Wednesday, July 28, 2010

Kita post ni khas untuk awak,

www.tips-fb.com


Salam readers,



entri ni mungkin berbunyi jiwang atau gelimat sikit. tapi ikhlas dengan luahan hati aku khas untuk bam2. kalau sape tak nak baca. sila tekan X kat atas tu ok.


untuk AWAK,


awak, kita minta maaf cakap awak LAMPI. kita takde niat nak cakap awak macam tu.. kita minta maaf sangat-sangat kat awak.. mungkin kita terlebih sangat sampai cakap awak macam tu.. tak2.. memang pon kita terlebih.. kita paham.. kita minta maaf.. tu kisah dulu.. antara kita dan awak..




kita pon tak nak orang lain salah sangka dengan awak.. awak bukan lelaki macam tu.. awak lain.. dari dulu kita kenal awak.. sejak 5 tahun yang lepas. awak banyak berubah.. dulu ye.. awak sangat innocent..maksud innocent tu.. awak ni memang tak paham hati perempuan.. kalau kite majuk ke.. awak memang tak tahu.. tapi lama-lama wak... awak lah orang yang paling pandai pujuk kita.. awak lah paling sensitif dengan hati kita.. awak tatang hati kita elok-elok.. sikit pun awak takkan bagi sakit..


awak baik sangat.. kalau awak ada masalah.. awak pon tak nak bagitahu kita bila awak dengar kita pon ada masalah.. wakk. awak simpan diam-diam.. bila emosi kita dah stabil baru awak cerita.. awak sanggup buat apa je untuk kita happy.. dari dulu sampai sekarang.. malah sekarang lagi dahsat pengorbanan awak..


kita salah. kita suka sangatkan sakitkan hati awak..


kita minta maaf..


awak selalu sangat cakap, kita tak pandai jage hati awak... kita suka je main cakap lepas.. dulu kalau gaduh.. sikit-skit kita nak clash dengan awak.. walaupun kita cakap indirectly.. tapi awak diam je.. awak ingatkan kita.. benda clash jangan buat main-main.. jangan sedap mulut nak itu ini.. bila nak cakap fikir dulu... jangan dah cakap baru nak minta maaf.. takde gunanya.. sebab, terlajak kata.. tetap ada kesannya walaupon maaf kita dah lafazkan..



sekarang kita buat awak kecik hati lagi..



tak, awak tak macam tu... kita minta maaf...


kamu-kamu semua, kita tarik balik apa kita cakap semalam..



tu semua cite lama..



awak,


awak tahu tak, awak je yang satu yang boleh buat kita happy. sumpah awak je yang tahu macam mana nak handle kita lagi-lagi bila kita emo.. kita suka sangat pendam kalau kita sedih dengan kawan-kawan kita.. tapi awak tahu je ada yang tak kene dengan kita.. mesti awak tanya.. kenapa lain macam je ni. apa yang tak kena.. end up.. kita ngadu kat awak.. dan awak juga yang paham kita...



kita ada awak je,



kalau awak pun kecik hati. kita da sape lagi wak


sedihnya,








sebenarnya, hari ni kita BAD DAY wak, kita nak ngadu kat awak.. tapi tak jadi sebab kita dah buat awak kecik hati.. kita minta maaf,


tadikan, kita nak cari kes untuk CLASS II tapikan awk.. banyak kali kita turun naik department.. tapi semua patient tu tak boleh lepas amik x-ray.. kena buat treatment lain.. kita pon pergi department lain nak buat scaling.. tapikan takde patient da. kita sedih.. semua orang dah nak abes kes.. kita terkontang kanting pergi sana sini takde patient wak.. banyak lagiii.... tadikan, kita nangis sorang-sorang.. kawan kita ckp kalo tak siap scaling tak boleh buat university exam.. camne kita nak balik msia nanti.. kita tak boleh study sebab pikir semua ni.. sabtu dah last day posting.. isnin dah start study leave tapi kita macam tak sedia nak final.. kita nangis kenangkan rapuhnya hati kita sekarang.. tak kuat macam dulu wak.. dulu kita boleh tabah.. tapi mungkin final exam makin dekat..

tadi tangan kita gatal je nak call awk masa kat posting. sebab tak tahu dah nak luah kat sape. nangis kat sape. tapi nanti kantoiii.. kolej kitakan tak leh bawa hp.. 



balik-balik posting kita kena siapkan case write-up yang salah lagi.


malam tadi bila kita call awak.. awak dah lain. baru kita tahu awak dah kecik hati. sorry wak.


nanti bila-bila awak baca.. ni lah luahan kita. kita nak cerita tapi kita simpan..



kita minta maaf sekali lagi,



sumpah awak dah banyak berubah, dulu selalukan gaduh2 dengan awak.. tapi sekarang tak lagi.. awak dah lain.. awak sangat memahami.. kalau kita emo, kita majuk... cepat je awak pujuk.. awak nyanyikan lagu feveret kita.. tersenyum kita.. dengar lawak awak lagi.. memang awak ni selalu buat kita happy.


awak sangat positif, kalau kita crita pape yang menganggu kita, memang kata-kata awak banyak bagi perangsang.. nasihat awak.. semua tersemat dalam hati kita wak.. dulu kita suka ngadu pape kat mama.. tapi kita tak nak mama susah hati.. awak dah macam mama kita.. semuanya yang pahit kat kta awak dengar telan kan wak?


