nina said... [Reply]

iskkk..tak faham la apa dorang nak ubah ni..kalo makin cantik buat pembedahan bleh consider lagi, tp ni makin teruk lak..isk tak payahlah ubah apa2 pon kan. lalal..

IntanBerlian said... [Reply]

huhu kita terima je apa yang kita ada.. mesti kite pon rasa kite cantik lepas tu.

Related Posts with Thumbnails