Saturday, July 17, 2010

Bila pelakon Malaysia nak berbogel dalam filem.

www.tips-fb.com

Salam readers,   


Pelakon filem Malaysia sudah berani berbogel? 

cerita dah basi tapi aku baru nak kecoh.  

dah kenapa nak berbogel.




takkan disebabkan nak menghayati watak dan jalan cerita sanggup nak berbogel. maruah diri tu.. kalau iye pon ingatlah sikit nilai-nilai ketimuran kita.yang pasti nama-nama tu agama ISLAM. malu aku. malu dengan bangsa lain agama lain.. macam dah tak de pegangan pula nak berbogel. ingat barat ke..   


aurat sesama lelaki pon dari pusat ke lututkan.. bukannye boleh tunjuk semua. inikan pula nak dijadikan tatapan penonton segenap lapisan masyarakat. agak menyedihkan. inikah manusia akhir zaman.. seolah-olah malu tu dah tak wujud dalam diri..  


kalau sebelum ni kecoh pasal ARJA LEE kononnya macam nama CINA tapi bila sebut nama betul Azharuddin Ramli.. ni kecoh pula pasal Zul Handyblack. dengan alasan nak lebih menghayati watak..

  sumber SINI 
gambar bogel? SINI dan SINI  

blog aku suci tak nak aku letak gambar bogel. 


tapi untuk filem ... dalam botol tu dah diganti balik dengan watak Arja Lee pakai seluar ketat sebab Raja Azmi tak nak menjerut leher sendiri. 

sumber berita  SINI    



bila fikir-fikir balik, betullah kalau orang kata dah nak akhir zaman. segalanya macam tak masuk akal.. orang Islam berbogel dalam filem? semata-mata untuk hayati watak.. walaupun bukan arahan si tuan director? helloo.. alasan kau tu pergi buang dalam longkang lah..   


entahlah. nauzubillah.  

kita ni hanya mampu doakan moga mereka-mereka ini sedar yang apa mereka buat tu dah keterlaluan.. amin~  



kadang-kadang kita memang kena saling ingat-mengingati lagi-lagi buat mereka yang tak sedar kesesatan yang lagi jelas dan terang ni.. sebab masing-masing buat kesalahan kan.. macam aku juga.   


sekian. tepuk dada jangan tanya otak. tapi tanyalah IMAN.   



p/s: Moga Allah tunjukkn jalan yang lurus buat kita semua.tiada senget tiada bengkok.amin~
tertunggu-tunggu juga aku manalah tahu ada pelakon wanita pula berani mati nak berbogel kan?

10 si gojes suke membebel:

Ape Tu?! said... [Reply]

Pelik2 je artis sekarang :D

ciK LyndaWawa igUana said... [Reply]

huh..carikla yang hansem sikit klu nak bogel pun...

http://lyndawawa.blogspot.com/

mie said... [Reply]

lama xsinggah sini...
makin menarik....

PinQib said... [Reply]

aiyokk.. mesia, most actors are dumb stupid. macm nak cr express ways nak femes.. akhirnye, takat tu gak.;)

diyana said... [Reply]

Dah macam trend plak ~

bellar0ssa said... [Reply]

Ape tu?~

Hmm pelik lagi menjengkelkan.

bellar0ssa said... [Reply]

cik lindawawa iguana~


heh, entah ni buruk je rope.

bellar0ssa said... [Reply]

mie~

heee hi mie. welcome2.. tq =D

bellar0ssa said... [Reply]

PinQib~

publisiti murahan namanye,

bellar0ssa said... [Reply]

diyana~

bila ada yang start lepas ni tgklah macam cendawan tumbuh plak.

Related Posts with Thumbnails