YOUR LOVE IS MY DRUG

MAYBE I NEED SOME REHAB.


pernah dengar kan lirik lagu ke$ya tu.huhu. memang kena dengan kita.



awak tahu tak, masa kita tulis blog ni. airmata kite meleleh.


kita macam budak kecik kan wak..



SORRY AGAIN AWAK.


love u.


the only u.


takde yang sebelum awak. apetah lagi selepas awak..



p/s: thanks for everything wak.. kita jarangkan cakap time kasih kat awak atas awak buat tuk kita selama ni.. bodohnya kita.. selalu abaikan perasaan awak..kita dah delete post tu ~

12 si gojes suke membebel:

alinac lover said... [Reply]

lol~u..lampi tu apa..
alahai..sedey plak..hope mr bam2 u cpt2 oke ya..pasni nk taw kamu happy ya.. :(

[[iidyLL_iceneSS]] said... [Reply]

erm....bell....ko ok ker???
sbr k...
bam2 majuk jap jer 2...
kdg2 ak pn sll gak tlajak kt dgn fifi...
kt mnusia nie mmg xlepas wat silap...
lg2 Hawa nie..mmg ht rapuh..
mudah nk tpesong...nk tlanjur kt..
tp bl kt tsedar,kdg2 dh tlmbt..
kdg2 de lg peluang utk b'ubah..

ermm...ms ak bc entri psl lampi 2...
xtlintas pn tfikir bam2 2 lampi..
juz tgelak kecil cz org laki nie sm jer...
xfhm mksd n isi hati tsirat org ppuan..

to bam2..xmau ar mjuk...cian kat bell nie...
dh ar de mslh.nk exam tu...

dua2 senyum cpt!!!!!
kang de yg kne hnt tanjung rambutan kang.......
<----ak plak teremo bca...haishhh

ciK LyndaWawa igUana said... [Reply]

alahai sis...takde pape la tu k...=)


Saya yang baek hati,
✿LyndaWawa✿
=)

Sha-na.Szied said... [Reply]

LAMPI is LAMBAT PICKUP

tulah, saya pon x sangka awk nk ckp bam2
LAMPI

siap buat entry khas lampi..

:-(


huhu..........
tapi korang comel, bam2 jgn merajuk lah..

nina said... [Reply]

kak intan..
banyak2 sabar ek..
time2 nak exam ni kakak memang kena strong sikit..
takpalah bam2 kecik ati tak lama tu..
nanti dia faham la tu apa yang kakak maksudkan..

to bam2: maafkanlah sis intan. kesian kak intan pressure..berbaik okeh..

Che Sue said... [Reply]

alahai bam2 sentap ke? oloh oloh sensitipnye ati.. dlm hati ada tmn ek? to bam2, sila jgn majuk lelama ngn intan tu.. ciaan dia..she didnt mean it.. ms. jealousy yg taip all those words..

adrinaqamarina said... [Reply]

dugaan time exam memang macam3 kakak...bukan setakat ujian medic je tapi sume3 ujian la datang...emosi ponn mesti tengah tak stabil time tu...

=)

.sweet-ants. said... [Reply]

akhirnye kamu berjiwang..hahaha
wahai si lampi silahlah maafkan si lampu ni...sedih i tgk gurl dok mrayu2 cmni

raihani said... [Reply]

babe..sedey bc entri ko.
sdar xsdar airmata ku meleleh gaks
huhu..sbb ku pn kdg ske trlepas ckp gak kt bf ku..wuwuwuuuu~

k.i.w.i said... [Reply]

alamak tan, tak sggup aku nak bace smpi abes.huhu.

pphl, hope everthing goes fine.
as a man, eh tak, as me, ermm, aku ok je if gf aku ckp ape ape. mksd aku yg mcm kau buat tu la. nmpk mcm klaka je . i mean u dont really meant it yg bf kau tu lampi.cuma kau geram je dgn perangai dia.isn't?

oh,lupe bnde cmni subjectif.tgk dari semua sudut pun bole.so tak bole nak judge.cuma the main roles je yg bole judge which is kau ngn bf kau.

pphl, hope ok balik.i wish the best for u both. :)

Rainbow said... [Reply]

seriously really touching with ur words.. .

just show ur love for him

n

say it what inside ur heart before it too late..guluck baby

IntanBerlian said... [Reply]

Alhamdulillah... sumenye dah ok.. nak exam ni.. memang macam-macam hal nye. lagi2 long distant macam ni.. huhu dugaan.

papehal pon. thanks alot utk kamu2 semua.. sayang gila kamu semua. huhu/

Related Posts with Thumbnails