Thursday, June 24, 2010

Attend Indian's Wedding in Coimbatore | entri bergambar

www.tips-fb.com

salam readers,


hmm lame juga aku tak update.huhu.
tenet macam haremm!!! sengal.
kali ni aku upload gambar-gambar masa aku
attend satu wedding.
deepika's sista wedding
(my classmate)

ok layankan.



tak besar pon bas ni.
muka aku ada cahaya keimanan.lol.


cantikkan pemandangan.. hee masa ni aku
belum lagi di alam mimpi.heee.


adalah satu kemestian memakai headphone.
puas aku layan lagu tamil..movie tamil.. pening dah pale aku.
pakai headphone..bam tido.huhu.


pelamin? haha.. ye kot.




hmmm nampak tak semua orang berkerumun pengantin tu?



hah kat hujung tu..orang tengah berkerumun.. beratur
tunggu giliran untuk bergambar dengan pengantin.
lebih kurang macam tepung tawar yang takde tepung.hehe..
masa ni lah..diorang bagi hadiah kat pengantin..

aku pula bijak gila..tertinggalkan hadiah kat hostel.hoho



sebahagian kawan-kawan yang ada ni..


comel kan pengantin..sekali pandang macam Priyanka Chopra.
dan yang hubbynya pula.. memang good looking.tak macam tamil.hehe.


aku senyum tak bape nak ikhlas..
haha..gara-gara tak nak tunjuk braces..



akhirnya.. tunjuk je lah gigi besi hodoh aku ni kan.
pe aku kesah kan.haha.



tang tengah tu deepika..our classmate.huhu



wahhhh comel gila.. nasib baik tak boleh pegang.huhu
MILO nama anjing ni..heee... deepika's.



sesi menjamu selera.. first time makan guna daun pisang
kat sini..sebelum ni aku gi wedding makan guna pinggan.huhu



hmmm nampak tak tu? hmm satu lagi xsampai lagi..
masala dosa.huhu... hmm semua ni boleh tambah.
nanti pakcik2 tu round.. kalau tengok dah habis dia tambah.
so kalau taknak..makan cepat2 then tutup dua daun pisang tu
tanda dah habis makan.heee.



aku makan sikit je..huhu.
perut aku tak bapa berkenan ngn makanan india.
ni pon sakit2 lagi.adoih.
tak mesra alam betul perut ni.



nasi beriyani dengan roti aku makan.. huhu vege je semua ni.
yang manisan gulab jamun tu tak mampu nak telan.
macam telan selori gula.hohoho.



then cuci mulut dengan aiskem pula...



sesi bergambar dengan pengantin.
sengal.aku tak ready lagi kot ni..ceh.


yang laki pula..



besar juga hall nya...


ni lah rupa bus nye.hehehe...



ini adalah reception..masa ni diorang tak kawen lagi..majlis kahwin esok hari.aku tak pergilah.. hmm orang india ni..diorang kahwin ikut tarikh yang ditetapkan oleh sami.huhu.. so nasiblah kena hari ape.. kalau weekdays pon  nasiblah.. itulah yang tak dapat datang wedding kawan kitorang.. huhu.

3jam perjalanan.. telah membuatkan pale aku pening lalat.. plus montot kematu.huhu.. sampai bilik pukul 1 pagi kot..hoho..sok gi kelas..pancit!!!!


dan deepika's sista dengan hubbynya ni arranged married.. hmm memang india masih lagi mengamalkan arranged married..hmm. kalau dapat yang hensem..nasib badanlah kan..kalau tak.. pupuklah cinta itu ye lepas kahwin.heee.. yang penting bahagia..huhu..

papepon tahnia tu deepika's sista..moge berbahagia selalu..


p/s: takot arranged married.. sebab macam kahwin dengan strangers.huhu

10 si gojes suke membebel:

[[iidyLL_iceneSS]] said... [Reply]

Ayt akhir ko mmg xley bla lar wei..
knpkah anda bfikiran sebegitu rupa??dmana mau cmpak bam2??
hahahahaha

ak rasa if ak p,confirm ak mnm jer..ak xsuka beriani..tidakkk...
stakat seciput jer yg ak mkn..
darurat pn ak akn ikhtiar cari mknn ln..

t'ign nk p wedding kaum ln..
tp kwn ak xde yg kwin ag..
ngee~~

nuraarin-life said... [Reply]

Pengantin mmg cun dan hensem... makan guna daun pisang, best or..

bellar0ssa said... [Reply]

iidyll~

huhu uit kau. ahaha.. bam2 de je dlm poket ni.hehee... hmm well. nanti kau dtg le aku kawen/.hahahha.. aku jempot kau dgn suami kau.heee

bellar0ssa said... [Reply]

nuraarin~


huhu satu pengalaman..heee

shameel Iskandar said... [Reply]

jauh berjalan byk pengalaman. Mcm best jer india ni. Dh habis ronda satu india ke.

[[iidyLL_iceneSS]] said... [Reply]

suami????
ohh God....
ak pengsan jap....
dgn tunang ler...
ko kne kwin dl..:P

bellar0ssa said... [Reply]

shameel iskandar~

india besar.tak terhabis lah nak ronda..tapi memang dari atas sampai bawah memang dah puas jalan sebenarnya,huhu

bellar0ssa said... [Reply]

iidyll~


hahaha.ceh kau pengsan pula.padahal betol kot.haha. kenapa mesti aku dulu..sekeh kang.

nina said... [Reply]

macam melayu la muka hasben dia..

seramnya kahwin yang diatur..
adoii..
nanti tak tahu pon sapa husband.

Tomato Gurl's Life said... [Reply]

hensem n cantik gak pengantin tue..seronok tgk pglmn intan ms gi jln mjls kahwin kat india ni..hehe..kdg2 kan perkahwinan yang diatur tue lebih bahagia..hihi (kalo ciktom pun takut gak..hik3)

Related Posts with Thumbnails