Friday, June 25, 2010

Lady Gaga nak buat persembahan dengan mayat | lagi fesyen pelik Lady Gaga | Videoklip Alejandro

www.tips-fb.com

salam readers,


siapa tak kenal Lady Gagap kan? hehe. aku sikit punya pelik dengan minah ni lah.. yang pelik2 semua nya dia.. memang terbaik lah minah ni..kepelikkan dia dah dikenali seantero dunia kot. bak kata member aku.maybe dia tahu rupa dia tak bape nak market.. tu yang dia buat aksi pelik2 tu kan. so femes lah jadinya.

tengok saja dia punyavideo klip. terbaek in term of terpelik.hoho.. baju dia pelik gila.. dan dia punya dance pon pelik.. orang kata dia sendiri yang reka dance tu.hoho. patutlah pelik2 je aku tengok.

tapikan nasib baik lagu kau best gagap... tu yang aku suka dengar. aku bukan kisah sangat pon kisah hidup kau.. lantaklah kan.. itu peribadi dia..

yang terbaru. aku baca di MSTAR..
gagap nak buat persembahan dengan membawa mayat di pentas.. huhu gilalah lady gagap ni.. hmm aku teringin nak tengok persembahan dia ni..huhu.. dia dapat idea dari seorang ilmuan bernama Gunther Von Hagens.. hm belum ada kesempatan nak tengok video klip Alejandro.

tapi nah layankan ALEJANDRO





mari layankan fesyen pelik lady gaga,


baik tak yah pakai baju


terseksa aku tengok si lady gaga ni



haha.ni super extreme.. dah macam the mummy pula.



ehem, bertudung tapi ... cacat doh.



lagi mahu berita dan gambar klik-klik bawah ni ha...
credit to: MSTAR ,ZONBEBAS dan ZONARTIS


p/s: huhu cam mane pon lagu dia tetap best!

24 si gojes suke membebel:

alinac lover said... [Reply]

uh..letih nk pkai bju mcm dia..seksa~

adrinaqamarina said... [Reply]

betol3!
rina sokong sepenuh hati rina...
lagu dye best...tapi rina tak bpe into dengna orang dye...hehe~

k.i.w.i said... [Reply]

ape yg aku tau minah ni freemason.same ngn madonna.sembah setan.huhu

nisya said... [Reply]

sya pun jenis tak kisah hal peribadi celebrity asalkan dia best. minat lagu2 lady gagap nie. best!! :)

Hazzy Ishak said... [Reply]

tgk berita semalam dia jatuh sebab pakai platform/heels yang entah apa2.

plus, i benci tgk video alejandro tu.

zella y said... [Reply]

terpaksalah dia buat lain dr yg lain mcm fasyen dia tu sbb artis kat barat ni ramai,klu xunik mmg xfemes la....klu cantik tu mb ade harapan...

zella prnah tgk muka dia without make up kat mtv,xcantik heheheh...

zella suka giler lagu dia ngan beyonce yg telephone tu..mmg best!

cinta sang ratu... said... [Reply]

layan lady gaga ek..tp hati2 la ye sbb lagu2 die ade makna tersirat..mcm bad romance tu pon ade ayat puja2 dlm bahasa hebrew(bahasa yahudi)

rama = tuhan matahari.

lagu alejandro ni pon ade makna lain gak.videoklip die pon ade unsur pemujaan.

wallahu 'alam

[[iidyLL_iceneSS]] said... [Reply]

sgup myeksa jiwa n bdn hny kerana nk jg kefemesan die...
tak fhm lgsg aar...ish3

bellar0ssa said... [Reply]

alinac~

orang kate beatiful is pain.huhu

bellar0ssa said... [Reply]

adrinaqamarina~


hmm tu la melodi dia sume best2.huhu..

bellar0ssa said... [Reply]

kiwi~

memang aku bar tahu dia sembah setan.esh. padanlah pelik2 minah ni.

~NajiLaA~ said... [Reply]

lady gaga ni guna illuminati..xtaw la sejauh mana betulnya kan.hoho.for more info,click here.http://vigilantcitizen.com/?p=1676

bellar0ssa said... [Reply]

nisya~

hmm memang pon peribadi diorang tu toksah masuk campur.huhu. yg penting kote leh lyn lagu dia kan./

bellar0ssa said... [Reply]

zella~


suka gak vklip lagu telephone.huhu. hmm tapi itulah memang ada je yang pelik2.huhu.. memang dia ni muke tak bape market tu yang wat kontroversi.

bellar0ssa said... [Reply]

hazzy~

haha tahu gak pasal dia jatuh tu.pdn muka~

bellar0ssa said... [Reply]

cinta sang ratu~

tq alot.hmm itulah memang tak hayati lirik dia.dgr pon skdr melodi.. tgk vklip pon sekali sbb nak tahu pe yang ada.. memang bahayakan. lagi2 dia ni freemason bak kata kiwi.

bellar0ssa said... [Reply]

iidyll~

orang gila femes macam tu la.

nina said... [Reply]

lagu dia sedap kan sis.
tapi tak sanggup kalo nak tengok fesyen dia tu atau videoklip...haha..ampunn..baik dengar suara dia je.

k.i.w.i said... [Reply]

lagu dia yang tak femes tu ape tajuk huh? mv dia nmpk sgt...cmni lgu dia rara rara

Fitrihadi.com said... [Reply]

alahai lady gagal.. apsal nak bawak mayat lak kat konsert? dah takde orang ke kat dunia ni hehe :p


- - -
Lady Gagal Jatuh Lagi.. Alahai…

bellar0ssa said... [Reply]

najila~

hmmm minah ni psiko.huhu

bellar0ssa said... [Reply]

nina~


hmm takyah la tgk vklip..sakit mata.

bellar0ssa said... [Reply]

kiwi~


hmm lagu BAD ROMANCE la..

bellar0ssa said... [Reply]

fitrihadi~

baik bawa aku kan? haha

Related Posts with Thumbnails