Wednesday, July 21, 2010

Apology Letter

www.tips-fb.com


hah semalam kan aku dah cakap aku ponteng clinical posting sebab aku sakit perot.. gila nye sakit memulas-mulas sampai terpaksa skip clinical posting.. ok aku ada minta permission. sedap2 aku tengah nak lelap petang tu, kawan aku msg,

tan, siapa tak datang kelas pedo petang tadi. will be in serious trouble. He wont sign your hall ticket.


danggggg betollll. suke kan nak kecoh2...  sepatutnya dah nak dekat exam, tak de dah kelas-kelas petang ni. adoihhh.. sudahnya aku terlelap semalam pun mimpi dia. hah sape dia? cikgu kecoh. ENCIK R. nanti aku sebut nama tersedak pula. tercekik tulang. hmm bagos juga kalau tercekik. jahatnya aku.tak-tak tipuuuuuuuu jeeee...



hasil terbaik,


APOLOGY LETTER


paling detail pernah aku buat,haha.


kenapa apology letter.


aigoooo tipikal india. kena merayu dan meminta maaf bagai.



------------------------------



INTAN 
FINAL BDS
VMSDC
---------------------------------------------------------------------------------------------------

MR.R
DEPARTMENT OF PEDODONTICS
VMSDC


Respected Sir,

APOLOGY LETTER


As mentioned above, I, Intan would like to seek your pardon regarding my absence yesterday ,20/07/10 ; Tuesday.


2.  This is because i has gastritis. I woke up late in the morning and in the midst of rushing, I forgot to take my medication. Hence, during exam I had gastric pain. After exam, I immediately went to seek permission from oral medicine department where I am posted. So that I would be excused from clinical posting yesterday 20/07/10. I couldn't stand the pain and took rest and slept.


3.  Then due to this unseen circumstances, I indirectly unintentionally missed yesterday afternoon Pedodontics theory class. Hence, I would like to seek your pardon regarding my late notification of absence.


4.  I hope you will grant me your pardon and I would like to ensure you that this will not happen again. Any inconvenience caused is very much deeply regretted.


Thank you.



Yours sincerely,

(INTAN)


-------------------------------------------



Amacam terbaik tak apology letter aku.hahahaha.


dan dan je aku tulis surat ni. aku sebenarnye memulas nak cari toilet. maklumlah, perot aku ni memilih sikit nak cari tempat membuang. takmo kat kolej. takde selera katanya..


dan sebagai akibat,


kenalah menapak jumpa MR.PRINCIPAL.hehe... baiknye aku.sampai kene jumpe principal. ala bukan aku sorang pun.. ramai lagi kot ponteng..


sekali time jumpa. ade ke patut si princi ni serkap jarang kata budak-budak Malaysia pergi jalan-jalan bangalore.. ceh.sepakkkkkk kang....! tak tahu ke tengah tungkus lumus pi study kat bilik tu... uihhhh muntah hijau. haha. akulah si pemalas ni. tapi sumpah tak jejak pon bangalore tu. duit pon takde..... T_T




ok akibatnya juga,



kena denda, waktu study leave kena datang menziarah kolej. duduk the whole day. gila.. dah la duduk department Pedo tu. adoihhhhhh.


takpelah. dah buat tanggung! sehari je pon. itu pon kalo tak kene imposition.



padan muka aku!



pasni buat lagi ek????



nak2!!!! mestilah buat lagi. hehe.



p/s: nak balik malaysia. adoihhhh desperatenye aku T_T

12 si gojes suke membebel:

Anne Boleyn said... [Reply]

aloo...dah sakit nak wat camne kan. aikk kena denda??

ciK LyndaWawa igUana said... [Reply]

hehehe..
leh saya tiru ayat kamu ye nanti...
hehehe

n way..sal citer saya dalam blog saya tu, mmg dah jadi kenyataan da...=) wink2...

Farazila said... [Reply]

salam intan,

strict nye lecturer kat sne....
xkan la skit pewot pon snekne bt surat..
tp xpelah jd pelajar notty i best skit....

xla buhsan sgt kat

zella y said... [Reply]

ha...kan...kan.... tu la ponteng lg heheheheh

fikaryna said... [Reply]

bijak2..

apa2 pun, jaga diri n jaga kesihatan..

selamat berjaya dlm exam!

bellar0ssa said... [Reply]

@Anne Boleyn~


kene juga.sob3.

bellar0ssa said... [Reply]

@cik lyndawawa iguana~


boleh2. tiru dgn jayanya.haha. wahhhh2 dah jadi kenyataan???

bellar0ssa said... [Reply]

@Farazila~

hehe. nakal2 memang best. teringat zaman sekolah dulu.heeee

bellar0ssa said... [Reply]

@zella~


tak ponteng bukan student namanya.haha

bellar0ssa said... [Reply]

kak ryna~

heee.. maceh kak..!!

[[iidyLL_iceneSS]] said... [Reply]

if xley time ag xtau ler....
meh blk meh......
wedges tgh menunggu.....

nina said... [Reply]

da sakit kena denda lagi la ek..sabar la sis :)

Related Posts with Thumbnails