Saturday, April 09, 2011

Blog has been removed!

www.tips-fb.com

Salam Readers,


Photobucket


pagi-pagi muka aku dah monyok macam cipan. Cuba buka link http://intanberlian87.blogspot.com tapi yang tertulis.


BLOG NOT FOUND! 
intanberlian87.blospot has been removed.


masa itu memang terberhanti kejap degupan jantung aku! rasa nak menangis, menjerit tapi terkelu. cuba lagi buat kali yang ke seploh, still yang sama terjadi. aku dah rasa semacam. dalam kepala masa tu kalau hilang blog aku takkan nak buat satu lagi? blog tu macam diari. banyak memori aku tulis. Hilang semua. semua sebab aku memang takde back up! Memang tak tahu nak buat apa, dalam kepala aku lagi. nak cuba emel bro Nescafe Ais ke, Melromeo ke, Kak Kujie ke. macam mana ni. 


aku hilang punca.


Cuba buka link Blogger.com.. nak cuba sign in. then keluar page, 

There's unusual activity has been done to your account. You need to verify your account.


hah? blank.


masukkan number phone, dia hantar verify pincode. try verify.. masukkan password. Alhamdulillah boleh. Cuba buka link blog. pon boleh. Lega.


Kenapa eh? salah aku ke? aku ada buat something yang tak sepatutnya? ke ada orang hack? entah aku tak de idea kenapa dan mengapa. yang pasti aku tarik nafas lega gila. Buat seseorang yang tak punyai blog mungkin takkan faham perasaan yang aku hadapi beberapa minit tadi. Betapa preciousnya blog terhadap tuan punya blog. You make a blog of yours, and you pamper it like your own life.. you will know what i mean. It's my blog, my story and my life.


I found this, if u deleted your blog and how to recover it! maybe it will help. i guess. maybe somebody will explain to me... I would appreciate it!



p/s: harap takkan berulang lagi.

19 si gojes suke membebel:

Diyana said... [Reply]

YA ALLAH,kalau kita pon dah rasa nak meraung je

nsib baik x de apa2

Miza Yusof said... [Reply]

kenapajadi macam tu. takutnyaaa. harap-harap jangalah ada yang buat jahat kat blog kita semua. amin.

amy syifa said... [Reply]

patut la nak buke td tak boleh..
dua kali cuba..ingat dah xblh bace blog intan utk selame2nya..huhu

redskyim.kyu said... [Reply]

woah detik mencemaskan..

adrinaqamarina said... [Reply]

rina faham perasaan tu akak~

T__T

BabyIntan said... [Reply]

Salam kenal Intan :)

Huu huu...takut nya kalau jd mcm nie ye. Kalau kak intan lah, mau menangis di buatnya...

Noor Aqillah Majid =) said... [Reply]

huh. kalau sy pon, terkedu! 'berdegauu dagahh' bak kate org melake ^_^

'atiqah said... [Reply]

haah.pkl 5am pg td bkk blog, tp tls camtu..dlm hati pelik gle smbil tepkr,'pehal ttba intan ni pegi delete blog ke ape'..

pastu, ptg skt td dh boleh..tumpang lega gakla ;D

IntanBerlian said... [Reply]

Diyana~


memang pon rasa nak meraung je.tapi tahan je. sbb kat kolej.huhu

IntanBerlian said... [Reply]

Miza Yusof~

hmm tulah no idea kenapa jadi macam tu.

IntanBerlian said... [Reply]

Amy Shifa~

haih kalaulah tak boleh hari tu. menangis tak berlagu intan. =P

IntanBerlian said... [Reply]

redskyim.kyu~

haha sangat!

IntanBerlian said... [Reply]

adrinaqamarina~

rina! tq! pernah alami ke dik?

IntanBerlian said... [Reply]

BabyIntan~


sis Intan~huhu tq akak. nama kite samalah.heee.

IntanBerlian said... [Reply]

Noor Aqillah Majid~

haha. orang melaka ke qillah.

IntanBerlian said... [Reply]

atiqah~

pukul 5pagI? awalnya. huhu maceh. haih intan paling lega bila dah boleh buka balik blog ni.

nina suhaina said... [Reply]

fuh, mujur da okeh dan nasib baik akak tak gelabah. sayangnya gambar bebanyak dalam blog akak ni..lega lega.

nina suhaina said... [Reply]

fuh, mujur da okeh dan nasib baik akak tak gelabah. sayangnya gambar bebanyak dalam blog akak ni..lega lega.

nina suhaina said... [Reply]

fuh, mujur da okeh dan nasib baik akak tak gelabah. sayangnya gambar bebanyak dalam blog akak ni..lega lega.

Related Posts with Thumbnails