Thursday, April 28, 2011

Just some great scenery and photos to share!

www.tips-fb.com

As Salam Readers,


Last time batch aku organize Sports Day! Disebabkan tengah musim yang sangat panas dan nak elakkan orang pitam di tengah track, Sports Day telah diadakan di sekolah international bertempat di Hill station Yercaud! Seriously, view sekolah tu sangat cantik!.huhu banding dengan kolej aku sah3 jauh panggang dari api!


Sekadar berkongsi gambar. hehe. Any Comments?



I love the clouds, the sky.



weee the grass also!



see how blissful it is.




all the juniors




the scenery is killing me!




 Puas bongkok2.haha.



kehijauan.



from the bottom!



Again~




haha, of course my pinky UWS. It's a part of my life!



The gadis manis dan comel.



paparazzi



 Run for it!




sorry for the obsession.hehe



standing still.



the grass looks stunning!.hehe




Lumba jalan kaki. 




the blue in the center?




 the spectators




weeeewit!




The girl next door!haha




 Semangat kebangsaan semerah darah!




posing



poyo kejap




Love the tree toooo.




ok, fine give them a chance.



Tiba-tiba cuaca indah bertukar rupa!



trying to figure out the future!




 love this combination.


Atheletes of the day!



pinky 




peek a boo!



one more time~



and this, i made for u Bam2.hehe.



aku tak punyai DSLR. hehe. semua gambar-gambar ni hanya menggunakan Canon Ixus Oren kesayanganku. heee.. 



tadaaaaaa~ si oren yang banyak berjasa.




p/s: it's my photos, my story! well, readers.. any comments =P

5 si gojes suke membebel:

EpoLįƒ¦siKunang2 said... [Reply]

Wuuu Intan. TEruja tengok gambar. Cantik. Hihi.
Epol pun ada gambar tapi malu nak tunjuk lagi. ^^

Affieza said... [Reply]

Cantik2 gmbrnya...Intan xjoin apa2 acara ke utk Sport Day ni? hehe...

Intanberlian said... [Reply]

Epol~

huhu, jangan malu2 pol. kene tunjukkan. tak cantik pon bukannya de orang marah.hehe

Intanberlian said... [Reply]

Affieza~


huhu kitorang organizing batch.hehe so tgk je dari jauh.

Intanberlian said... [Reply]

Affieza~


huhu kitorang organizing batch.hehe so tgk je dari jauh.

Related Posts with Thumbnails